Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Сiм´я

Після народження дитини починається складний і цікавий період. У батьків з’являються нові обов’язки і справи. Виникають труднощі. Наші статті допоможуть вам впоратися з такими нововведеннями і отримувати тільки радість від батьківства.

КОЖЕН ГОСПОДАР МАЄ ЗНАТИ... АБО МЕНЮ ДЛЯ МАЛЕНЬКИХ УЛЮБЛЕНЦІВ

Ура! Цей день настав – у вас в будинку з'явився маленький вихованець! Зараз для нього все навколо нове і невідоме. Разом ви будете щодня відкривати світ, дарувати йому свою любов і турботу. На першому місці здоров'я і благополуччя чотирилапого друга. З чого почати?

10 поширених помилок, які роблять пари, намагаючись зачати дитину (частина 2)

У минулій частині статті ми розглянули помилки, які заважають швидше зачати дитину, пов'язані з сексом. Тепер же поговоримо про здоров'я...

10 поширених помилок, які роблять пари, намагаючись зачати дитину (частина 1)

Плануючи вагітність, ви можете йти довше до поставленої мети лише через прості і досить поширені помилки, яких легко можна уникнути. У нашій статті ми розповімо про 10 найпоширеніших помилок, які роблять пари у своїх спробах зачати малюка.

Як відновити свідоцтво про шлюб в Україні

Свідоцтво про шлюб можна назвати свого роду «паспортом» сім'ї. І хоч цим документом не користуються так часто, як особистим паспортом, все одно є цілий список ситуацій, при яких він необхідний. Особливо часто його доводиться використовувати жінкам, що нещодавно вийшли заміж, а також змінили прізвище, адже для підтвердження права власності або поновлення актуальних даних в банку вас неодмінно попросять пред'явити оригінал свідоцтва про шлюб.

Три цікаві ідеї для веселого сімейного вечора

Правильно організований сімейний вечір допомагає зближувати батьків і дітей, розкривати потенціал і таланти кожної дитини, всім разом гучно відзначати особисті успіхи батьків. Це така собі традиція, реліквія, якою варто дорожити. Адже тільки єдність робить сім'ю сім'єю. І якщо ви бажаєте організувати такий цікавий вечір і залучити до нього всіх родичів, які проживають з вами – від малюків-дошкільнят до бабусь і дідусів – візьміть на озброєння наступні ідеї.

З чого почати: 5 порад молодій мамі

Правильно розподілити мамині час і сили з самого початку – запорука щасливого материнства і міцної родини. Наші 5 порад допоможуть молодим мамам не допускати помилок, а значить, уникнути проблем, які, в наслідок, доводиться героїчно вирішувати.

Як знайти няню онлайн

Пошук няні для дитини онлайн – мабуть, найпростіший спосіб, який економить і час, і сили молодих батьків. У Мережі можна знайти сотні оголошень для будь-якого міста – як на спеціалізованих сайтах з підбору домашнього персоналу, так і на дошках оголошень, і навіть в соцмережах. Онлайн можна знайти детальну інформацію про няньку, почитати відгуки і рекомендації інших батьків, зв'язатися з ними і самою нянею, не виходячи з дому.

Як обговорити з партнером інтимні питання

В більшості блогів на тематику інтимних стосунків можна зустріти одну й ту ж саму пораду – обговорювати будь-які питання зі своїм партнером. Але це не так просто, бо у будь-кого присутні свої пунктики та є комплекси. А далеко не кожному буде приємно дізнатись про те, що він далеко не «ас у ліжку».

Вже більше тисячі сімей оформили онлайн допомогу при народженні дитини

Днями кількість онлайн-заявників на отримання допомоги при народженні дитини перевищило тисячну позначку.

ДВІЧІ МАМА

Уявляєте, у нас вдома з'явився ще один малюк, зовсім крихітний. І тепер моя мама постійно зайнята ним: годує, робить масаж, змінює підгузники, носить на ручках, коли він плаче, а плаче по ночах він, до речі, вдень і вночі. Загалом, тепер мамі зовсім ніколи грати зі мною. Як же так вийшло? А раптом у нас з'явиться ще один малюк? Що тоді буде?

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас