Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Вагiтнiсть

Календар вагітності

Вагітність і пологи − два дуже важливих етапи в житті усіх батьків. Наш портал розкаже усе, що ви хотіли знати про вагітність і пологи, а також про планування та підготовку до вагітності.
Календар вагітності, стать дитини, група крові дитини, резус-конфлікт та багато іншого: відповіді на усі ваші запитання.

Програми ЕКЗ – можливість побороти безпліддя та народити дитину

Безпліддя – це актуальна проблема багатьох сімейних пар. Майже 30% молодих людей не можуть мати власних дітей. Позитивно вирішити це питання допомагає унікальна процедура, яка одержала назву екстракорпоральне запліднення. ЕКЗ має багато позитивних сторін, тому воно пропонується пацієнтам, які звертаються до спеціалізованого медичного центру.

5 причин, чому під час вагітності краще працювати з дому

Деякі жінки проходять крізь вагітність легко і елегантно. Вони виглядають дуже добре і продовжують протягом всіх 40 тижнів процвітати в кар'єрі та особистому житті. Ми, безумовно, поважаємо таких жінок, але далеко не кожній з нас це вдається.

Гардероб для вагітності: відповіді на найчастіші запитання майбутніх мам

Перед будь-якою майбутньою мамою рано чи пізно постає питання про те, чи купувати одяг для вагітності. У той час як вартує він часто недешево, деякі з цих речей стануть справжнім маст-хевом і відпрацюють свої гроші за час вагітності. Особливо враховуючи, що більшість такого одягу «росте» разом з майбутньою мамою.

Вагітність і коронавірус: чи може COVID-19 нашкодити малюкові?

Вагітність – прекрасний, але і повний переживань період. Вас долають тисячі питань і сумнівів: від простих (але не дурних, тому що під час вагітності не буває дурних запитань) до дійсно складних.

Чи мають постити вагітні жінки?

Продовжуючи тему посту, яка останнім часом активно піднімається на нашому сайті, доречним буде згадати про піст під час вагітності - питання, яке також є дуже актуальним зараз.

Одяг для вагітних: буквально все, що ви хотіли би знати (частина 2)

На що звернути увагу при виборі одягу для вагітності?

Щоб не витрачати гроші даремно і щоб ваші обновки служили вам якомога довше, вибираючи одяг для вагітності, зверніть увагу на наступні нюанси:

Одяг для вагітних: буквально все, що ви хотіли б знати (частина 1)

Ви напевно не раз бачили в інтернеті всі ці красиві картинки стильних вагітних модниць. Здається, вони почуваються неймовірно легко, завжди знаходять час на зачіску і макіяж і в принципі виглядають дуже мило, а не так, ніби у них не просто круглий животик, а зайва вага буквально скрізь (як почуваємося ми в реальному світі). Насправді ж, дійсно багато що залежить від того, який одяг ви носите під час вагітності, і як себе при цьому почуваєте.

Визначення статі майбутньої дитини за китайським методом

Переглядаючи сайти, блоги і спільноти, які присвячені вагітності, зачаттю і пологам можна відзначити, що тема статі дитини стоїть не на першому місці за кількістю тем. Це і зрозуміло, тому що більш важливим є правильне зачаття, здоров'я при вагітності, самі пологи і турбота про дитину.

Видалення небажаного волосся під час вагітності – що безпечно?

Гормони вагітності змушують волосся рости густіше, і іноді в несподіваних і небажаних місцях. При цьому в період вагітності деяких способів видалення волосся варто уникати. Але все ж у вас є безпечні варіанти...

Все, що вам потрібно знати про заняття бігом під час вагітності (частина 2)

Заняття бігом в кожному з триместрів вагітності

Для деяких перший триместр найскладніший через нудоту і почуття виснаженості. Однак експерти кажуть, що біг може допомогти вам почуватися краще, якщо ви зможете умовити себе на це. Звичайно, якщо нудота настільки сильна, що ви не можете втримати в собі ніяку їжу, від тренувань краще відмовитися.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас