Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Навчання

Діти дуже допитливі. Для дітей і їхніх батьків ми підготували безліч розвиваючих ігор, задачок, технік для розвитку дитячої творчості, розвитку мовлення, логічного мислення.
Легко і весело ви зможете навчити дитину читати і писати. Цікаво розповісти дітям про навколишній світ. Тепер жодне дитяче запитання вас не поставить в глухий кут.

Дитяча казка: Пострибунчик та його друзі

Мама зайчиха часто казала зайчику Пострибунчику: «Коли бігаєш – будь обережним, дивись під ноги». Але Пострибунчику було нецікаво бігати і дивитися лише перед собою. Тому він бігав, крутячи головою в різні боки. І ось одного разу він так задивився на білочку на гілці, що не побачив камінчик, зачепився та впав. А коли підвівся, то зрозумів, що зламав ніжку, і тепер йому важко йти.

Дитяча казка: Красуня Баба-Яга

Жила-була добра і розумна дівчина Аліса. Вона була мудрою не по роках, тому багато жителів міста зверталися до Аліси за порадами. Дівчина була чуйною і допомагала тим, що було в її силах. Тому не дивно, що люди любили та поважали Алісу.

Як навчити дошкільника писати (частина 2)

Вчимо малюка тримати олівець і ручку

Діти можуть тримати олівець чи ручку по-різному, в залежності від рівня розвитку дрібної моторики. Але навчання правильній «хватці» (при якій інструмент для письма тримається між великим і вказівним пальцями і підтримується середнім) може потребувати багато часу і терпіння. Головне – не тисніть на дитину!

Дитяча казка: Пригода автомобіля Жучка

На заводі, де виробляють машини, народився автомобільчик на ім’я Жучок. Його забрали у велике місто, і він мріяв скоріше сам їздити вулицями. Але старші машини сказали Жучку, що йому спочатку треба повчитися в школі для машин.

Як навчити дошкільника писати (частина 1)

Навчання малюка письму залежить від багатьох чинників: вміння тримати олівець чи ручку, бажання малювати і писати, інтерес до маленьких і великим літер і т.д. Не всі дошкільнята вчаться писати однаково і в один і той самий час, тому в цій справі вам напевно доведеться запастися терпінням. Але ми розповімо вам, як навчити дитину писати букви і цифри...

Дитяча казка: Лисичка з крокодилячими сльозами

Якось лисичка Гуля готувала собі обід, та їй довелося чистити багато цибулі. Від цибулі Гуля почала плакати. Її очі стали червоними, а щоки – мокрими. Лисичка вийшла на вулицю провітритися, і там її, всю заплакану, побачив зайчик.

Дитяче оповідання: Скільки лап у друга?

Ваня майже ціле літо провів у бабусі за містом, і тільки в кінці серпня повернувся додому: адже скоро до школи. Та не один приїхав Ваня – з ним було маленьке цуценя пісочного кольору з веселими очима-ґудзиками і неслухняним хвостиком.

6 порад для успішного навчального року вашого школяра

Початок нового навчального року не має бути чимось жахливим для вас і вашої дитини. Адже є шість нескладних речей, які ви можете зробити для свого школяра, щоб допомогти йому процвітати протягом навчального року.

Дитяча казка: Друзі для розумниці-красуні

Жила-була кішка на ім'я Кітті. У неї була пухнаста біла шубка, а хвостик рудий. Шерсть біля вушок теж була рудою, так що здавалося, ніби Кітті вдягла ажурну шапочку рудого кольору. Словом, це була дуже гарна кішечка. 1 вересня Кітті, пов'язавши на шию рожевий бант, пішла в перший клас звірячої школи.

Дитяча казка: Пиріг зі скарбами

Незабаром принцеса Теодора мала святкувати день народження. Її батько король хотів відзначити цю подію урочисто і запросив на свято принцес та принців з різних країн. По-перше, король вважав, що Теодорі буде приємно святкувати у такому колі. А по-друге, він сподівався, що так його донька зможе обрати собі нареченого серед іноземних принців. А щоб скласти незабутнє враження про своє королівство, батько король розпорядився спекти до дня народження доньки незвичайний пиріг.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас