Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Вагiтнiсть

Календар вагітності

Вагітність і пологи − два дуже важливих етапи в житті усіх батьків. Наш портал розкаже усе, що ви хотіли знати про вагітність і пологи, а також про планування та підготовку до вагітності.
Календар вагітності, стать дитини, група крові дитини, резус-конфлікт та багато іншого: відповіді на усі ваші запитання.

Як одягатися в кожному з триместрів вагітності: третій триместр

Третій триместр

Проблема: Вам набрид ваш одяг, але вагітність вже закінчується, тому ви не хочете купувати новий.

Як одягатися в кожному з триместрів вагітності: другий триместр

Другий триместр

Проблема: Вам здається, що з кожним тижнем у вас новий розмір, і вам зовсім не хочеться витратити всі гроші сімейного бюджету на щомісячне оновлення гардеробу.

Калькулятор вагітності та календар для вагітних: корисні інструменти для майбутніх мам

Ви вагітні?

Вітаємо і пропонуємо Вам декілька чудових інструментів від онлайн школи материнства “Стукіт серця” – календар для вагітних та калькулятор вагітності.

Як одягатися в кожному з триместрів вагітності: перший триместр

Коли мова йде про те, як одягатися під час вагітності, комфорт і стиль тут – ключові фактори. Але те, що вам підходить на 9 тижні, може абсолютно не підійти вже на 14, а те, що відмінно сиділо на другому триместрі може просто виглядати недоречно під кінець вагітності. Тому ми пропонуємо вам поради експертів, які розповідають, як одягатися на кожному з триместрів, щоб всю вагітність виглядати і почуватися чудово.

Що варто зробити під час вагітності (третій триместр)

Третій триместр

#9: Встановіть в машину автокрісло

У другому триместрі ви напевно вже зробили всі великі покупки, і установка дитячого автокрісла в машину – лише питання часу. Не варто затягувати, краще зробіть це раніше, ніж пізніше. Адже хоч дитячі автомобільні крісла і повинні встановлюватися легко і швидко, іноді над ними дійсно доводиться попітніти.

Чому вагітні жінки обожнюють соління та мають інші пристрасті до їжі?

Чому вагітні жінки обожнюють соління та мають інші пристрасті до їжі? Які причини можуть бути у харчових примх у майбутніх мам? Читайте у нашому матеріалі!

Що варто зробити під час вагітності (другий триместр)

Другий триместр

#5: Поговоріть з начальством

Для багатьох жінок це може бути найнервовішим моментом за всю вагітність. Багато жінок чекають другого триместру, коли вже немає ризику зриву вагітності. У будь-якому випадку, зізнатися босові вам доведеться, так як животик рано чи пізно стане дуже помітним. Тому зберіться з думками і не переживайте, адже найголовніше зараз – ваш малюк.

Що варто зробити під час вагітності (перший триместр)

Від початку вагітності до пологів потрібно стільки всього встигнути зробити! Як же зібратися з думками, нічого не упустити і, не витрачаючи зайвих нервів, підготуватися до народження дитини?

Стильна вагітність: ТОП 9 порад майбутнім матусям

Тепер вам, можна сказати, доведеться і одягатися за двох. Якщо ви вагітні вперше, не розгубитися в світі одягу для майбутніх мам буде непросто. Але ми підкажемо вам, який одяг підійде найкраще для вашого зростаючого животика і на які речі безперечно варто витратитися, щоб і виглядати чудово, і відчувати себе комфортно. Адже у вас попереду цілих дев'ять стильних місяців!

Вибираємо взуття для вагітності

Незважаючи на те, що вагітність – це не хвороба, вона все ж супроводжується різними неприємними симптомами і болями, наприклад, в спині, ногах і стопах. Стояти і ходити може бути дійсно неприємно, особливо на пізніх строках. А що ще гірше, ніжки майбутньої мами набрякають і можуть розтоптуватися, збільшуючись навіть на цілий розмір.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас