Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Будинок і все, що в ньому

В цьому розділі вы знайдете корисні поради з прибирання та утримання власного будинку, а також цікаві ідеї для інтер'єру та декору свого помешкання

Жилет, нарукавники чи коло для плавання? Трохи про безпеку дитини на воді

Літо прийшло! Купальний сезон відкрито, тож багато сімей із задоволенням відправляються на відпочинок до відкритих водойм. Малюки, зазвичай, із задоволенням хлюпочуться в водичці, вчаться плавати, пірнати. На перший план виходить питання, як забезпечити безпеку дитини на воді.

Ідеальний помічник на кухні – який кухонний комбайн вибрати?

Як не крути, але від готування нікуди не дінешся. Якщо порахувати, то у кожної господині на це йде досить багато часу, а якщо сім'я велика або в будинку до того ж є маленька дитина, то на кухні взагалі проходить весь вільний час. Але хіба про це мріє кожна жінка? Звичайно, ні, і тому просто гріх відмовлятися від сучасних помічників, які так полегшують життя.

Каркасний чи надувний басейн: який вибрати?

Ось і настало літо – улюблена пора року багатьох. Адже тільки влітку природа радує нас такими теплими сонячними днями, коли просто неможливо на вихідних всидіти вдома. Це – чудовий час пікніків і відпочинку на дачі з друзями або в колі сім'ї. Власний басейн для дитини, хіба ж не це – мрія кожних батьків, які полюбляють проводити вихідні на власній заміській ділянці?!

Найоригінальніші коляски з усього світу

Купити просту коляску для дитини сьогодні не складно – величезна кількість компаній-виробників щороку пропонують широкий асортимент найсучасніших моделей. Але кого задовольнить проста коляска, якщо сьогодні модно виділятися?

Вибираємо кухонний посуд за матеріалом

Кожна господиня в залежності від того, що вона любить готувати, і що полюбляють їсти її домочадці, знає, яке кухонне приладдя їй необхідне. Як правило, переглядаючи вітрини магазинів, ми точно знаємо, що шукаємо. Але навіть у цьому випадку асортимент кухонного посуду для готування настільки великий, що часто залишає нас в розгубленості. І найголовніше питання тут – який матеріал кухонного посуду краще? Далі ми постараємося розібратися в цьому питанні і розглянемо переваги і недоліки найпоширеніших матеріалів, з яких виготовляється кухонний посуд.

Як доглядати за орхідеєю

Орхідея – одна з найулюбленіших кімнатних квіток, яка прикрашає підвіконня не тільки будинків, але і офісних приміщень. Неймовірно красиві суцвіття, які радують око по 2-4 місяці поспіль з відпочинком всього в 2 місяці, роблять цю кімнатну квітку улюбленицею сучасних підвіконь. Незважаючи на всю красу, орхідею вважають досить вимогливою рослиною, але насправді доглядати за нею зовсім не складно.

Власний підводний світ у кімнаті або як вибрати акваріум для дитини

Не секрет, що діти просто обожнюють тварин, тому часто просять своїх батьків про те, щоб завести кішечку, собачку, папужку, хом'ячка або рибок. Останні з усього цього списку найменш вимогливі у догляді, тому, якщо ви хочете навчити свою дитину відповідальності за інші життя – акваріум стане ідеальним подарунком для початку.

Поради молодим мамам: як і чим чистити дитячу коляску?

Ваша коляска напевно вже виглядає не такою новою: затерта тканина з різноманітними плямами, крихти та інше дрібне сміття у всіх щілинах і куточках, заляпана рама... Страшно навіть уявити собі, як це все очистити і відмити, привести в первинний вигляд. Насправді ж вимити і почистити дитячу коляску не так вже й складно, і всупереч вашим побоюванням, це не займе багато часу.

Поради як заощадити на купівлі продуктів

Інтернет-магазин продуктів PRODUKTOFF піклується про своїх покупців. Незважаючи на підвищення цін на продукти харчування під впливом знецінення гривні, подорожчання енергоносіїв і транспортних витрат, ми допоможемо Вам заощадити і доставимо продукти харчування додому безкоштовно. Замовити продукти Ви можете самостійно через сайт або ж за телефоном: 044-331-54-54.

Дитячі речі: що потрібно купити обов’язково, а без чого можна обійтися? (частина 3)

Що знадобиться напевне: інші дитячі речі

Коляска – річ, яка на ряду з іншими, є потрібною в першу чергу, коли народився малюк. Навіть без ліжечка можна обходитися, використовуючи люльку від коляски замість нього, або ж кладучи малюка спати у батьківське ліжко. А на прогулянку з дитиною ви ходитимете кожного дня і малюка потрібно якось транспортувати.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас