Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Усі статті

Кому загрожує післяродова депресія?

Кожна вагітна жінка сподівається, що вона благополучно уникне післяродової депресії, але дуже багато молодих матерів не з чуток знають про цей стан, який в гірших випадках може продовжуватися роками. Ви можете знайти і прочитати багато медичної і популярної літератури про післяродову депресію, де часто вона розглядається як медична проблема.

Чоловіки сексуальні, розумні і позитивно діють на жінок

Чоловіки сексуальні, розумні і позитивно діють на жінок, запевняє оглядач The Sunday Times Мінетта Маррен. Між тим досягнення вчених, яким вдалося виростити із стовбурових клітин сперматозоїди, ставить питання, чи не відпаде необхідність в чоловіках як таких.

Дитяче харчування - дотримуємося правил

Перш за все, під час приготування дитячого харчування потрібно дотримуватися необхідної консистенції. Так, для дітей до семи місяців готують виключно напіврідкі пюре. З віку восьми місяців консистенція їжі повинна бути густішою, крім пюре можна давати трошки твердих продуктів.

Маленька Ля та пані Застуда

Маленька Ля сьогодні застигла. Її червоний носик ображено сопів і раз по раз солодко чмихав. Ля любила пчихати, і навіть сама собі лоскотала носика, після цього носик трохи часу дихав. На вулиці тільки починалася весна, якраз гарна пора для застуди. Мама дозволила не йти до школи і Ля з задоволенням відсиджувалася у величезному кріслі, з якого так гарно було дивитися у вікно.

Игрушки, как мамины помощники

Уже все мы давно приняли факт, что современный мир живёт в ускоренном ритме. Мы, как поезд, набирающий обороты, несёмся, сминая под собой дни, как бумагу, не оглядываясь ни на секунду назад.

Сім´я в очікуванні дитини: ставлення чоловіка до вагітності

Звістку про вагітність різні родини сприймають зовсім по-різному. Одні пари плачуть від щастя, інші завмирають від несподіванки, треті беруть «тайм-аут» для обмірковування цієї новини. Поступово всі звикаются з цією новиною, з однією лише різницею - через 9 місяців у Вас з´явиться новий член родини.

Дитячі віршики

Друзі

Сумно хом´яку самому
ягідки збирати.
Може, запросити гнома,
хай виходить з хати?

Детские товары в сюжетно-ролевых играх наших детей

Воспитание ребёнка – сложный и хрупкий процесс длиною в жизнь. Как вести себя, что говорить, что запрещать, как реагировать….. много вопросов, на которые, к счастью, нет точных ответов. А к счастью, потому что существует только один судья критериев модели поведения - любящее материнское сердце.

Сонце море і ... вагітність

Відсоток наших співвітчизниць, що постійно проживають поруч з морем і насолоджуються без обмежень сонячною погодою, морськими купаннями та іншими задоволеннями, пов´язаними з тропічним кліматом, настільки невеликий, що можна зрозуміти абсолютно природне бажання всіх інших мешканок України і ближнього зарубіжжя долучитися хоч на годинку до цих радощів життя. Тим більше, якщо це майбутні мами, яким необхідно перед вирішальною подією набратися позитивних емоцій і відпочити.

Готуємось до школи

Діти ростуть швидко. Здавалось би ще тільки вчора ви хвилювалися за свого малюка, коли вперше відвели його до дитячого садочка, а на порозі вже нове випробування – школа. Як зробити так, щоб ваш малюк швидко і безболісно адаптувався до нових умов? У чому полягає психологічна підготовка першачків?

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас