Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Вагiтнiсть

Календар вагітності

Вагітність і пологи − два дуже важливих етапи в житті усіх батьків. Наш портал розкаже усе, що ви хотіли знати про вагітність і пологи, а також про планування та підготовку до вагітності.
Календар вагітності, стать дитини, група крові дитини, резус-конфлікт та багато іншого: відповіді на усі ваші запитання.

Все, що вам потрібно знати про заняття бігом під час вагітності (частина 1)

Виношуючи малюка, ви напевно зіткнетеся з безліччю некомфортних симптомів, включаючи втому, нудоту, потребу в туалеті кожні 5 хвилин... А як при цьому тренуватися? Чи вплине вагітність на ваші заняття бігом? Чи вплинуть улюблені тренування на вагітність? Про все, що вам варто знати – в нашій сьогоднішній статті.

6 правил харчування для тих, хто бігає під час вагітності

Якщо ви дізналися про те, що вагітні, то напевно вже задавалися питанням «Чи можна бігати під час вагітності?». Звичайно, кожна вагітність різна, але в загальному біг не заборонений під час вагітності. Більш того, в період виношування малюка рекомендується підтримувати фізичну активність до тих пір, поки вам це комфортно.

Догляд за шкірою під час вагітності: найкращі поради від дерматологів

Ставши майбутньою мамою, ви помітите, як прекрасно змінюється світ навколо вас: ви думаєте про облаштування дитячої, ваш чоловік по-справжньому дбає про вас, ваші друзі в захваті від вашого нового стану, а ви самі світитеся зсередини. Але стривайте... Що це? Вас посипало? З'явилися розтяжки? А ще те, що називається «маскою вагітності»?

10 важливих речей, які вам варто знати про перший триместр вагітності

Безумовно, ви щасливі від того, що дізналися настільки важливу новину – ви вагітні! Тим не менш, ви напевно і збиті з пантелику. Що з вами буде відбуватися далі? Як це – ділити своє тіло з кимось ще? Про все найважливіше – в нашій сьогоднішній статті.

Весільна сукня для майбутньої мами: що підійде на ранніх і пізніх термінах вагітності

Давно минув той час, коли наречена в положенні мала ховатися, приховувати свій животик і обмежуватися тихим сімейним весіллям або просто розписом. Сучасна майбутня мама може влаштувати собі весілля, про яке мріяла все життя, і вибрати гарну сукню, яка найкращим чином підкреслить її нові форми.

Ранкова нудота під час вагітності

Ох, якби ці ранкові неприємності були тільки ранковими... Саме тому сьогодні ми розповімо про те, як можуть собі полегшити життя жінки, які страждають від нудоти під час вагітності, особливо на перших місяцях.

Які проблеми вагітності допоможе вирішити бандаж для майбутніх мам?

Останній триместр вагітності – це період підготовки, передчуттів і часто – болю і дискомфорту. Гарні ж новини полягають в тому, що поширені проблеми вагітності (як біль в стегнах, спині і тазі) може вирішити бандаж для майбутніх мам. Чи потрібен вам такий? Чи здатен він вирішити ваші проблеми? Якщо так, то як його вибрати? Чи можливо використовувати цей же бандаж після пологів для якнайшвидшого відновлення? – Про все це в нашій статті.

Вагітна наречена: як впоратися з подвійним щастям

Навіть уявити складно, що для дівчини більше щастя – весілля чи материнство. А якщо ти вагітна наречена – нехай твоєї радості не буде меж! Адже незважаючи на те, що планувати весілля в період очікування малюка не дуже просто, в тебе є вірний помічник, тому хвилювання в бік!

Дні овуляції: важливі питання і відповіді для тих, хто планує дитину

Якщо ви хочете зачати малюка, перш за все, вам потрібно навчитися правильно визначати овуляцію. Адже ваші шанси завагітніти будуть набагато вищими, якщо у вас буде секс в дні циклу, що передують овуляції.

10 поширених помилок, які роблять пари, намагаючись зачати дитину (частина 2)

У минулій частині статті ми розглянули помилки, які заважають швидше зачати дитину, пов'язані з сексом. Тепер же поговоримо про здоров'я...

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас