Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Посидимо на кухні...

Посидимо на кухні...
 

Традиційно кухня використовується для приготування їжі, і якщо немає їдальні, тоді і для прийому їжі. Але дуже часто в наших сім'ях головні функції кухні цим не обмежуються, тут ще люблять просто посидіти всі члени сім'ї і поспілкуватися або позайматися будь-якими іншими справами. Так, кухня – це найзатишніше місце в будь-якому будинку, особливо, якщо там є зручне місце для посиденьок. Про нього й поговоримо далі.



М'який куток

Забудьте про жорсткі незручні кутки і громіздкі дивани, сучасні м'які кутки не мають нічого спільного з ними – їхні компактні габарити дозволяють підібрати найбільш вдалий варіант навіть для самих крихітних кухонь. А якщо місце дозволяє, то можна підібрати варіант і побільше з неймовірно м'якими сидіннями.

Тумби для сидіння

Для кухні – це ідеальний варіант, так як вони не займають багато місця, і при цьому дають можливість зручно розташуватися. Додати м'якості тумбі, щоб сидіти на ній було комфортніше удвічі, можна за допомогою додаткових подушок і знімних м'яких сидінь. До речі, якщо говорити про зручність, то в тумбі краще зробити висувні шафки замість звичайних – це набагато зручніше і практичніше.

Кухонний острів

Стільці біля кухонного столу – це звично, в принципі, як м'який куток. А ось якщо замінити куток на менш габаритну тумбу або навіть просту лавку, формуючи таким чином диван з м'якими накладками на сидіння, ви зможете значно заощадити вільний простір і при цьому отримати дуже зручне місце для сімейних посиденьок.

Використовуємо підвіконня

Даремно за радянських часів підвіконня використовували тільки для кімнатних квітів, але ж вони можуть принести стільки користі. До речі, говорячи про сидіння для кухні, тут просте підвіконня теж може допомогти в створенні затишного і красивого містечка для посиденьок, при цьому сидіти доведеться саме на ньому. Ви напевно бачили чимало фото інтер'єрів, де підвіконня переробляли в затишну лаву для посиденьок, а додай сюди ще невеликий столик – ось і готове красиве і дуже затишне місце для чаювання.

До речі, підвіконня може виступити не тільки в ролі сидіння, але і цілком замінити кухонний стіл – це відмінна ідея, яка просто рятує в маленьких квартирках. До нього підставте пару-трійку зручних стільців або взагалі барних сидінь, і вуаля – найприємніше місце для сніданку, спільної кави або посиденьок з подружкою готове. Головна перевага такого рішення – можна сидіти і просто дивитися у вікно, спостерігаючи за людьми, пташками, природою і т.д.

Що вибрати – вирішувати вам, а ми бажаємо, щоб кухня завжди залишалася тим місцем, де вам завжди приємно перебувати!

Автор: Сальнікова Катерина

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас

Схожі статті

|

Вибираємо колір для кухні

Колір кухні може задавати тонус, піднімати настрій або ж, навпаки, заспокоювати і налаштовувати на спокійну дружню атмосферу. Залежно від того, чи звикли ви просто швидко їсти і бігти, або ж, навпаки, у вашій родині люблять вечірнє спілкування за чашкою чаю, обстановка на кухні може подарувати той чи інший настрій.

Побілити, пофарбувати чи натягнути? Яка стеля краще підходить для кухні?

Кухня – це серце будь-якого будинку, адже саме тут готується найсмачніша їжа для всього сімейства, а ще за чашечкою чаю ведуться найтепліші розмови. Це – особливе місце, і не тільки завдяки своїй атмосфері, а й «мікроклімату», і тому ремонт в цій частині житла потребує особливої уваги.

Як гармонійно «вписати» побутову техніку в кухню - прості правила дизайну

У більшості квартир кухню можна назвати центром життя в родині. Подумайте самі, адже це – те саме місце, де ви щодня збираєтеся всією сім'єю на обід і вечерю, де ви ділитеся своїми переживаннями і досягненнями з найближчими людьми, де зустрічаєте гостей і ще багато чого. Тому так важливо, щоб інтер'єр кухні виглядав гармонійно, і ніщо вас не напружувало в ньому.

Якою має бути кухня

Кухня - це те місце, де не тільки готується їжа, а й уся родина проводить багато часу. Кухня - це те приміщення, де сім'я збирається вранці і ввечорі, де проходять урочисті події і просто посиденьки з друзями, де їдять всяку смакоту, де експериментують і создаютс нові кулінарні шедеври.