Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Краса і стиль

Тут ви знайдете цінні і актуальні поради для мам: збалансоване харчування, дієти, тонкощі макіяжу, догляд за шкірою і волоссям, вправи для краси і здоров'я, поради по відновленню після пологів і все, що тільки може вас зацікавити...

Речі, які повинні бути в кожній жіночій сумочці

Як кажуть, в жіночій сумочці можна знайти все, що завгодно. Ми носимо з собою величезну кількість потрібних і непотрібних речей. Але непотрібні все одно не викладаємо - раптом знадобиться! Наші поради допоможуть вам навести порядок у своїй сумочці і укомплектувати її всім необхідним, при цьому, у вашій сумочці будуть лежати речі, які дійсно можуть знадобитися. Отже, які речі повинні бути в кожній жіночій сумочці?

Парафінотерапія в домашніх умовах

В осінньо-зимовий період наша шкіра потребує додаткового зволоження та живлення. Особливо страждає шкіра рук, а все тому, що її внутрішні шари містять недостатньо сальних залоз, тому вона є менш захищеною від різноманітних зовнішніх впливів.

Аксесуари, які допоможуть виглядати молодше

Хто ж не хоче виглядати молодше? Всі ми хочемо! Але використання дорогої косметики, кремів від зморшок і сонцезахисних засобів – це не єдиний спосіб виглядати краще. Прості аксесуари на додаток до вашого гардеробу також допоможуть вам виглядати молодше. Ці прості дрібнички, запропоновані нижче, допоможуть вам виглядати привабливіше в очах чоловіків, а значить – бути молодою і красивою!

Манікюр з гель-лаком в домашніх умовах

Гелевий манікюр, що набрав такої популярності останнім часом, можна назвати справжнім порятунком для домогосподарок. Гелеві лаки стійкі до води і багатьох розчинників, і тримаються на нігтях від двох до чотирьох тижнів. Так що, необхідність фарбувати нігті кожні 2-3 дні повністю відпадає.

Як правильно робити масаж обличчя?

Масаж обличчя – чудова процедура догляду за ним, яка підтягує шкіру, робить її м’якою, повертає відчуття легкості. Обов’язково введіть масаж обличчя у перелік щоденних процедур догляду з собою і Ви відчуєте результат дуже швидко.

Які кольори одягу найкраще вам підходять?

Всі ми, жінки, хочемо виглядати ідеально, саме тому ми приділяємо стільки часу вибору нового одягу, зачіски, аксесуарів. Але, незважаючи на те, як добре сидить на вас річ і як красиво укладене ваше волосся, всі зусилля можуть бути марними, якщо колір одягу вам не пасує. Підібравши ж одяг правильного кольору, і тон вашої шкіри виглядатиме привабливо, і колір очей буде ще глибшим, і фігура - більш стрункою.

Кілька простих способів виглядати молодше

Кожна жінка намагається якомога довше залишатися молодою і привабливою. Саме тому ми так засмучуємося, коли глянувши в дзеркало, бачимо перші ознаки старіння і згадуємо, як добре виглядали раніше, у свої 18. Звичайно, від цього нікуди не дітися, але наші поради допоможуть вам боротися з деякими ознаками старіння, виглядати молодше і набагато привабливіше за ровесниць.

Коригуюча білизна або гарна фігура в один момент

Всі ми, жінки, хочемо, щоб наша фігура була бездоганною. Але так багато факторів, які можуть нашкодити фігурі, починаючи від сезонних коливань у вазі і закінчуючи, безумовно, пологами. А що ж робити, якщо сьогодні ввечері просто необхідно виглядати бездоганно, а за такий короткий час ніякий спортзал і диво-крем не допоможе?

Яку сумочку вибрати на осінь

Оновлюючи гардероб до осені, ми повинні подбати і про аксесуари. І жіноча сумочка – мабуть, найважливіший з них. Адже для жінки сумочка - це і практична річ, і стильний предмет гардеробу, що підкреслює індивідуальність власниці. Наші поради допоможуть вам вибрати сумочку на осінь, яка витримає погодні умови і стане дуже вдалим доповненням до вашого осінньому гардеробу.

Як приховати прояви застуди за допомогою макіяжу

Осінь, на жаль, не тільки радує нас буйством барв природи, але і часто супроводжується застудою. Якщо ви застудилися, а сьогодні важливий захід і потрібно виглядати на всі сто, тоді скористайтеся нашими порадами, як замаскувати прояви втоми і хвороби за допомогою макіяжу.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас