Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Вагiтнiсть

Календар вагітності

Вагітність і пологи − два дуже важливих етапи в житті усіх батьків. Наш портал розкаже усе, що ви хотіли знати про вагітність і пологи, а також про планування та підготовку до вагітності.
Календар вагітності, стать дитини, група крові дитини, резус-конфлікт та багато іншого: відповіді на усі ваші запитання.

Чи безпечно їсти піцу під час вагітності?

Дуже хочеться піци, але ви вагітні? Що ж, ви така не одна. Багато майбутніх матусь (як і всі інші люди) люблять поласувати смачною соковитою піцою, але часто бояться її замовляти. Але чи правда це – чи дійсно їсти піцу шкідливо під час вагітності?

10 поширених помилок, які роблять пари, намагаючись зачати дитину (частина 1)

Плануючи вагітність, ви можете йти довше до поставленої мети лише через прості і досить поширені помилки, яких легко можна уникнути. У нашій статті ми розповімо про 10 найпоширеніших помилок, які роблять пари у своїх спробах зачати малюка.

Чи безпечно займатися йогою під час вагітності?

Так. Йога може бути дуже корисною майбутній мамі. Але тільки в тому випадку, якщо ви дотримуєтеся всіх заходів безпеки.

Йога навчить дихати і розслаблятися, що, в свою чергу, допоможе вам швидше адаптуватися до фізичних потреб під час вагітності, пологів і материнства. Ці вправи заспокоюють тіло і розум, позбавляючи від фізичного та емоційного стресу, який неодмінно буде супроводжувати вас під час вагітності.

Чи можливо визначити дату пологів за допомогою онлайн-сервісів?

Ми всі полюбляємо різноманітні інтернет-сервіси: психологічні онлайн-тести, сайти, що покажуть, на яку зірку ви схожі і заодно візьмуть ваші особисті дані. І також, коли починається такий цікавий період у житті, як вагітність, то цікаво дізнатися – коли ж настане цей такий очікуваний день пологів. Можливо, варто подивитися календар вагітності по тижнях. Ще б непогано дізнатися – в яких імен припадають іменини на можливий день народження дитини. Такі калькулятори є, і один із найзручніших і інформативних – калькулятор вагітності від сайту Ditvora. Він допоможе зорієнтуватися в цих довгих 9 місяцях.

Вагітність взимку: що варто і не варто робити майбутній мамі (частина 3)

Поговоривши про те, як зберегти своє здоров'я взимку, тепер варто обговорити тему домашнього проводження часу в зимовий період. Адже майбутнім матусям рекомендується поберегти себе і не виходити з дому без потреби в дуже холодну погоду. Це небезпечно не тільки застудами, а й вірусами (в сезон холодів вони підстерігають нас на кожному кроці), і падіннями, якщо на вулиці ожеледь...

Вагітність взимку: що варто і не варто робити майбутній мамі (частина 2)

У минулій частині статті ми говорили про те, як майбутній мамі створити грамотний базовий гардероб на зиму, як одягатися і взуватися, щоб захистити себе від зимових небезпек. Тепер же поговоримо про здоров'я і догляд за собою в зимовий період. Що в цьому випадку радять експерти?

Вагітність взимку: що варто і не варто робити майбутній мамі (частина 1)

Бути вагітною – це чудово в будь-яку пору року! Але взимку через холодну погоду це трохи складніше. Про те, як відчувати себе комфортно і не переживати про свою безпеку майбутній мамі в зимовий період – далі в нашій статті.

Вибираємо одяг для вагітності: практичні поради

Під час вагітності вам зовсім не обов'язково повністю оновлювати гардероб, хоча і не всі ваші старі речі підійдуть для вагітності. З огляду на те, як будуть змінюватися ваші потреби протягом виношування малюка, і знаючи, які речі будуть вам необхідні, ви зможете скласти грамотний «вагітний гардероб». І ми вам в цьому допоможемо!

Краса майбутньої мами: догляд за шкірою обличчя під час вагітності

Дізнаючись про вагітність, ми намагаємося всіма способами захистити здоров'я майбутнього малюка і створити всі умови для повноцінного його розвитку. Крім харчування та здорового способу життя майбутньої мами важливу роль відіграє косметика, якою вона користується. Ви напевно вже встигли прочитати не одну статтю про те, яких інгредієнтів в косметиці варто уникати, і їх величезний список. Звідси відразу ж виникає питання – чим же тоді можна користуватися?

6 простих порад для стильної вагітності

Якщо ви вагітні, це ще не означає, що ви не можете модно одягатися і слідувати останнім трендам. Щоб одягатися модно і сучасно протягом вагітності, вам просто потрібно вибрати тренди, які вам подобаються, і адаптувати їх під свою нову фігуру. Отже, спробуйте...

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас