Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Сценарiї та iдеї до свят

Кожне свято − це радісна подія для вашої дитини. Тут ви знайдете найрізноманітніші сценарії і поздоровлення до Дня Народження, Новорічних Свят, Дня Святого Валентина, 8 березня... Тепер ви зможете зробити кожне свято, кожну подію яскравою та веселою. Зробіть життя вашої дитини радісним і захопливим.

Щоб з обручкою не втекла любов…

Людині властиво звертати увагу на прикмети, а якщо мова йде про весілля, то стати забобонним дуже легко, адже подія, погодьтеся, не рядова. Обручки - найяскравіший символ шлюбу, а в деяких випадках вони також виконують роль вінчальних кілець. І за довгі часи вони «обросли» найрізноманітнішими прикметами і повір'ями.

Зелені свята, Свята Трійця (частина 1)

Ой, земле, радістю умийся -Прийшла до нас Зелена Трійця!
Нехай Господь нам душу гріє, А поле житом зеленіє!


Свято Трійці, після Різдва та Великодня, - одне з найшанованіших свят в Україні. Його ще називають П`ятдесятницею, адже Трійця відзна¬чається на 50-й день після Великодня. Назва «Зе¬лені свята» дуже стародавня, в її основі ле¬жить культ дерева, культ квітів. Зі святами пов`я¬зані барвисті та поетичні народні обряди і звичаї.

Зелені свята, Свята Трійця (частина 2)

Зелені свята – дуже давнє народне дохристиянське свято, яке символізує остаточний прихід літа. Це завершення весняного і початок літнього календарного циклу. В основі Зелених свят тисячі років лежали культ рослинності і магія заклинання майбутнього урожаю.

Розваги на дитячому святі

Ось і настав такий довгоочікуваний для вашої дитини день народження - ігри, танці, веселощі і звичайно ж купа турбот для батьків. Як же зробити так, щоб діти не занудьгували і щоб всім все сподобалося? Це не так вже й складно.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас