Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Їжа: корисно та смачно

Правильне харчування дуже важливе для розвитку дитини. Ми не тільки допоможемо вам корисно і дуже смачно годувати свою дитину, але і вам обіцяємо багато цікавого і корисного. Поради зі здорового харчування, плюси і мінуси дієт, з годування дитини і введення прикорму, приготуванню їжі з дитиною - все це ви знайдете розділі "Їжа: корисно та смачно"

Збалансоване харчування мами – запорука здоров’я немовляти

Сьогодні чи не кожна друга молода мама зіштовхується з тим, що її дитина страждає від дисбактеріозу, екземи, атопічного дерматиту або подібних захворювань. Маленька людина ще не звикла контролювати свої почуття, тому для багатьох мам ночі та дні перетворюються у суцільний кошмар. Відчай викликають червоні плями по всьому тілу, шорстка як наждак шкіра немовля, не кажучи вже про болі у животику.

Продукти з від’ємною калорійністю

Останнім часом, ходить багато розмов про продукти з від’ємною калорійністю. З них складають всілякі дієти, які обіцяють просто чудеса схуднення, їм приписують усілякі чудодійні властивості, і так далі.

Вітаміни для малюків: ягідка на тарілочці

Думаєте над тим, чим незвичайним і смачним пригостити свого малюка? Пригостіть його ягодами! Адже ягоди - не просто ласощі, це справжнє джерело вітамінів, пектинів, дубильних речовин і мінералів.

Меню дитини в 1 рік. Які продукти вже можна?

Харчування немовлят як правило просте: молоко мами, звичайне молоко, живильні суміші. Але з досягненням дитиною віку в один рік її раціон вже повинен бути більш різноманітним і батьки повинні пам´ятати про це.

Ідеальний сніданок для дітей

Зі сніданком лікарі пов´язують багато позитивних ефектів для здоров´я. Наприклад, учені обчислили, що жінки старші 40 років, відмовившись від шкідливих звичок і почавши повноцінно снідати вранці, можуть подовжити життя мінімум на 10 років. А інші дослідження показали, що, снідаючи, жінка підвищує свій шанс стати мамою хлопчика, а, відмовляючись від сніданку, швидше за все, буде матір´ю дівчинки.

Здорове харчування для дітей шкільного віку

Нові друзі і заняття змінюють ставлення дитини шкільного віку до харчування. Та все ж батьки повинні вирішувати, які продукти харчування та страви готувати дитині, щоб він / вона добре розвивалися і росли. Ось деякі поради експерта про те, яким чином ви можете це робити, а також про те, як закласти основу корисним звичкам харчування своєї дитини на все життя.

Харчування взимку. Найкорисніші продукти.

Кожна представниця слабкої статі мріє карколомно виглядати. Особливо коли справа доходить до новорічних свят, багато хто намагається привести в порядок своє тіло, скинувши кілька зайвих кіло. Як домогтися успішних результатів без суворої дієти? Про це - у нашій статті!

Рецепти з фруктів та овочів для годуючих мам

Відповідальність за своє харчування при грудному вигодовуванні і за годування маляти не повинна виключати наших задоволень в обмеженому меню. Краса і різноманітність страв здатні створити повний ефект багатства раціону.

Меню для маленьких "нехочух": харчування дітей у дитячих садках

Відправляючи малюка в дитячий садок, батьки турбуються про все: щоб дитина була охайно вдягнена, щоб їй було цікаво в групі, на прогулянці, щоб вона відпочивала у тиху годину... Але найголовніше питання - як малюк буде харчуватися.

Корисні солодощі для малюків

Дуже часто доводиться чути, що солодке шкідливо. Однак це стосується далеко не всіх ласощів. Якщо дозволити дитині їсти солодощі занадто рано, та ще й без міри, вони дійсно не принесуть користі: малюк може потовстішати, та й зубки можуть постраждати.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас