Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Краса і стиль

Тут ви знайдете цінні і актуальні поради для мам: збалансоване харчування, дієти, тонкощі макіяжу, догляд за шкірою і волоссям, вправи для краси і здоров'я, поради по відновленню після пологів і все, що тільки може вас зацікавити...

Правильний догляд за шкірою обличчя влітку

Чомусь прийнято вважати що влітку шкіра менш схильна до впливу шкідливих факторів і тому вона не вимагає особливого догляду, як, наприклад, взимку. У спекотні літні дні шкіра ще сильніше потіє, а плюс ще і постійний пил - в одну мить пори забиваються, і ваша шкіра втрачає привабливий зовнішній вигляд.

Все, що цікаво знати про пасту для шугарінга

Зараз в Інтернеті можна знайти купу інформації про процедуру шугарингу, який став настільки популярним кілька років тому. У шугаринга є маса переваг у порівнянні зі старою-доброю восковою епіляцією: менше болю, менше запалення, менше навичок для проведення цієї процедури. І основні переваги полягають саме в складі і властивостях пасти для шугарінга, про які ми розповімо вам у цій статті.

7 модних порад для майбутніх мам

Вагітність - мабуть, самий прекрасний період у житті кожної жінки. Але є в цих дев'яти місяцях і свої нюанси. Під час вагітності тіло жінки стає кругліше і швидко змінюється в розмірі, а через нову незвичну фігуру у деяких майбутніх мам може з'являтися невпевненість в собі. Пам'ятайте, у вагітності є своя особлива краса, і ваше завдання - підкреслити її. А наші поради допоможуть вам виглядати на всі 100%, виношуючи улюбленого малюка.

Модні неонові сукні

У що так хочеться одягнутися влітку? У щось легке, невагоме, красиве, і, безсумнівно, яскраве! По-справжньому красивим і привабливим ваш образ зроблять яскраві кольори: червоний, жовтий, помаранчевий, індиго, яскраво-рожевий.

Навіщо потрібна спеціальна білизна для вагітних і годуючих мам?

Майбутня матуся завжди потребує спеціального одягу. Адже животик і груди ростуть, колишні речі стають малі, потрібно купувати одяг для животика і майбутнього малюка. Але не варто забувати і про білизну для майбутньої та годуючої матусі.

Проблеми з нігтями влітку: як їх уникнути

Літо - це спекотна пора, коли ми носимо мінімум одягу і саме відкрите взуття. Саме влітку ми намагаємося привести себе в порядок в усіх відношеннях і виглядати на всі 100%. Однак, і у літа є свої мінуси. Те ж саме яскраве сонечко, спекотна погода і пляжний відпочинок не тільки радують і оздоровлюють нас, а й можуть завдати шкоди шкірі, волоссю і нігтям, пересушуючи їх. Ми розповімо вам, як впоратися з основними проблемами нігтів влітку без дорогих процедур в салонах краси.

Вибираємо одяг для майбутніх мам на літо

Вагітність - це дивний період. У цей час кожна мама хоче показати всьому світу свою радість і поділитися нею. Дуже багато людей кажуть, що під час вагітності жінка «світиться» від радості і виглядає якось незвичайно красиво. Тим не менш, в якому б положенні не була жінка, вона завжди хоче виглядати стильно. Зараз на вулиці літо, і важливо знати, що краще одягати в цей сезон майбутній мамі.

Вибираємо пляжну сумку

На відпочинку жодна жінка не зможе обійтися без пляжної сумки. Адже цей стильний аксесуар - головне, що вам потрібно не забути взяти з собою на відпочинок. Все, що може знадобитися ще, ви можете принести саме в ній. Дуже зручно те, що пляжна сумка не повинна бути витримана в певному стилі. Адже це відпочинок, і ви можете дозволити собі найнесподіваніші поєднання.

Які прикраси підійдуть під вашу зовнішність

Як правило, ми вибираємо прикраси тільки виходячи зі свого смаку. Мало хто з нас замислюється про те, що прикраси також повинні підходити під тон шкіри і форму обличчя. Ми розповімо вам, як вибрати правильні прикраси, які найкращим чином підкреслять вашу красу.

Білі зуби - запорука шикарної посмішки

Літо - час відпочинку. Всі ми хочемо кудись поїхати і добре відпочити, щоб спогади від відпустки залишилися надовго і, звичайно, можна було б потім перед друзями хвалитися фотографіями з сонячного місця десь на березі моря.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас