Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Ігри для дітей

Розвивайтеся гораючи! В цьому розділі ви знайдете безліч дитячих ігор для дому, вулиці і дитячих свят, а також розвиваючі ігри і конкурси для дітей будь-якого віку.

Ляльки LOL Surprise: гід для новачків

Ляльки LOL Surprise можна назвати справжнім бумом в сфері іграшок, який охопив буквально весь світ! Що ж це за іграшки такі? Грубо кажучи, це ляльки, заховані в непрозорій кулі, але вони не такі прості, як здаються.

VR-додатки для дитячих ігор і розвитку

Гаджети оточують дітей з народження. Сучасні пристрої полегшують побут батьків і стають першими іграшками. Керівник підрозділу планшетів і VR-продуктів компанії Lenovo в Україні Віталій Годзула розповів про технології віртуальної реальності для дітей та батьків, а також навів приклади цікавих і корисних додатків для VR-шолома.

Ігри на одягання і користь, яку вони несуть дітлахам

Перевдягання в різні костюми і образи, наряджання ляльок, онлайн ігри на вдягання – все це важливо для кожної дитини, і не тільки з точки зору розваг. Ігри на одягання і переодягання приносять малечі чимало користі і добре впливають на її розвиток. Про те, чим же ці ігри такі корисні для дітвори, і піде мова в нашій сьогоднішній статті.

Йдемо з малюком в магазин іграшок – як уникнути істерик?

Ніщо так не надихає дітвору, як поїздка до магазину іграшок. Але у батьків не завжди є можливість купити дорогу іграшку, яка припала до смаку малюкові, або купити другу іграшку для свого чада, якщо ви вибираєте подарунок. Наші поради допоможуть уникнути істерик на тему «Мама, купи!» і зробити вашу з малюком поїздку в магазин іграшок максимально приємною і комфортною для вас обох.

Вчимо малюка прибирати за собою іграшки

Малюки володіють неймовірною здатністю наводити немислимий безлад. Як ураган, вони вивертають весь вміст поличок і шухлядок з іграшками на підлогу, здавалося б, в одну мить. І як би нас, дорослих, це не дратувало, малюкам схоже подобається цей хаос: усе близенько, під рукою, будь-яку іграшку можна просто взяти і грати – дуже зручно і комфортно.

Вибираємо найкращі іграшки для немовляти

Які вони – кращі іграшки для немовляти? Що робить одні іграшки кращими в плані розвитку, ніж інші? Які іграшки для новонароджених найкраще підійдуть для розвитку малюка? - Про все це розповідає далі в нашій статті!

Як вибрати візочок для ляльки. Корисні поради

Візочок для ляльки – це найбажаніша іграшка кожної дівчинки. Адже з ним можна вигадати стільки ігор. Дівчатка дуже полюбляють ігри, що імітують життя дорослих. Такі ігри допомагають розвинути творчі здібності, увагу, пам’ять, навчити піклуватися про іншу людину.

Як вибрати хорошу дерев´яну іграшку для дитини?

Ви напевно не раз чули і читали про те, що дерев'яні іграшки – одні з найкращих для маленьких дітей. Вони безпечні і неймовірно корисні для розвитку малюків. Тільки от насправді, якщо іграшка дерев'яна – це ще не означає, що вона нешкідлива. І дитячі іграшки з дерева вибирати потрібно так само ретельно, як і всі інші. Про те, на що саме варто звернути увагу, ми і поговоримо далі в нашій статті.

Як зберігати терпіння, граючи з маленькою дитиною

Вам надоїдає грати з маленькими дітьми, навіть якщо це – ваш власний малюк? Не варто відчувати себе винуватими з цього приводу, від цього страждає багато дорослих. Але ми підкажемо, як зробити ці дитячі ігри цікавішими!

З конструкторами Лего розвиватися легко!

Сучасне життя з його шаленими темпами диктує нам свої правила, ми весь час кудись поспішаємо, хто швидкий і умілий – той стає більш ефективним. Наші діти також відчувають цей темп, не випадково сучасні діти розвиваються набагато швидше, ніж їхні ровесники ще якихось 10 років тому, вони швидко опановують все нове, прекрасно «спілкуються» з технікою.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас