Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Сценарiї та iдеї до свят

Кожне свято − це радісна подія для вашої дитини. Тут ви знайдете найрізноманітніші сценарії і поздоровлення до Дня Народження, Новорічних Свят, Дня Святого Валентина, 8 березня... Тепер ви зможете зробити кожне свято, кожну подію яскравою та веселою. Зробіть життя вашої дитини радісним і захопливим.

День Валентина: цікаві активності для дітей

День Валентина – свято не тільки для дорослих. Ви можете залучити до святкування і дітвору – вдома чи в школі, підготувавши пару цікавих і захоплюючих активностей. А ми підготували для вас кілька ідей з приводу того, як відсвяткувати з дітлахами День Закоханих, і чим зайняти їх в це свято.

Ідеї квіткових подарунків до дня народження від Flowers.ua

Букет квітів – це дуже популярний подарунок, який підійде практично на будь-яке свято, включаючи день народження. Однак, щоб дійсно порадувати людину, потрібно знати її вподобання, розбиратися в символіці кольорів і вміти правильно презентувати квіткову композицію. У всьому цьому знаються фахівці компанії flowers.ua https://flowers.ua, яка займається доставкою квітів по всій Україні та світу вже понад 20 років.

Плануємо дитячу вечірку на Китайський Новий Рік

Святкування Китайського Нового Року у нас не таке популярне, проте для малечі – це відмінний привід повеселитися і почати знайомство з цікавою китайською культурою. Дітлахи будуть в захваті від такої вечірки! А про те, як її організувати, ми поговоримо далі...

Сила йорданської води

Наближається велике християнське свято – Богоявлення, або, як ще кажуть – Водохреща (6 січня, раніше - 19 січня). Тисячі людей цього дня з вірою освятять воду та принесуть її в свої домівки, а разом з нею – велику благодать. Кожен ковток такої води для віруючої людини – ковток здоров’я, сили, довголіття, це – особливе благословення. Багато людей бажають зануритися в ополонку на Водохреща, очікуючи також на особливі ласки, в першу чергу - просячи в Бога міцного здоров’я.

Як організувати незабутній день народження для дитини

День народження для малюка – особлива подія. Це не просто дата, коли приходять його рідні та друзі і можна поїсти торт. Таким чином він розуміє, що оточуючі цінують те, що він народився, люблять його, можуть розділити радість, дарують йому увагу (а не тільки подарунки). Одне з найкращих місць для проведення свята - парк розваг для дітей. Тут можна підібрати для всієї компанії заняття за смаком набагато швидше, ніж вдома.

7 порад, як зберегти фігуру під час новорічних свят

Скоро Новий рік, а це означає, що разом з ялинкою, гірляндами та застіллями до нас постукають і зайві кілограми. Тому, щоб після різдвяних канікул влізти в улюблену сукню і не займатися лікуванням шлунку, дотримуйтеся правильного харчування. Не бійтеся - на дієту в новорічну ніч вас ніхто не посадить!

Що робити, якщо вам подарували подарунок, а ви не готували подарунок у відповідь?

Чи потрапляли ви в таку незручну ситуацію, коли вас вітають і дарують подарунок, а ви нічого не підготували для цієї людини? Якщо так, то ви не одні – таке трапляється з усіма. Можливо, пізніше ви будете сміятися над цим випадком, але коли це відбувається, потрібно вміти правильно реагувати.

Красиві вірші та смс-привітання з Новим Роком Дракона

Коли годинник б´є дванадцять,
А за вікном кружляє сніг,
Ми від душі поздоровляєм
З Роком Дракона Вас усіх.

Красиві вірші і смс-привітання з Різдвом

Хай Рік Новий, Різдво Христове
Вам подарують дні казкові!
Мов чистий сніг, що землю гріє,
Хай зігріває Вас надія!!!

Українські традиції Святого Вечора

Скільки чудових традицій має наш народ! Але сьогодні, нажаль, мало хто їх шанує і продовжує пропагувати, плекати у своїх сім’ях. Чи то соромимось, чи не надаємо цьому значення, чи просто не знаємо їх?

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас