Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Будинок і все, що в ньому

В цьому розділі вы знайдете корисні поради з прибирання та утримання власного будинку, а також цікаві ідеї для інтер'єру та декору свого помешкання

Зміна сезону: як одягнути дитину восени?

Осінь – мінлива пора, погода за день змінюється кілька разів, стає холодніше і похмуріше, час від часу накрапає дощик. Батьки розуміють, що літні речі вже пора відкласти, замінивши вміст шафи малюка більш теплими одежинками. Проте діти так швидко ростуть, не хочеться накупляти зайвого, адже одяг згодиться, швидше за все, лише на один сезон.

Головні правила догляду за дитячою коляскою

Дитяча коляска робить прогулянки з дитиною максимально простими і комфортними для молодої мами, і за це їй варто відплатити любов'ю і турботою. Коли ви збираєте коляску і виходите з дому, ви хочете бути впевнені в тому, що вона в хорошій формі – це важливо як для безпеки дитини, так і для вашого комфорту під час прогулянок з нею. Саме тому за коляскою необхідно регулярно і правильно доглядати. Як це робити? – Про це далі.

Виховуємо модницю: як вибрати перше взуття на підборах для доньки

Напевно ваша маленька модниця випрошувала у вас пару туфель на підборах ще з тих пір, як забралася до вас в шафу і вперше приміряла найкрасивіші мамині туфлі. А тепер прийшов час, коли ви вирішили, що готові купити доньці першу пару туфель на підборах.

Чистимо, освіжаємо і доглядаємо за матрацом правильно! (частина 1)

Хочете знати цікавий факт? Людина в середньому з потом втрачає близько 200-250 мл рідини щоночі. Враховуючи цей факт і те, що лежачи в ліжку, ми проводимо близько третини свого життя, ви повинні розуміти, як важливо регулярно чистити і провітрювати матрац, а також правильно за ним доглядати.

Додаткові функції і аксесуари в дитячих колясках, які можуть бути корисні батькам

Звичайно ж, ви хочете вибрати найкращу коляску для свого малюка, але не забувайте про те, хто буде її катати! Так, не тільки якість цього дитячого транспорту, але й додаткові функції та аксесуари, можуть перетворити хорошу коляску на класну.

Витратитися чи заощадити: які джинси варті ваших грошей?

Мабуть, ми не будемо говорити про те, наскільки джинсовий одяг практичний і універсальний. Але часом вибрати нові джинси буває дуже непросто. Перш ніж дивитися на колір і фасон, ви повинні зрозуміти, на які моделі і матеріали варто витратитися, адже ви їх будете носити не один рік, а на яких можна заощадити, адже вони не завжди будуть модними або актуальними. Отже...

Дитяче ортопедичне взуття: чим воно відрізняється від звичайного взуття?

Тема ортопедичного взуття, профілактики та лікування плоскостопості, актуальна в багатьох сім'ях. Лікарі рекомендують виконувати спеціальні лікувальні вправи, частіше дозволяти бігати діткам босоніж по нерівних поверхнях, а ще – обзавестися ортопедичним взуттям.

Як доглядати за шкільним взуттям, щоб воно прослужило довше

Всі ми знаємо, як швидко дітки зношують взуття, а особливо, якщо мова йде про школярів. Жодні батьки не хочуть, щоби їхнє чадо ходило в брудних, розтоптаних черевиках. Крім того, з таким успіхом взуття і не прослужить довго. Наші поради допоможуть вам тримати шкільне взуття дитини в чистоті і максимально продовжити термін його служби.

Найкраща постільна білизна для вашого будинку – в інтернет-магазині «Сплю»

Український інтернет магазин "Сплю" цього літа ґрунтовно розширив і оновив асортимент турецької постільної білизни. Відомі бренди представили свої нові колекції комплектів середньої цінової категорії.

Як зекономити на авіа перельоті під час подорожі?

Усі ми любимо відпочивати, як без цього?! Але багато з нас обмежують себе одноманітними маршрутами, вважаючи, що більш далека поїздка, подорож за кордон – це недосяжна розкіш, на яку ніколи не заробити. Насправді, існує безліч способів зекономити на поїздці за кордон. Один із них – «правильно» купити авіаквитки.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас