Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Що вам варто знати про свою дитину-Риби

Що вам варто знати про свою дитину-Риби
 

Якщо ваша дитина народилася в період з 19 лютого по 20 березня, це означає, що вона з'явилася на світ під знаком Риб. Не кожен малюк-Риби буде відповідати типовому опису цього знака Зодіаку, та швидше за все, ви все одно помітите за ним деякі з цих якостей...

Що варто знати про дитину-Риби?

1. Риби дуже чутливі

Відмітна риса Риб – їх чутливий характер. Це означає, що ваша дитина буде сильно реагувати на ваш емоційний стан. Якщо ви помітите, що настрій дитини часто відображає ваш, це говорить про те, що в самому ранньому віці малюк-Риби вже проявляє свої інтуїтивні емоції. Зате і в вихованні та дисципліні вам буде простіше: один лише суворий погляд дасть Рибам зрозуміти, що вже досить.

2. Риби можуть бути відстороненими

Інша сторона такої чутливості – всі суперечки і сварки зачіпають Риб набагато сильніше. Тому такі дітки можуть навчитися віддалятися від деяких людей і ситуацій, так як для них це легше, ніж занадто прив'язатися або пережити образу. Ваші любов, турбота і підтримка допоможуть маленькій Рибці вилізти зі своєї мушлі.

3. У Риб багата уява

У дітей-Риб дуже багата уява – до такої міри, що вам може здатися, що малюк витрачає купу часу на вигадування і брехню. Насправді ж він робить це не спеціально, а таким чином ділиться з вами своїм унікальним баченням навколишнього світу. Риби відмінно придумують і розповідають історії, у них це виходить природно, тож продовжуйте стимулювати їхню креативність!

4. Риби можуть бути занадто довірливими

Риби – дуже ніжні душі, які бачать лише краще в людях. Та це може зробити їх надто довірливими. Незважаючи на те, що довіряти людям – це не погано, сильна довірливість може принести малюкам-Рибам шкоду. Дайте дитині вирости на власному досвіді, та все ж захищайте її від ситуацій, коли ваша інтуїція підказує, що її збираються образити.

5. Риби схильні приймати все близько до серця

Через чутливість натури Риб вони часто приймають все близько до серця. Вони дуже вірять людям, а коли щось йде не так, звинувачують в цьому себе. Постарайтеся умовити мовчазну Рибку поговорити про свої почуття і дайте дитині зрозуміти, що ви її любите незважаючи ні на що.

6. Риби пристрасні

Якщо Риби знаходять те, що їм подобається, вони повністю зосереджуються на цьому. Якщо ваш малюк вибрав улюблену іграшку і вимагає, щоб вона завжди і всюди була поруч – це закладено в його астрологічній натурі. А в майбутньому така пристрасть і захопленість допоможуть Рибам домогтися успіху в обраній галузі.

7. Риби – ідеалісти

Риби часто прагнуть до досконалості і чекають на неї. Це може бути корисною рисою, але також може шкодити чутливій натурі Риб, коли їхній ідеалізм змушує їх чекати нереальних результатів. Як батькам, вам варто уважніше ставитися до почуттів малюка. Коли не відбувається так, як він очікував – він може сприймати це серйозніше, ніж діти інших знаків.

8. Риби – мрійники!

Якщо ви – людина, яка постійно чекає досконалості, змиритися з неідеальним навколишнім світом може бути непросто. Тому Риби часто проводять свій вільний час у мріях. Якщо тільки ваша дитина не тікає від проблем, ховаючись у своїх фантазіях, це нормально – трохи помріяти, щоби впоратися з розчаруванням.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас

Схожі статті

|

Що вам варто знати про свою дитину-Рака

Ваша дитина з'явилася на світ в період з 21 червня по 22 липня? Це означає, що вона народилася під знаком Зодіаку «Рак». Більшість таких дітлахів неймовірні, милі і чутливі. А що ще цікавого можна розповісти про маленьких Раків?

Що вам варто знати про свою дитину-Близнюків

День народження вашої дитини припадає на період з 21 травня по 20 червня? Значить, ви виховуєте малюка-Близнюків. Що цікаво буде дізнатися батькам про цей інтелектуально живий і дуже соціальний знак Зодіаку?

Що вам варто знати про свою дитину-Тельця

Якщо ви – мама Тельця, народженого між 20 квітня і 20 травня, вам дуже пощастило. Ви ростите спокійну і врівноважену дитину. Однак, вона ще і дуже вперта. Дізнайтеся більше цікавого про свого маленького Тельця – читайте далі.

Що вам варто знати про свою дитину-Овна

Ви – горді батьки маленького Баранчика, який народився з 21 березня по 19 квітня? Дізнайтеся більше про те, як на вашу дитину вплинув знак Овна, під яким вона народилася.