Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Що вам варто знати про свою дитину-Тельця

Що вам варто знати про свою дитину-Тельця
 

Якщо ви – мама Тельця, народженого між 20 квітня і 20 травня, вам дуже пощастило. Ви ростите спокійну і врівноважену дитину. Однак, вона ще і дуже вперта. Дізнайтеся більше цікавого про свого маленького Тельця – читайте далі.

Що варто знати про дитину-Тельця

1. Тельці вперті

Малюк-Телець буде впертим, як бичок. Тельці милі і тихі, поки їх не провокувати. Але змусьте таку дитину робити те, що їй не подобається, і він не зрушить з місця. У маленького Тельця є свої власні вподобання і ідеї, свій шлях і спосіб робити що б то не було. У боротьбі з ним ви програєте.

2. Тельці люблять рутину

Не потрібно влаштовувати несподіванки своєму маленькому Тельцю – він цього точно не оцінить. Навіть в дитячому віці Тельці цінують рутину і передбачуваність. А всі зміни в їх життя потрібно починати вводити раніше і поступово, щоб малюк-Телець вам змогу звикнути до них.

3. Тельці дуже тактильні

Ви напевно вже помітили, як любить обніматися ваш маленький Тілець. Він сам проявляє свої почуття через дотики і любить, щоб його щільно сповивали, обіймали і притискали до себе. У ваших руках він почувається в безпеці. І якщо малюк вередує, спочатку перевірте його підгузник, адже фізичний (тактильний) комфорт дуже важливий для Тельця.

4. Маленький Телець все буде тягнути до рота!

Діти-Тельці сильніше за інших звикають смоктати палець або пустушку. Більш того, малюк буде тягнути все до рота (це один з його способів тактильно і на смак досліджувати навколишній світ). Пустушка або палець дійсно заспокоюватимуть маленького Тельця, та вам треба гарненько подумати, перш ніж привчати його до цієї звички, якої буде дуже складно позбутися.

5. Тельці дуже врівноважені й емоційно стійкі

Незважаючи на свою впертість, Тельці дуже подобаються людям. Мабуть, такі дітки найбільш емоційно стабільні з усіх 12 знаків Зодіаку. Вони спокійні, щирі, позитивні та вірні. Крім того, вони ведуть себе передбачувано і завжди чесні.

6. Тельцям потрібна любов і прихильність

Самі Тельці досить стримані і не завжди виставляють свої емоції напоказ. Проте цим малюкам вкрай важливі прояви вашої любові. Не скупіться на обійми і як можна частіше давайте зрозуміти маленькому Тельцю, як сильно ви його любите і цінуєте.

7. Тельці люблять проводити час на свіжому повітрі… і музику

Телець – знак Землі, тому діткам, народженим під цим знаком, так подобається грати на вулиці. А ще вони дуже музичні, тому покупка іграшкових музичних інструментів для малюка-Тельця стане дуже вдалою ідеєю. Також йому напевно сподобається ваш спів і музика, яка грає у фоновому режимі.

8. Тельці схильні битися і штовхатися

Незважаючи на те, що Тельці в принципі дуже спокійні і справедливі, все ж іноді вони проявляють свій характер через кулаки. Вам потрібно пояснити малюкові, що така поведінка неправильна і може нашкодити оточуючим, а конфлікти можна вирішувати й іншим шляхом.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас

Схожі статті

|

Що вам варто знати про свою дитину-Рака

Ваша дитина з'явилася на світ в період з 21 червня по 22 липня? Це означає, що вона народилася під знаком Зодіаку «Рак». Більшість таких дітлахів неймовірні, милі і чутливі. А що ще цікавого можна розповісти про маленьких Раків?

Що вам варто знати про свою дитину-Близнюків

День народження вашої дитини припадає на період з 21 травня по 20 червня? Значить, ви виховуєте малюка-Близнюків. Що цікаво буде дізнатися батькам про цей інтелектуально живий і дуже соціальний знак Зодіаку?

Що вам варто знати про свою дитину-Овна

Ви – горді батьки маленького Баранчика, який народився з 21 березня по 19 квітня? Дізнайтеся більше про те, як на вашу дитину вплинув знак Овна, під яким вона народилася.

Що вам варто знати про свою дитину-Риби

Якщо ваша дитина народилася в період з 19 лютого по 20 березня, це означає, що вона з'явилася на світ під знаком Риб. Не кожен малюк-Риби буде відповідати типовому опису цього знака Зодіаку, та швидше за все, ви все одно помітите за ним деякі з цих якостей...