Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Сiм´я

Після народження дитини починається складний і цікавий період. У батьків з’являються нові обов’язки і справи. Виникають труднощі. Наші статті допоможуть вам впоратися з такими нововведеннями і отримувати тільки радість від батьківства.

7 несподіваних способів покращити стосунки

Чи зустрічаєтеся ви, чи вже не перший рік в шлюбі, ви можете замислюватися про те, як поліпшити нинішній стан відносин. На відміну від романтичних комедій, де все само собою налагоджується після сварок і розбіжностей, в реальному житті для підтримки процвітаючих взаємин з коханою людиною потрібно докладати зусиль. Але це не так вже й складно – скористайтеся нашими порадами!

Ідеальна різниця у віці між дітьми – яка вона?

Після появи першої дитини думки про другу з'являються все частіше. І якщо ви все ж таки вирішите, що хочете другого малюка, то напевно будете шукати відповіді на запитання, яка різниця у віці малечі буде оптимальною. А чи є взагалі ідеальна різниця у віці між дітьми?

10 причин звернутися до сімейного психолога

1. Постійні сварки на одну і ту саму тему

У вас є відчуття, що наступна сварка починається так само, як і попередня, і тим самим закінчується? Це означає, що ви повторюєте одну і ту ж схему. Сімейний психолог допоможе вам вийти з глухого кута і усунути викривлення в комунікації, аби ви могли зосередитися на змістовній розмові і вирішити проблему.

Що вам варто знати про свою дитину-Стрільця

Хочете дізнатися більше про свого заповзятливого, веселого і відкритого малюка-Стрільця? Якщо ваша дитина народилася між 22 листопада і 21 грудня, це її знак Зодіаку. І ось, як він вплинув на дитину...

Що вам варто знати про свою дитину-Скорпіона

Ваша дитина народилася між 23 жовтня і 21 листопада? Значить, за знаком Зодіаку вона – Скорпіон. Це дуже емоційний астрологічний знак, також потайний, але дуже відданий. Давайте поглянемо на таких діток уважніше...

Дитина хоче собаку – що робити?

Рано чи пізно всі батьки стикаються з ситуацією, коли дитина просить про щеня. Що робити, що відповідати в цьому випадку? Адже перш ніж просто погодитися, ви повинні запитати себе, наскільки чадо і вся ваша родина готова до появи в будинку такого вихованця.

Що вам варто знати про свою дитину-Терези

Якщо ваша дитина з'явилася на світ між 23 вересня і 22 жовтня, це означає, що вона народилася під знаком Терезів. Такі малюки дуже соціальні і музично обдаровані – в цих осінніх дітлахах дійсно є, що полюбити.

Що вам варто знати про свою дитину-Діву

Якщо ваша дитина народилася в період з 23 серпня до 22 вересня, її знак Зодіаку – Діва. І дорослі, і маленькі Діви знамениті своєю відповідальністю і любов'ю до порядку. Ваше миле чадо триматиме вас в тонусі, але також крихітка даруватиме вам багато-багато любові.

Що вам варто знати про свою дитину-Лева

Ваш малюк святкує свій день народження між 23 липня і 22 серпня? Можливо, у вас підростає справжній артист, адже саме такими зазвичай є дітки-Леви – видатними, креативними і люблячими загальну увагу. А що ще можна дізнатися про маленького Лева за його знаком Зодіаку?

Що вам варто знати про свою дитину-Рака

Ваша дитина з'явилася на світ в період з 21 червня по 22 липня? Це означає, що вона народилася під знаком Зодіаку «Рак». Більшість таких дітлахів неймовірні, милі і чутливі. А що ще цікавого можна розповісти про маленьких Раків?

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас