Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Що вам варто знати про свою дитину-Близнюків

Що вам варто знати про свою дитину-Близнюків
 

День народження вашої дитини припадає на період з 21 травня по 20 червня? Значить, ви виховуєте малюка-Близнюків. Що цікаво буде дізнатися батькам про цей інтелектуально живий і дуже соціальний знак Зодіаку?

Що варто знати про дитину-Близнюків

1. Дітки-близнюки дуже розумні

Близнюки – один з найяскравіших знаків Зодіаку і найбільш схильний до геніальності. Часто такі діти підковані в технологіях, швидко опановують комп'ютери і гаджети. Тому новий девайс в будь-якому віці порадує дитину-Близнюків більше, ніж інших дітей. Музиці і наукам малюки-Близнюки також навчаються швидко, а їхня цікавість стимулює їх до природного розвитку багатозадачності. Адже щоб не нудьгувати, такій дитині доводиться швидко перемикатися між різними заняттями.

2. Близнюки – знатні базіки

Близнюками керує Меркурій, що пояснює їхню любов до вербального спілкування. Читайте своєму малюкові книги з самого народження, а також подумайте про те, щоб в ранньому віці ввести вивчення другої мови – ви здивуєтеся, як легко йому це буде даватися. Проте вам в доведеться пояснювати маленькому Близнюку, що і коли варто говорити, а також вчити говорити чисту правду. Адже такі діти – оповідачі від природи, і дуже люблять перебільшувати і прикрашати правду.

3. Близнюки дуже енергійні

Цікаві від природи, Близнюки рано починають повзати і ходити. Малюки, народжені під цим знаком Повітря, постійно знаходяться в русі і вкрай не люблять, коли їх обмежують (наприклад, сповивають). Тому, як тільки ваше чадо навчиться пересуватися будинком, вам потрібно буде відразу ж простежити за безпекою кожного сантиметра житлового простору. І під час будь-якої діяльності безперервно стежте за маленьким Близнюком!

4. Близнюки дуже соціальні

Парний знак Близнюків любить бути в оточенні людей, тому ваш малюк напевно буде насолоджуватися спілкуванням в компанії однолітків. Близнюки швидко починають подобатися людям і стають популярними, завдяки своїй невичерпній енергії, почуттю гумору і хорошим лідерським якостям. Тому частіше водіть свою дитину на ігрові майданчики і заняття, де вона буде оточена дітьми.

5. Близнюки можуть бути непередбачуваними

У Близнюків характер набагато складніший і багатошаровий, ніж у інших знаків Зодіаку. Також вони схильні відкриватися з різних сторін різним людям, що робить їх трохи непередбачуваними. А ось рутина – це зовсім не про Близнюків: вашому малюкові буде складно звикнути до одного графіку сну або хоча б спати однакову кількість часу кожен день.

6. Близнюкам складно вибирати

Дволика природа Близнюків робить для них процес прийняття рішень більш складним. Вони можуть довго мучитися вибором і легко піддаватися впливу думок друзів. Частенько маленькому Близнюкові буде потрібним ваше чітке і суворе керівництво, щоб приймати правильні рішення і дотримуватися їх.

7. Діти-Близнюки обожнюють увагу батьків

З народження ваш малюк любитиме увагу і взаємодію з вами. Діти-Близнюки вкрай не люблять, щоб їх залишали наодинці. Їм подобається, щоб з ними говорили, і тому вони самі починають говорити раніше за інших малюків. Сторонні звуки і сміх також розважатимуть і радуватимуть маленького Близнюка, але занадто сильний шум і хаос йому не сподобається.

8. Близнюки завжди залишаються дітьми

Близнюки дуже розумні, але аж ніяк не зануди. Вони все життя продовжують по-дитячому дивуватися і радіти навколишньому світу. Вони дотепні, мають хороше почуття гумору і обожнюють розіграші. Ось, чого вам варто очікувати від свого, поки ще маленького, Близнюка.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас

Схожі статті

|

Що вам варто знати про свою дитину-Рака

Ваша дитина з'явилася на світ в період з 21 червня по 22 липня? Це означає, що вона народилася під знаком Зодіаку «Рак». Більшість таких дітлахів неймовірні, милі і чутливі. А що ще цікавого можна розповісти про маленьких Раків?

Що вам варто знати про свою дитину-Тельця

Якщо ви – мама Тельця, народженого між 20 квітня і 20 травня, вам дуже пощастило. Ви ростите спокійну і врівноважену дитину. Однак, вона ще і дуже вперта. Дізнайтеся більше цікавого про свого маленького Тельця – читайте далі.

Що вам варто знати про свою дитину-Овна

Ви – горді батьки маленького Баранчика, який народився з 21 березня по 19 квітня? Дізнайтеся більше про те, як на вашу дитину вплинув знак Овна, під яким вона народилася.

Що вам варто знати про свою дитину-Риби

Якщо ваша дитина народилася в період з 19 лютого по 20 березня, це означає, що вона з'явилася на світ під знаком Риб. Не кожен малюк-Риби буде відповідати типовому опису цього знака Зодіаку, та швидше за все, ви все одно помітите за ним деякі з цих якостей...