Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Ігри для дітей

Розвивайтеся гораючи! В цьому розділі ви знайдете безліч дитячих ігор для дому, вулиці і дитячих свят, а також розвиваючі ігри і конкурси для дітей будь-якого віку.

ІГРИ ЯК ЧАСТИНА ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ

Гра – вища форма дослідження
Альберт Ейнштейн


Давайте чесно – діти проводять час за комп'ютером, телефоном і звичайно ж сидять в інтернеті. Ви активно переживаєте з цього приводу і задаєте очевидне запитання – на скільки таке проведення часу шкодить і чи є позитивний ефект?

Іграшкові машинки для будь-якого віку – як правильно вибрати?

Так уже склалося, що машинками хлопчики більше цікавляться, хоча іноді бувають і винятки, і цілком можна зустріти дівчинку, яка буде так само захоплено грати з машинкою. Та все ж, так як ця іграшка більше для хлопчиків, то і говорити будемо про них.

Чи можна стрибати на дитячому батуті взимку?

Зима – це волога, холодна погода і, як правило, означає домашнє проведення часу в теплі. Але якщо нам, дорослим, подобається сидіти вдома в сезон холодів, то дітям це рідко до душі. У них стільки енергії, що вони швидко починають нудьгувати, вередувати, дратуватися... А значить, цій енергії потрібно дати вихід, і краще – за допомогою активної прогулянки на свіжому повітрі.

Пазли – захопливе й корисне дозвілля

На думку психологів, складання пазлів надзвичайно корисне для малюків. Складанки сприяють розвитку уваги, образного й логічного мислення, вчать правильно сприймати зв’язок між частиною та цілим, розвивають дрібну моторику.

Як вибрати дитячий ігровий килимок

Сьогоднішній ринок дитячих товарів може похвалитися колосальним асортиментом продукції, з якого все складніше і складніше вибирати. Це ж стосується і дитячих ігрових килимків – не вибирати ж навмання! Якщо і перед вами стоїть цей нелегкий вибір, в нашій статті ви зможете дізнатися більше про те, чим вони відрізняються, і як вибрати правильний ігровий килимок для свого малюка.

9 найкращих розвиваючих ігор та іграшок для найменших

У вас малюк, якому ось-ось виповниться рік? Звичайно ж, найкращим подарунком на його перший день народження стане хороша іграшка. Причому іграшок багато не буває, так що дарувати їх можуть усі гості!

Декілька причин подарувати на Новий Рік радіокеровану іграшку маленьким і «дорослим» дітям

Сьогодні іграшки та моделі на радіокеруванні представлені дійсно в широкому розмаїтті. Найпопулярніші з них – машинки, але також без проблем в сучасних магазинах ви знайдете і кораблі, і літаки, і навіть квадрокоптери. І, незважаючи на те, що називаються вони іграшками, багато радіокерованих моделей досить складні – настільки, що ними цікаво грати і дорослим чоловікам (вони теж в захваті від таких іграшок!), а дітлахи грати такими моделями повинні тільки в присутності дорослих. Як бачите, вибрати іграшку на радіоуправлінні як для малюків, так і для самих дорослих дітей (якими ми називаємо чоловіків) не складе труднощів!

Як привести в порядок волосся ляльки Монстр Хай

Сучасні дівчатка просто обожнюють грати з ляльками Monster High! Але всі ми знаємо, що вимагати від дітей максимально дбайливого ставлення до іграшок просто безглуздо. Звичайно ж, дівчинка буде не тільки переодягати ляльку, а й розчісувати, робити різні зачіски під кожен з образів. Це корисні ігри на творчість і уяву, тому забороняти їх ні в якому разі не варто. Але якою б якісною не була лялька, рано чи пізно від таких експериментів її волосся все одно зіб'ється в купу. Що ж робити?

Відчуй азарт та експресію Італії з простою грою в лото!

Напевно, майже кожна людина в світі колись грала в лото. Майже кожен знайомий із правилами цієї гри, велика кількість людей захоплювалася, граючи в неї. Проте далеко не кожний знає історію виникнення лото – а дарма, адже це дуже цікаво й безперечно варте уваги, аби ще глибше зрозуміти, з якими думками, з якою метою та в якій атмосфері зароджувалося винайдення цієї гри, відомої нам за спеціальними фішками (здебільшого у вигляді дерев'яних чи пластикових бочечок з цифрами).

А ви показуєте діафільми своїм дітям?

Пам'ятаєте ці чарівні моменти, коли вся родина збиралася в одній кімнаті, гасилося світло і всі з величезним інтересом дивилися діафільми? У кожному будинку була своя колекція плівок і улюблені твори. У той час для нас це було крутіше телевізора!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас