Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Як гармонійно «вписати» побутову техніку в кухню - прості правила дизайну

Як гармонійно «вписати» побутову техніку в кухню - прості правила дизайну
 

У більшості квартир кухню можна назвати центром життя в родині. Подумайте самі, адже це – те саме місце, де ви щодня збираєтеся всією сім'єю на обід і вечерю, де ви ділитеся своїми переживаннями і досягненнями з найближчими людьми, де зустрічаєте гостей і ще багато чого. Тому так важливо, щоб інтер'єр кухні виглядав гармонійно, і ніщо вас не напружувало в ньому.



Що стосується кухонного гарнітура і різноманітних оздоблювальних матеріалів, то тут, як правило, особливо проблем не виникає – кожен без проблем може знайти або замовити меблі будь-якої форми і кольору. А от з кухонною технікою справи йдуть трохи складніше.

Сучасні виробники побутової техніки для кухні пропонують величезний вибір моделей, який вражає різноманітністю технічних характеристик – хороший інтернет-магазин запропонує вам сотні варіантів. Але ось що стосується форм і колірних рішень, то тут швидше за все доведеться вибирати між класичним чорним, білим і сірим кольором. Як же гармонійно вписати кухонну техніку в будь-який інтер'єр?

Ну, по-перше, сховайте по максимуму всю більш-менш дрібну побутову техніку в кухонний гарнітур, хоча і велику техніку можна спробувати замаскувати. Погодьтеся, адже вбудована варильна панель виглядає набагато краще за звичну плиту. Точно таким же чином можна прибрати з очей мікрохвильовку, мультиварку, посудомийку та інше начиння.

По-друге, знаходимо місце для найбільш великої побутової техніки. Добре, якщо вам вдасться і велику техніку гармонійно вбудувати в кухонний гарнітур. Наприклад, вбудувавши пральну машинку в нижню шафу, ви зможете значно заощадити місце у ванній, що для наших квартир є величезним плюсом. А ось вбудувати холодильник, звичайно, можна, але досить складно і накладно. Тут можна постаратися поставити холодильник в ніші поза кухнею або знайти модель, яка максимально відповідатиме вашому інтер'єру.

Також завжди можна вдатися до послуг дизайнерів і спробувати трохи змінити зовнішній вигляд побутової техніки. У питаннях дизайну не буває нерозв'язних проблем! Просто ховайте все, що може якось зіпсувати зовнішній вигляд вашого інтер'єру і виставляйте напоказ все те, що підкреслить і додасть унікальності вашій кухні. І тоді це місце буде радувати вас довгі роки неповторним інтер'єром!

Автор: Сальнікова Катерина
 

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас

Схожі статті

|

Чарівність Італії на вашій кухні, або поради щодо оформлення кухні в італійському стилі

Ах, Італія... Це ж Венеція і Рим, сучасна мода і вірність сімейним традиціям, піца, паста, карпезе, тірамісу, запашна кава, і ще безліч інших речей, не любити які просто неможливо. Вона здатна підкорити серце будь-кого, хто хоча б раз побував там, так само, як і італійська кухня закохує в себе неповторним ароматом прянощів і трав.

Вибираємо колір для кухні

Колір кухні може задавати тонус, піднімати настрій або ж, навпаки, заспокоювати і налаштовувати на спокійну дружню атмосферу. Залежно від того, чи звикли ви просто швидко їсти і бігти, або ж, навпаки, у вашій родині люблять вечірнє спілкування за чашкою чаю, обстановка на кухні може подарувати той чи інший настрій.

Побілити, пофарбувати чи натягнути? Яка стеля краще підходить для кухні?

Кухня – це серце будь-якого будинку, адже саме тут готується найсмачніша їжа для всього сімейства, а ще за чашечкою чаю ведуться найтепліші розмови. Це – особливе місце, і не тільки завдяки своїй атмосфері, а й «мікроклімату», і тому ремонт в цій частині житла потребує особливої уваги.

Якою має бути кухня

Кухня - це те місце, де не тільки готується їжа, а й уся родина проводить багато часу. Кухня - це те приміщення, де сім'я збирається вранці і ввечорі, де проходять урочисті події і просто посиденьки з друзями, де їдять всяку смакоту, де експериментують і создаютс нові кулінарні шедеври.