Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Ігри для дітей

Розвивайтеся гораючи! В цьому розділі ви знайдете безліч дитячих ігор для дому, вулиці і дитячих свят, а також розвиваючі ігри і конкурси для дітей будь-якого віку.

Чому вчать дитину конструктори

Всі дітки – і дошкільнята, і малюки шкільного віку – люблять грати з конструкторами. Крім моторики і зорово-моторної координації, ігри з конструкторами розвивають і творчість, і здатність вирішувати проблеми, і інші когнітивні, емоційні та соціальні навички.

Ідея для творчості: м’яка іграшка, зроблена власноруч

Сьогодні пропонуємо вам ідею виготовлення м’якої іграшки, яка обов’язково сподобається вашій дитині. Можливо малюк мріє мати особливу забавку, з якою ніколи не розлучатиметься: вкладатиметься з нею до сну, ходитиме на прогулянки. Буває, що в дитини з’являються проблеми зі сном через якісь страхи, або батьки намагаються привчити малюка спати в окремому ліжку, а це ніяк не вдається – в такому випадку добре було б обзавестись м’якеньким другом, який охоронятиме сон маляти. Розкажіть дитині, що сьогодні ви разом виготовлятимете особливого зайчика, який проганятиме всі страхи дитини. Залучіть малечу до цікавого процесу створення іграшки, радьтеся стосовно усіх деталей: якого кольору буде зайчик, які штанці ви йому пошиєте і т. ін.

Іграшки на радіоуправлінні для маленьких і дорослих хлопчиків

Машини, танки, вертольоти, літаки, підводні човни – все це завжди захоплювало хлопчиків, і чим точніша копія, і більше схожості з реальною моделлю, тим більший інтерес викликають такі іграшки. Радіокеровані іграшки неодмінно викличуть масу захвату як у маленького, так і у вже «великого» хлопчика, якщо звичайно правильно вибрати подарунок. Не дарма ж інтернет рясніє жартами із серії «Хочу сина, щоб купити йому вертоліт на радіокеруванні й самому погратися з ним ...».

LEGO MINDSTORMS EV3 - розумна іграшка для всіх

Конструктори Lego з'явилися ще в 70-х роках минулого століття, і вже протягом більше 50 років не втрачають своїх топових позицій. Чому? Тому що компанія Lego намагається йти в ногу з часом, задовольняючи запити навіть найвибагливіших покупців. Як їм це вдається?

Чим шахи корисні для дітей

Шахи – найдавніша гра, яка підкорила мільйони людей і сьогодні, незважаючи на величезну популярність комп'ютерів і смартфонів, не втрачає своєї актуальності. Шанувальники цієї гри стверджують, що шахи – це не просто гра, а цілий світ інтелектуального дозвілля.

Які іграшки сподобаються новонародженому

Іграшки для новонароджених покликані стимулювати ріст і розвиток крихітки: соціальний, емоційний, когнітивний, а також дрібну і велику моторику. І, незважаючи на те, що зараз ваша дитина така маленька і, здавалося б, нетямуща, є безліч способів розвивати її, граючи.

Пісочниця вдома – немає проблем!

Однією з улюблених дитячих забав в літню пору завжди були і залишаються ігри в пісочниці. Ну а як на рахунок зими? Напевно ваша дитина вже встигла скучити за улюбленою пісочницею і часто запитує – коли вже буде тепло?.. Так чому б не організувати пісочницю вдома?!

Що подарувати дитині на Новий Рік

Ви досі мучитеся і не знаєте, що подарувати коханому чаду на Новий Рік? Тоді у вас є два варіанти: перший – подивитися, що малюк напише в листі Дідові Морозу і спробувати здійснити його бажання, або другий – скористатися нашими ідеями. Отже, що ж буде рада знайти під ялинкою кожна дитина в цьому році?

Як вибрати найкращу ляльку для дівчинки

У кожної дівчинки повинна бути улюблена лялька. Якщо ви зараз шукаєте підходящий подарунок для маленької принцеси, тоді загляньте на BonToy – http://bontoy.com.ua/catalog/kukly-pupsy/, де на вас чекають найкращі ляльки і пупси. Ну а ми поки що спробуємо розібратися, яку ляльку краще вибрати для коханої донечки.

Зимові забави – катаємося з гірки

Зима потроху наближається, не тільки за календарем, але і по погоді. А значить, скоро настане час для справжніх зимових розваг. А поки що у нас є час трохи підготуватися до них. Найпоширенішою зимовою забавою є катання з гірки, значить, з цього і почнемо. Про те, як можна кататися, чим і як убезпечити своє чадо під час зимової розваги, ми розповімо далі.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас