Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Навчання

Діти дуже допитливі. Для дітей і їхніх батьків ми підготували безліч розвиваючих ігор, задачок, технік для розвитку дитячої творчості, розвитку мовлення, логічного мислення.
Легко і весело ви зможете навчити дитину читати і писати. Цікаво розповісти дітям про навколишній світ. Тепер жодне дитяче запитання вас не поставить в глухий кут.

Дитяча казка: Вовченя Рик та сніговик

Ліс вкрило пухнастим снігом. Зайчик Хвостик, білка Мася та лисеня Рижуля вирішили зліпити сніговика. Вони почали робити кульки зі снігу, і тут до них підбігло вовченя на ім’я Рик.

Вибір дитсадка – відповідальне завдання для батьків

Всі батьки хочуть, аби їхні дітки росли здоровими, розумними, щасливими, щоби вони розвивали свої таланти, знаходили себе. Для того, аби допомогти своєму чаду, мама з татом намагаються розширити кругозір малечі, для цього записують її в різні гуртки, секції, творчі студії. А чи задумувались ви над тим, що набагато раціональніше віддати дитину в дитсадок, в якому вже присутні розвивальні заняття, творчі гуртки? Тим самим заощадивши час та кошти.

Дитяча казка: Хмаринки-хазяюшки

У мами-хмари були три донечки хмаринки - Кучеряшка, Сніжинка та Пушинка. Їх так звали, тому що одна з них була схожа на кучеряву овечку, друга – на сніжинку, а третя була кругленькою та легенькою.

Як вибрати ноутбук для студента: поради від Мультимедіа

Навчання в сучасних ВНЗ вимагає від студентів не тільки уважності на парах і не стільки посидючості в бібліотеках, скільки вміння швидко шукати і аналізувати великі обсяги інформації. Як правило, для рефератів, семінарів, практичних занять, лабораторних і вирішення цілої низки завдань використовується інформація зі всесвітньої павутини. Також нерідко і самі викладачі відправляють домашні завдання або дають додаткові завдання і інформацію в електронному вигляді, тому як не крути, але для успішного навчання кожному студенту необхідний ноутбук.

Чи відправляти дитину в дитячий садок: плюси і мінуси дошкільних навчальних закладів

Мільйони батьків щороку приймають це важливе і непросте рішення – чи виховувати дитину вдома, чи віддати в дитячий садок? Актуальність дитячих садків, як державних, так і приватних, стає дедалі більшою, адже з кожним роком все більше батьків змушені обидва ходити на роботу. А родичі не завжди погоджуються сидіти з малюком щодня з ранку до вечора. В цьому випадку садок стає необхідністю, продиктованою сучасним темпом життя молодих сімей.

Як познайомити дитину з професіями

Багато в чому щастя і успіх дитини в майбутньому пов'язані з тим, чи зможе вона самореалізуватися в професійному плані. Безумовно, всі батьки бажають своїм дітям найкращого, і з раннього віку починають знайомити дитину з різними видами діяльності і професіями. Це важливо, тому що допомагає сформувати ставлення дитини до праці, як своєї, так і інших людей.

Вчимо дитину кататися на ковзанах: корисні поради для батьків

Катання на ковзанах – неймовірно весела зимова забава, як для дітей, так і для дорослих. Крім того, це і дуже корисна фізична активність для дітвори, особливо взимку, коли малюки все більше часу проводять вдома. Не позбавляйте дитину цих веселощів і користі, яку катання на ковзанах може принести її розвитку – навчіть її кататися, а ми вам у цьому допоможемо.

Дитяча казка: Тім в комп’ютерній країні

Хлопчик Тім дуже любив гратися в комп’ютерні ігри. Буває, так захопиться полюванням за монстриками або гонками, що нічого навколо не помічає.

Як правильно обрати центр навчання ментальної арифметики у вашому місті?

Якщо ви вже знаєте, що таке ментальна арифметика і навіщо вона потрібна вашій дитині, то далі перед вами постане проблема вибору навчального центру, адже їх багато, як грибів після дощу, і прийняти рішення доволі складно.

Дитяча казка: Поросятко-нечепура

І вдома, і в школі поросятка Піглета вчили бути охайним, слідкувати за своїм зовнішнім виглядом. Але Піглету це не подобалося, він вважав це нудним та марним заняттям. Наприклад, він дуже рідко чистив свої чоботи.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас