Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Що вам варто знати про свою дитину-Овна

Що вам варто знати про свою дитину-Овна
 

Ви – горді батьки маленького Баранчика, який народився з 21 березня по 19 квітня? Дізнайтеся більше про те, як на вашу дитину вплинув знак Овна, під яким вона народилася.

Що варто знати про дитину-Овна?

1. Вона не може обійтися без вашої уваги

Маленькі Овни дуже люблять увагу, і вони дуже вимогливі в цьому плані: ви повинні приділяти малюкові увагу прямо тут і зараз (вони дуже нетерплячі!). Від плачу до справжнього ору – дитина-Овен піде на все, щоб ви почали її бачити і чути.

2. Овни щедрі

Дитина-Овен легко ділиться іграшками та смаколиками. Та час від часу вам доведеться її втішати, тому що далеко не всі дітки настільки щедрі. Подорослішавши, ваш малюк буде віддавати останню копійку, щоб допомогти оточуючим. Тому також фінанси – не їхня сильна сторона.

3. Овни швидкі і нетерплячі

Діти, народжені під знаком Овна, дуже позитивні, щирі і нетерпляче цікавляться всім новим. Ваш малюк може першим почати повзати, ходити і говорити. А ще Овнам подобається бути лідерами, що приводить нас до наступного пункту...

4. Овни – природжені лідери

Приємні і товариські, дітки-Овни – природжені лідери, яким подобається спорт і суперництво. Їм подобаються нові виклики і випробування, проте вони – не фанати авторитетів, через що часто упираються. Замість того, щоб вказувати Овнові, краще поставте перед ним виклик, за який він отримає свою нагороду.

5. Будьте готові до того, що малюк буде постійно зайнятий

Дітки-Овни живуть в ритмі нон-стоп. З самого народження вони легко відволікаються на все, що відбувається навколо. А як тільки малюк навчиться повзати і ходити, він добереться до всього, що його оточує і цікавить. Тож вам доведеться ретельно підготувати свій будинок до цього часу.

6. Овни швидко починають злитися, але також швидко відходять

Вогняний знак Овна володіє запальним характером. На щастя, ці спалахи злості швидко проходять, а дитина знову стає радісною і щасливою. А ще маленькі Овни дуже ніжні і не скупляться на обійми і поцілунки.

7. Овни сильні, але вразливі

Прямолінійний Овен, що постійно рухається вперед, може здатися вам не дуже емоційним, але всередині він дуже вразливий. Вам потрібно буде підтримувати свого малюка щоразу, коли хтось ранить його почуття. Адже дитині-Овну так важливо подобатися людям і постійно отримувати схвалення.

8. Чекайте затримки з привчанням маленького Овна до горщика

Незважаючи на те, що маленькі Овни швидко починають ходити і говорити, до горщика вони привчаються не так швидко, як хотілося б. Дитина може бути настільки зайнятою іншими речами, що привчання до туалету у неї – далеко не в пріоритеті. Дайте малюкові взяти на себе ініціативу – тільки так це спрацює. Маленький Овен неодмінно привчиться ходити на горщик, коли буде сам до цього готовий.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас

Схожі статті

|

Що вам варто знати про свою дитину-Рака

Ваша дитина з'явилася на світ в період з 21 червня по 22 липня? Це означає, що вона народилася під знаком Зодіаку «Рак». Більшість таких дітлахів неймовірні, милі і чутливі. А що ще цікавого можна розповісти про маленьких Раків?

Що вам варто знати про свою дитину-Близнюків

День народження вашої дитини припадає на період з 21 травня по 20 червня? Значить, ви виховуєте малюка-Близнюків. Що цікаво буде дізнатися батькам про цей інтелектуально живий і дуже соціальний знак Зодіаку?

Що вам варто знати про свою дитину-Тельця

Якщо ви – мама Тельця, народженого між 20 квітня і 20 травня, вам дуже пощастило. Ви ростите спокійну і врівноважену дитину. Однак, вона ще і дуже вперта. Дізнайтеся більше цікавого про свого маленького Тельця – читайте далі.

Що вам варто знати про свою дитину-Риби

Якщо ваша дитина народилася в період з 19 лютого по 20 березня, це означає, що вона з'явилася на світ під знаком Риб. Не кожен малюк-Риби буде відповідати типовому опису цього знака Зодіаку, та швидше за все, ви все одно помітите за ним деякі з цих якостей...