Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Будинок і все, що в ньому

В цьому розділі вы знайдете корисні поради з прибирання та утримання власного будинку, а також цікаві ідеї для інтер'єру та декору свого помешкання

Дитячі речі: що потрібно купити обов’язково, а без чого можна обійтися? (частина 1)

У вас буде дитина… Як тільки ви дізналися про цю неймовірну новину, починаються приготування до приходу в дім нового члена сім’ї. З рук у руки молоді матусі передають одна одній (новоспечені – майбутнім) заповітний «список»: що треба взяти у пологовий будинок, що обов’язково потрібно прикупити до дому. Стільки приємних клопотів!

Оформляємо стелю у ванній – що обрати?

Роблячи ремонт у ванній, насамперед, потрібно врахувати, що ця кімната відрізняється підвищеною вологістю, та й всі потопи, як правило, теж відбуваються тут. Хороша стеля у ванній кімнаті – це не тільки гарний зовнішній вигляд, він також допоможе врятувати ваш свіжий ремонт від затоплень зверху. Яку ж стелю обрати для ванної?

Розвиваємо тіло і зміцнюємо дух: про користь шведської стінки

Усі без винятку батьки хочуть, щоб їхні діти росли здоровими і активними, а ще просто мріють про те, щоб дозвілля власного чада приносило не тільки задоволення, але і користь. А все це може подарувати вашій дитині проста шведська стінка. І сьогодні пропонуємо поговорити про те, як зміцнити здоров'я і влаштувати корисний відпочинок своїй дитині за допомогою шведської драбини.

Де купити недорогі дитячі товари у Львові?

Ціни на брендові дитячі речі в спеціалізованих львівських магазинах і великих торгових центрах сьогодні цілком можуть шокувати молодих батьків, які не мають особливого досвіду покупок. Вони з подивом виявляють, що вартість приданого для новонародженого, яке потрібно взяти з собою в пологовий будинок, виявляється вищою, ніж середньостатистична зарплата.

Як вибрати якісний посуд для готування?

Який би посуд вам не був би потрібен для готування, купити його сьогодні можна без проблем. Проте, як можна не розгубитися серед усього цього величезного вибору, наданого сучасними магазинами? Які каструльки-сковорідки вам будуть потрібні постійно, а які припадатимуть пилом на далеких полицях?

Весняний настрій: робимо квіти з тюлі власноруч

Сьогодні ми робитимемо красиві пишні квіти з тюлі. Такими квітами ви зможете прикрасити своє волосся або ж виготовити з них оригінальну брошку. А можливо у вас є інші цікаві ідеї? Отже, приступимо!

5 міфів про жалюзі

Вже давно хтось помітив, що нестача інформації породжує міфи. Так і з жалюзі, які полюбилися всім в різних країнах ще в минулому столітті, а в нашій країні досі не користуються настільки ж широким попитом. А все тому, що тільки після розпаду СРСР вони змогли з'явитися на ринку, і досі наші люди мало що про них знають.

Про переваги надувного дитячого басейну для дачі

Дача потрібна не тільки для того, щоб садити картоплю, полоти або збирати ягоди і фрукти, це також відмінне місце для сімейного відпочинку та шашлику з друзями. Свіже повітря, сонечко і ніякої міської суєти. Все класно, але чим зайняти дітей, поки дорослі відпочивають або працюють? На це питання існує безліч відповідей, одним з яких без сумніву є установка дитячого надувного басейну.

Як вибрати велосипед для дитини

Дитинство без велосипеда – це те ж саме, що тістечко без крему: і їсти можна, і навіть може бути смачно, та все одно це – не те. Велосипед – це не тільки запорука міцного здоров'я і фізичного розвитку, а й особливий спосіб соціалізації з однолітками і рідними. Згадайте самі, як у дитинстві любили кататися з друзями на велосипедах в найближчий сад або просто по двору, влаштовуючи змагання або просто насолоджуючись відмінною погодою.

Вибираємо тканину для штор

Напевно ви вже вибрали загальну колірну гамму інтер'єру, колір стін, меблів і визначилися з розміром і видом штор для вікон. Але знову і знову виникають розбіжності про те, який же колір штор найбільш гармонійно поєднуватиметься з обраним дизайном. Щоб трохи полегшити вам цю непросту задачу, пропонуємо кілька простих правил, які допоможуть вам вибрати ідеальні штори для вашого інтер'єру.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас