Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Розваги та відпочинок

 

Надувні басейни Intex – секрети для дбайливих батьків

Незаперечні переваги надувних басейнів Intex зробили їх визнаними лідерами ринку, таку водойму можна поставити навіть на невеликій ділянці і насолоджуватися літнім відпочинком. Якщо ви не бажаєте витрачати велику суму грошей на купівлю та установку капітального штучного резервуара, радимо купити надувний басейн Інтекс та відпочивати без зайвого клопоту.

5 причин спланувати сімейну подорож до Праги з дітьми

Роздумуєте, куди б відправитися в сімейну подорож з дітлахами? Прага – завжди відмінне рішення! Це порівняно невелике і спокійне містечко (в порівнянні з іншими європейськими столицями), орієнтоване на сімейний відпочинок, в тому числі і дітей, зі смачною кухнею і більш-менш доступними цінами. Крім того, і дітлахам, і дорослим тут буде дуже цікаво!

Зимовий відпочинок – час для родини і нових вражень!

Зимовий відпочинок – це гарна ідея для зміни обстановки та атмосфери. А ще до того ж зимові свята і канікули, які так хочеться провести разом з родиною. В такому випадку неодмінно треба куди-небудь поїхати всією родиною!

Котеджі в Буковелі

Оренда окремих будиночків в горах користується популярністю в будь-який сезон, оскільки і взимку, і влітку тут є чим зайнятися. Якщо ви зібралися подорожувати з сім'єю, або навіть кількома сім'ями, для проживання найкраще вибрати просторий і зручний котедж. Він розрахований як мінімум на 8 осіб і оснащений всім, що може вам знадобитись: зручною кухнею з усією необхідною технікою, видовими спальнями і декількома душовими кабінками (ванними кімнатами).

Відпочинок в Славську з басейном

Проводити час в горах можна по-різному: хтось відправляється в Карпати, щоб покататись на лижах, хтось - подихати чистим повітрям і відволіктись від міської суєти. У будь-якому випадку, туди їдуть, щоб добре провести час і насолодитись неймовірною природою. І вибирають для цього, як правило, не дорогі міста-курорти, а невеликі селища, які нічим не поступаються за красою та сервісом, такі як Славське - затишне смт у Львівській області.

Львів – різноманітний, а який полюбляєте ви?

Львів – натхненний!

Львів – місто, оповите, немов туманом, пеленою історії! Чи доводилося вам гуляти вуличками дощового Львова? Якщо ні, то ви не знаєте, як омиваються купідони на барельєфах будинків. А чи бачили ви, як прекрасно розцвітають квіти, а дикий виноград обплітає будови минулих століть? І все це завмирає в очікуванні сонця.

У кінотеатр з дитиною: 5 корисних порад батькам

Поки у вас не було дітей, ви могли ходити в кіно, ні про що не думаючи. Вам сподобався актор, персонаж або постер, і ви йдете. Все просто. Але якщо у вас маленькі дітки, ви повинні ходити в кінотеатр обдумано, особливо, якщо це – перші походи в кіно для вашого малюка. Про що подумати, що передбачити? – Про це ми якраз і поговоримо сьогодні.

Моє хобі – секрети ідеальної вишивки бісером

На сьогоднішній день такий вид рукоділля, як вишивка бісером, став неймовірно популярним. І в цьому немає нічого дивного – працювати з бісером дуже легко і приємно, а готові вироби захоплюють своєю красою і оригінальністю. Будь-який виріб з бісеру, зроблений з душею, може стати як чудовим подарунком з будь-якого приводу, так і приголомшливою прикрасою будинку або навіть сімейною реліквією, особливо якщо мова йде про вишиті ікони.

Як захистити дитину від сонця цього літа?

Сезон відпусток у розпалі! Як і неймовірно яскраве і спекотне сонце. Щоб ваш відпочинок (та й кожен літній день) проходив в задоволення, а не приніс купу клопотів через настільки активне сонце, ми поділимося з вами порадами експертів про те, як правильно захищати малечу від сонячних променів, а також обговоримо головні міфи батьків на цю тему.

Катання на велосипеді з дитиною в спеку: правила безпеки і комфорту

Суха, тепла погода і довгий день роблять літній сезон ідеальним для катання на велосипеді з дитиною. Однак, як батьки, ви повинні завжди пам'ятати, що літня спека буває дуже підступною. І щоб вона не нашкодила чаду під час ваших велопрогулянок, скористайтеся нашими порадами.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас