Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Навчання

Діти дуже допитливі. Для дітей і їхніх батьків ми підготували безліч розвиваючих ігор, задачок, технік для розвитку дитячої творчості, розвитку мовлення, логічного мислення.
Легко і весело ви зможете навчити дитину читати і писати. Цікаво розповісти дітям про навколишній світ. Тепер жодне дитяче запитання вас не поставить в глухий кут.

Дитяча казка: Вередуля

В одній незвичайній країні жила звичайна дівчинка Вередуля. Взагалі-то, раніше в неї було інше ім’я - Анфіса, але через її капризи всі почали називати дівчинку Вередулею. Щодня Вередуля знаходила привід посперечатися, покричати та поплакати через свої примхи.

Приблизні ціни на навчання і проживання в Польщі

Реальність безкоштовного навчання в Польщі

Найчастіше безкоштовне навчання в Польщі пропонують державні університети. Кожен ВНЗ щорічно залишає кілька пільгових місць для іноземних абітурієнтів. Для того, хто має карту поляка, така можливість цілком реальна. Але навіть якщо у студента немає такого привілею, він все одно має право позмагатися з іншими. Взяти участь в конкурсі може будь-який українець, який знає польську мову і має гарні оцінки в атестаті. Мову можна вивчити в будь-якій мовній школі, а шкільні оцінки залежать тільки від самого учня.

Коли можна вчити дитину кататися на роликах?

Катання на роликах – напевно один з найяскравіших і найприємніших спогадів з вашого дитинства. А можливо, у вас не було можливості розсікати на них по місцевих околицях. У будь-якому випадку, хіба ви не хочете, щоб ваша дитина пережила всі ці яскраві враження? Катання на роликах – неймовірно корисне і захоплююче заняття, яке змусить будь-яку дитину відірватися від комп'ютера, вийти з дому і проводити години за активним відпочинком в гарну погоду. Але як дізнатися, коли вже можна купувати дитині її перші ролики і навчати її катанню на них?

Дитяче оповідання: Прикмети

Подружки Соня і Таня мріяли бути співачками. Вони слухали різні пісні та намагалися їх повторювати, але ані в Соні, ані в Тані не виходило так гарно, як у справжніх співаків.

Дитяча казка: Чия робота легше?

Одного разу на світлофорі зустрілися вантажівка і легковий автомобіль, і зав'язалася в них розмова.

Дитяча казка: Хитра миша

Якось в черговий раз побачивши на фермі мишу, тварини почали її сварити.

- Що, мишо, знову прийшла до людей зерно їсти? Ось ми тут працюємо на користь людей: корова дає молоко, курки несуть яйця, вівці дають людям вовну, а ти лише приходиш і шкодиш, - гнівно сказав кінь.

Лікуємо дитячі страхи казкою

Однією з актуальних проблем, з якими стикаються батьки, є дитячий страх. Дитина може бути активною і життєрадісною, та все ж боятися темряви або павуків. Страх є одним з найбільш поширених явищ, адже дає свободу уяві вашого малюка. У дитинстві існує безліч проблем, на які батькам варто звернути увагу: страх темряви, сором'язливість, непослух, відсутність нормального сну і апетиту. Саме тому нижче ми розглянемо це питання з усіх боків.

Дитяча казка: Мурахи-розбишаки

Якось мама принесла додому коробку цукерок, щоб усією родиною відсвяткувати сімейне свято. Петрик не втримався, і, поки ніхто не бачив, з’їв аж половину цукерок.

Дитяча казка: Як кізка Мальвіна перемогла свій страх

Козочка на ім'я Мальвіна дуже боялася залишатися вдома одна. Навіть після уроків вона зовсім не поспішала додому, якщо знала, що батьки ще не повернулися. Коли Мальвіні все ж доводилося залишатися самій вдома, то вона сідала в куток і прислухалася до звуків за дверима. То їй здавалося, ніби вовки виють під її вікнами, то ніби мисливці ломляться до неї додому. Хоча насправді це мишки пробігли або просто вітер шумів.

В школу через півроку, як підготувати дитину до 1 класу

Підготовка до школи – хвилюючий процес, особливо для батьків, які знають, що скоро на їхнє чадо чекають постійні уроки, виконання домашніх завдань, сувора дисципліна. Подивися на 6-річну дитину, яка ледь навчилася читати, рахувати, і моторошно стає – як вона справлятиметься зі шкільними завданнями? Не панікуйте, рішення є! Які можуть бути варіанти?

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас