Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Ігри для дітей

Розвивайтеся гораючи! В цьому розділі ви знайдете безліч дитячих ігор для дому, вулиці і дитячих свят, а також розвиваючі ігри і конкурси для дітей будь-якого віку.

Веселі ігри та розваги для дітей на Хеллоуїн

Хеллоуїн – одне з найулюбленіших свят у дітей і дорослих. У цей день можна стати ким завгодно, вдосталь наїстися солодощами і від душі повеселитися! Плануючи Хеллоуїн для дітей, подумайте не тільки про «страшно» милі костюми, а й про ігри та розваги, які подарують дітлахам море незабутніх вражень. Які ж Halloween-ігри та розваги можна організувати самостійно?

Інструкція з підбору іграшок у подарунок

Кожному з нас доволі часто необхідно було купувати чи дарувати іграшки. Але завжди постає питання: яку ж іграшку купити? Чи не переплачую я за неї? Чи не нашкодить вона малюку?

Ідеї осінніх ігор і розваг з дітьми на вулиці

Осінь – ще не привід засмучуватися і ховатися по домівках. Адже саме в найближчі пару місяців можна встигнути зробити стільки цікавого. Осінні прогулянки і розваги на свіжому повітрі будуть неймовірно корисні для вашої малечі, так що одягайтеся по погоді, і вперед!

Про переваги і недоліки hand-made іграшок для дітей

З розвитком технологій і технічним прогресом зараз в магазинах іграшок можна побачити що завгодно! Яскраві, красиві, високотехнологічні, розвиваючі і неймовірно цікаві іграшки представлені просто в колосальному розмаїтті. Але, незважаючи на це, багато батьків все ж шиють і виготовляють іграшки для своїх дітей самостійно або купують готові hand-made іграшки. Чому ж настільки прості іграшки досі користуються популярністю?

Гра з папером – творимо з Canon Creative Park!

Існує багато думок* щодо раннього розвитку малечі, і у якому віці слід починати активно займатися з дитиною. У кожного малюка є індивідуальний ритм і здібності, тож батьки часто орієнтуються на них. Є прихильники більш інтенсивних методів навчання, які пропонують починати майже з пелюшок. Але всі погляди зводяться до одного – займатися розвитком дитини необхідно з раннього віку. Різноманітні поробки і паперові схеми, складання і вирізання фігур з паперу – цікаві і корисні заняття. Де ж брати ідеї батькам? Саме для цього компанія Canon створила проект Creative Park.

Про роль пазлів в ранньому розвитку дитини

Всі ми знаємо, що пазли корисні для розвитку дитини. У самому ранньому віці діти починають грати з найпростішими пазлами з великих простих фігур, які вставляються в отвір відповідної форми. А потім освоюють і більш складні головоломки, складаючи зображення з нерівних шматочків мозаїки.

Ігри раннього періоду розвитку малюка (частина 3)

Одним з важливих елементів розвитку є мислення і мова. Про те, в які ігри можна грати зі своїм чадом, щоб все це розвинути – читайте далі.

М´які іграшки для малюків: що повинні знати батьки

Плюшеві ведмедики, зайчики і слоники такі милі! Але чи безпечні вони для малюка? – Так, така іграшка буде цілком безпечною для малюка, якщо правильно її вибирати. Якраз про те, як це зробити – далі в нашій статті.

Ігри раннього періоду розвитку малюка (частина 2)

Продовжуємо розповідати про найбільш прості і ефективні способи розвитку.

Серйозний вибір, або як правильно купувати іграшки для дітей від 0 до 2-х років

Це вам не іграшки – часто чуємо ми, коли мова йде про складні і значущі речі. А хіба дитячі іграшки не заслуговують на серйозну розмову? Давайте поговоримо про те, як же правильно вибирати іграшки найменшим, щоб вони приносили крихіткам максимальну користь.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас