Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Усі статті

Що може розказати про слінги майстер з їх шиття?

Ви знаєте, були такі часи, коли візочки для дітей були дуже незвичним приладдям і дозволити їх собі могли лише багаті аристократичні сім’ї? А всі інші носили дітей на собі. Бо зазвичай на ручках дитина спокійна і не крає нічиє серце плачем і пхиканням.

Діти і телевізор

Чарівність екрану

Під час проглядання телевізора діти, залишаючись в звичній для них обстановці (на відміну від проглядання мультфільмів в кінотеатрі), мають можливість спостерігати за вигаданими або реальними подіями чужого життя, розвитком відносин, бійками і гонитвою...

Квітень: як назвати дитину

Таблиця іменин на квітень плюс значення імен.

Невеличкий словник для вагітних

Під час вагітності пізнаєш багато нового. Сидиш у доктора, а він: «Треба обов´язково сходити на КТГ (про яке таке «ДТП» йдеться?) та робити кегель (боулінг прописав?)». Що саме мається на увазі під всякими такими цікавими термінами?

Березень: як назвати дитину?

Календар іменин (дней ангела) на березень плюс значення імен.

Приказки та прислів´я про працю та навчання

Прислів´я та приказки про працю та навчання.

Чесне діло роби сміло.

Без труда нема плода.

Серія «Кольорові казки». Синя казка

Синій кінь серед гороху. І справді - синій кінь серед гороху. Я його ще вчора там бачив. Він скуб сині квітки гороху, і тепер я знаю, чому кінь синій.

Серія «Кольорові казки». Сіра казка

Я - Сірий. Я Сірий, мов ота мишка. А ще я Сірий, як попіл і пташка, сірий-пресірий, як пилюка. Я - Сірий. І тому, що є на світі я, так яскраво вирізняються всі інші кольори. Де я? Де можна мене помітити? Та скрізь. Але почнемо з весни.

Посібник М.Монтессорі «Настанова для батьків». Частина третя «Як ви можете допомогти вашій дитині?»

Ставтеся до вашої дитині з повагою та розумінням. Коли дитина хоче розповісти вам що-небудь, будьте готові вислухати її. Наклоніться або сядьте так, щоб ви дивилися одне одному в очі.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас