Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Краса і стиль

Тут ви знайдете цінні і актуальні поради для мам: збалансоване харчування, дієти, тонкощі макіяжу, догляд за шкірою і волоссям, вправи для краси і здоров'я, поради по відновленню після пологів і все, що тільки може вас зацікавити...

Лікувальні засоби для проблемної шкіри в домашніх умовах (частина 2)

Вугрі та прищі

Під час вагітності, через гормональні зміни, сальні залози починають працювати інтенсивніше і пори часто забиваються. Відповідно бактерії розвиваються більш активно, що призводить до запалень, є висока ймовірність утворення прищиків та вугрів. Що робити? Уникайте жирної та солодкої їжі, пийте більше води, аби краще виводились надлишки продуктів, які організм не може засвоїти. В жодному разі не видавлюйте прищі!

Як вибрати парфуми для кожної з пір року

Чи пам'ятаєте ви, коли востаннє обирали собі парфуми? Як правило, ми купуємо собі один парфум і користуємося ним, поки не закінчиться. Насправді ж вибору нового аромату потрібно приділяти не менше уваги , ніж оновленню гардеробу. Адже кожен день запах повинен підходити до вашого образу і підкреслювати його. І для кожної пори року у вас також має бути окремий парфум. Наші поради допоможуть вам вибрати хороший аромат для кожної з пір року.

Лікувальні засоби для проблемної шкіри в домашніх умовах (частина 1)

Приготовані в домашніх умовах засоби допоможуть у боротьбі з проблемами шкіри, які найчастіше виникають під час вагітності: розтяжки, сухість, подразнення шкіри…

Процедури для глибокого очищення шкіри: рецепти натуральних скрабів

Щоб попередити появу вугрів і заспокоїти подразнену шкіру, використовуйте для процедур приведені нижче рецепти. Тонік із зеленого чаю має пом’якшуючу дію, допомагає позбутися прищів, а також захищає шкіру від старіння, дії ультрафіолетових променів і токсинів, які присутні в навколишньому середовищі. Йогурт в пом’якшуючій масці служить натуральним скрабом (молочна кислота видаляє відмерлі клітини з поверхні шкіри і стимулює процес відновлення клітин. Отже…

Безпечний догляд за шкірою для майбутніх матусь: натуральні зволожувальні засоби

Олії, які використовуватимуться у наступних рецептах зволожувальних засобів, містять екстракти фруктів, горіхів і квітів, та є безпечними для вагітних жінок. Все ж, з деякою обережністю слід віднестись до окремих компонентів жінкам, які страждають певним видом алергії. Зберігати приготовані суміші слід в прохолодному темному місці.

Взуття для вагітних жінок і молодих матусь

Вагітність самий прекрасний час, відчуття нового життя у тебе під сердцем хвилює і зачаровує. Період вагітності цікавий час для кожної жінки. Якщо прибрати усі недоліки - токсикоз, запаморочення і постійне бажання відпочити вагітність чудові хвилини життя для кожної жінки. Усі навколо піклуються про тебе і твого майбутнього малюка. Поступово твоє тіло змінюється і вже звичні речі стають малі. Точно так відбувається і з взуттям. Незвичайним чином твої ніжки збільшуються в обсязі, це відбувається через набряклості. Давайте розглянемо кілька основних правил при виборі взуття в період вагітності.

Осінній гардероб майбутньої мами

Літо вже практично закінчилося, пролетіло в одну мить. Йому на зміну приходить осінь, а це означає, що вагітній необхідно оновити свій гардероб. Осінній одяг для пузика повинен бути яккісним зручним, теплим, комфортним.

Безпечний догляд за шкірою для майбутніх матусь

Безпечні, природні засоби для боротьби з проблемами шкіри – тема, дуже актуальна для вагітних жінок, які хочуть чудово виглядати завжди! Адже вагітність вносить багато корективів в звичний спосіб життя жінки, ставить табу на деякі, раніше улюблені засоби, продукти.

Як користуватися косметикою під час вагітності

Вагітність - не привід виглядати погано. Навпаки, ви повинні показати себе світу у всій красі. Однак під час вагітності варто дуже уважно ставитися до вибору косметики, і наші поради допоможуть вам зробити правильний вибір на користь своєї краси.

Правильний догляд за шкірою обличчя влітку

Чомусь прийнято вважати що влітку шкіра менш схильна до впливу шкідливих факторів і тому вона не вимагає особливого догляду, як, наприклад, взимку. У спекотні літні дні шкіра ще сильніше потіє, а плюс ще і постійний пил - в одну мить пори забиваються, і ваша шкіра втрачає привабливий зовнішній вигляд.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас