Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Що вам варто знати про свою дитину-Терези

Що вам варто знати про свою дитину-Терези
 

Якщо ваша дитина з'явилася на світ між 23 вересня і 22 жовтня, це означає, що вона народилася під знаком Терезів. Такі малюки дуже соціальні і музично обдаровані – в цих осінніх дітлахах дійсно є, що полюбити.

Що вам варто знати про дитину-Терези?

1. Діти-Терези можуть бути нерішучими

Малеча, народжена під знаком Терезів, знаменита своєю нерішучістю і бажанням зважити всі варіанти, перш ніж приймати рішення. Ваш малюк, швидше за все, буде довго вибирати між яблуком і морквою, адже обидва варіанти йому до смаку! Але не квапте дитину в процесі прийняття рішень, підтримуйте її – це займе більше часу, проте так вона буде впевненою у своєму правильному виборі.

2. Дитина-Терези – душа компанії

Терезам подобається бути в центрі уваги. Природне почуття гумору і бажання спілкуватися з людьми, яскрава натура Терезів змушує навколишніх любити їх. Вам же, як батькам, необхідно навчити свого малюка розуміти, коли слід приборкати свою грайливість, інакше він може захопитися і упустити важливий соціальний сигнал.

3. Терези – миротворці

Ваш малюк-Терези – природжений дипломат. Він завжди зважить обидві сторони суперечки і зможе залагодити її, не приймаючи жодної зі сторін. Тому діти-Терези так добре уживаються з іншими дітьми на дитячих майданчиках. Вміючи бачити, хто правий, а хто – ні, дитина-Терези відчуває себе некомфортно під час серйозних суперечок. Тому, хоч це і нормально для батьків – іноді сперечатися, намагайтеся не сваритися серйозно при дитині, і в підсумку обов'язково показувати, що все добре, і суперечка закінчилася.

4. Музика – у них в серцях

Ваш малюк плаче, і ви не знаєте, як його заспокоїти? Просто включіть музику і почніть співати. Люди-Терези відчувають музику краще за інших, тому якщо ви знайдете жанр, який подобається вашому малюкові, включайте його частіше. Дорослішаючи, дитина може почати цікавитися будь-яким музичним інструментом (або відразу декількома, так як Терези нерішучі) – допоможіть йому реалізувати свій інтерес і запишіть на уроки музики. Незважаючи на те, що вам спочатку доведеться слухати його невдалі спроби грати, зовсім скоро він навчиться, адже Терези ще й дуже розумні.

5. Діти-Терези можуть частіше помилятися

Люди-Терези хочуть, щоб всі були щасливі, тому швидко віддають що завгодно, лише б так і було. Тому стежте за речами своєї дитини і за її скарбничкою – вона і не задумається, перш ніж віддати все комусь іншому, щоб тільки побачити його усмішку. Не сваріть малюка за таку поведінку і не боріться з його натурою, просто пояснюйте, що якщо все роздавати, то в підсумку залишишся ні з чим.

6. Тайм-менеджмент може бути проблемою для дітей-Терезів

Вони не ледачі або невиховані, просто діти-Терези так занурюються у гру або спілкування, що не помічають, як іде час. Також їм може бути складно розраховувати, скільки часу займе те чи інше заняття. Поясніть дитині, що якщо кудись треба добиратися 10 хвилин, то це не означає, що готовим потрібно бути в останній момент – за 10 хвилин до призначеного часу. З самого дитинства показуйте малюкові-Терезам наслідки запізнення, щоб він розумів, як важливо бути пунктуальним.

7. Терезам необхідна компанія

Секрет товариськості Терезів і їхніх прекрасних розмовних навичок в тому, що вони не хочуть залишатися одні. Дитина-Терези, швидше за все, погодиться робити що завгодно, щоб тільки не грати в наодинці. Тому робіть все можливе, щоб ваш малюк якомога більше спілкувався: водіть його в парк і на ігровий майданчик, запишіть на танці або спорт, ходіть в гості. Та також вам потрібно пояснити неймовірно товариському чаду, наскільки небезпечно говорити з незнайомцями, адже його бажання догодити людям може бути сильнішим, ніж підозра про небезпеку.

8. Люди-Терези – відмінні співрозмовники

Почасти такими комунікабельними дітлахів, народжених під знаком Терезів, робить їхня потреба у вербальному спілкуванні. З самого дитинства малюк буде дивитися на те, як ви вимовляєте звуки і слова, і буде намагатися повторити їх. У міру дорослішання ви помітите, як дитина-Терези багато базікає – це її спосіб формувати свої ідеї і знаходити свій шлях у цьому світі. Тому хороша розмова для неї стане найкращим виявом турботи.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас

Схожі статті

|

Що вам варто знати про свою дитину-Близнюків

День народження вашої дитини припадає на період з 21 травня по 20 червня? Значить, ви виховуєте малюка-Близнюків. Що цікаво буде дізнатися батькам про цей інтелектуально живий і дуже соціальний знак Зодіаку?

Що вам варто знати про свою дитину-Тельця

Якщо ви – мама Тельця, народженого між 20 квітня і 20 травня, вам дуже пощастило. Ви ростите спокійну і врівноважену дитину. Однак, вона ще і дуже вперта. Дізнайтеся більше цікавого про свого маленького Тельця – читайте далі.

Що вам варто знати про свою дитину-Овна

Ви – горді батьки маленького Баранчика, який народився з 21 березня по 19 квітня? Дізнайтеся більше про те, як на вашу дитину вплинув знак Овна, під яким вона народилася.

Що вам варто знати про свою дитину-Риби

Якщо ваша дитина народилася в період з 19 лютого по 20 березня, це означає, що вона з'явилася на світ під знаком Риб. Не кожен малюк-Риби буде відповідати типовому опису цього знака Зодіаку, та швидше за все, ви все одно помітите за ним деякі з цих якостей...