Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Що вам варто знати про свою дитину-Рака

Що вам варто знати про свою дитину-Рака
 

Ваша дитина з'явилася на світ в період з 21 червня по 22 липня? Це означає, що вона народилася під знаком Зодіаку «Рак». Більшість таких дітлахів неймовірні, милі і чутливі. А що ще цікавого можна розповісти про маленьких Раків?

Що вам варто знати про дитину-Рака?

1. Раки можуть бути похмурими

Керовані мінливим Місяцем, дітки-Раки непостійні в своєму настрої. Він змінюється хвилеподібно, тож чекайте від свого малюка змін в настрої: від захопленого до агресивного, від завзятого до спокійного і навіть похмурого. Причому відбуватися це може в лічені секунди. Будучи немовлям, малюк може плакати більше за інших дітей, народжених під іншими знаками. Але не варто переживати: малюк віддячить вам витрачені нерви своєю ніжністю і обожнюванням.

2. Раки – як риби у воді

Рак – водяний знак, йому добре і на землі, і у воді. Ваш малюк, швидше за все, буде в захваті від купання. Коли він підросте, ви можете записати його на плавання або інші водні види спорту, а також включати в його життя різноманітні водні активності. Тут він напевно досягне успіху!

3. Раки дійсно люблять своїх мам

Будинок і родина надзвичайно важливі для маленьких Раків. Вони сильно прив'язуються до батьків, а особливо – до мам. Тихий і сором'язливий, малюк-Рак може складно звикати до нових людей і місць. Йому потрібно буде більше часу на те, щоб звикнути до нового дитячого садка і почуватися там комфортно. Враховуйте це, будуючи свої плани.

4. Раки ласкаві і турботливі

Рак – це так званий «материнський знак». І люди, народжені під цим знаком, від природи турботливі, чутливі до емоцій інших людей, емпатічні і ніжні. Їм подобається любити і бути коханими, а оскільки вони такі милі, це зовсім нескладно. Хваліть маленького Рака і підбадьорюйте, і ви побачите, як він «розквітне». Дітки-Раки зазвичай сильно дбають про своїх ляльок або м'яких іграшок, а також просто обожнюють домашніх тварин. Медицина – саме та сфера, в якій ваш малюк може досягти чималого успіху.

5. Раки люблять поїсти

У вашого малюка навряд чи будуть проблеми з недобором ваги, адже Раки люблять поїсти! Правда, вони також можуть переїдати через емоції, коли стривожені або засмучені. Маленькому Раку напевно сподобається допомагати вам на кухні з самого дитинства – від готування до сервірування столу.

6. Раки вперті...

Ви не зрушите з місця Рака, якщо він вже прийняв рішення. Такі люди дуже розвинені інтуїтивно і неймовірно уважні, тому помічають і запам'ятовують все – від них нічого не сховаєш. При цьому діти-Раки схильні накопичувати образи і переживати їх в похмурому настрої наодинці з собою.

7. ...Та все ж вони м'які

Маленькі Раки дуже вразливі, чутливі і потребують вашої турботи. Заохочуйте малюка цікавитися оточенням і займатися тим, що йому цікаво. Йому потрібен буде ніжний поштовх з вашого боку, щоб освоїтися в новій групі або відвідати захід. Тому підтримуйте і не критикуйте свою дитину – це може зробити її ще більш сором'язливою. Їй завжди потрібна буде ваша підтримка і схвалення.

8. І все ж з дітьми-Раками легко!

Незважаючи на їхній мінливий настрій, малюки-Раки – одні з найпростіших у вихованні. Вони не часто проявляють агресію, практично ніколи не б'ються і рідко потрапляють в неприємності. Дітки, народжені під цим знаком Зодіаку, часто заводять собі уявних друзів і можуть годинами грати на самоті. А що стосується дисципліни, тут вам краще підходити з боку логіки, а не сили: пояснюйте, а не примушуйте, адже дітки-Раки дуже чутливі і вразливі.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас

Схожі статті

|

Що вам варто знати про свою дитину-Близнюків

День народження вашої дитини припадає на період з 21 травня по 20 червня? Значить, ви виховуєте малюка-Близнюків. Що цікаво буде дізнатися батькам про цей інтелектуально живий і дуже соціальний знак Зодіаку?

Що вам варто знати про свою дитину-Тельця

Якщо ви – мама Тельця, народженого між 20 квітня і 20 травня, вам дуже пощастило. Ви ростите спокійну і врівноважену дитину. Однак, вона ще і дуже вперта. Дізнайтеся більше цікавого про свого маленького Тельця – читайте далі.

Що вам варто знати про свою дитину-Овна

Ви – горді батьки маленького Баранчика, який народився з 21 березня по 19 квітня? Дізнайтеся більше про те, як на вашу дитину вплинув знак Овна, під яким вона народилася.

Що вам варто знати про свою дитину-Риби

Якщо ваша дитина народилася в період з 19 лютого по 20 березня, це означає, що вона з'явилася на світ під знаком Риб. Не кожен малюк-Риби буде відповідати типовому опису цього знака Зодіаку, та швидше за все, ви все одно помітите за ним деякі з цих якостей...