Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Будинок і все, що в ньому

В цьому розділі вы знайдете корисні поради з прибирання та утримання власного будинку, а також цікаві ідеї для інтер'єру та декору свого помешкання

Ковролін у дитячу кімнату: основні критерії вибору

Облаштовуючи нашу оселю, ми прагнемо зробити її не лише стильною та функціональною, а й затишною. Для створення затишку існує безліч способів: розвішати теплі фото, картини на стінах, поставити вазу з квітами, простелити скатертину на столі, пошити красиві штори, постелити м’який килим… Часто тема килима виникає під час вирішення питання щодо вибору покриття підлоги у дитячій. І не випадково, адже малюки більшу частину дня проводять на підлозі: повзають по ній, граються, складають мозаїки, влаштовують собі рухливі забави. Затишний, теплий ковролін – чи не ідеальне покриття для дитячої: на ньому приємно сидіти, він не слизький, але м’який, що часто виручає, коли маленькі непосидьки «входять в азарт» і їхні ігри стають особливо стрімкими, часом навіть травмонебезпечними.

Вибираємо постільну білизну на літо: яким матеріалами віддати перевагу?

У минулій статті ми говорили про те, якою має бути постільна білизна для спекотної погоди. Тепер же розглянемо матеріали, які найкраще підійдуть для літньої спеки. Всі ми знаємо, що для жарких ночей краще вибирати постіль з легких тканин, які дозволяють повітрю циркулювати і забезпечують нам комфорт. Але який саме матеріал краще вибрати?

Осінь не за горами: обираємо якісну парасольку

Обираючи добротну парасолю, варто звернути увагу на деякі важливі нюанси, які застрахують вас від невдалої покупки. Адже часто буває, коли обираємо нову парасольку, продавець запевняв у 100% якості, а на практиці – при найменшому пориві вітру її вивертає на усі боки, спиці стирчать, та й узагалі – механізм заїдає…

Онлайн радіо – це дуже зручно

Ми любимо слухати радіо, коли одягаємось чи їдемо на роботу, займаємось домашніми справами, відпочиваємо, навіть коли обідаємо. Це так просто: увімкнув потрібну хвилю і насолоджуєшся улюбленою музикою, оперативно дізнаєшся останні новини, є нагода почути щось корисне й цікаве, просто розслабитися!

Домашні тварини і малюки. Що потрібно знати майбутнім батькам.

Існує думка, що діти, які живуть поряд із домашніми тваринами, в майбутньому мають більш високий рівень IQ та краще розвинені адаптивні властивості. Це підтверджують і психологи. Але існують певні загрози, про які ми і хочемо поговорити.

Як вибрати свій ідеальний матрац?

Хороший сон залежить від багатьох різних факторів: зручність і комфорт, рівень втоми і стресу, температура і мікроклімат в кімнаті і т.д. Але ви праві, почати потрібно саме з вибору правильного матраца. Але як серед мільйонів пропозицій впізнати його – свій ідеальний матрацик?

Одягаємо новонародженого: слушні поради новоспеченим матусям

Для багатьох матусь одна з найулюбленіших речей у появі дитини – це милий і крихітний одяг, в який можна наряджати новонародженого. Кожна майбутня матуся (особливо в очікуванні первістка) хоче скупити буквально всі ці речі з полиць магазинів, адже вони такі гарні!

Як правильно носити годинник: поради для чоловіків

Годинник сьогодні виконує багато функцій, він, окрім свого основного завдання – допомагати нам слідкувати за часом, підкреслює стиль, статус, помагає виділитись із «загальної маси».

Ліжка з підйомним механізмом: у чому їх переваги?

Компактні меблі сьогодні користуються чималою популярністю: ми прагнемо зробити свої оселі більш просторими, тому, обираючи меблі для них, все частіше звертаємо увагу на сучасні варіанти таких собі «трансформерів», які поєднують декілька функцій, економлячи, тим самим, наші квадратні метри. Якщо ви теж керуєтесь такою стратегією і вирішили купити ліжко, зверніть увагу на сучасні варіанти з підйомним механізмом.

Як організувати полив домашніх рослин за вашої відсутності

Літо в розпалі, відпустка на носі! Скоро ви поїдете з дому на кілька днів, а то й на кілька тижнів, але як залишити без догляду зелених вихованців, яких ви з любов’ю вирощували весь рік? Є кілька "заочних" способів поливу домашніх рослин, які ви можете застосувати під час відпустки, спокійно залишивши квіти на якийсь час.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас