Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Їжа: корисно та смачно

Правильне харчування дуже важливе для розвитку дитини. Ми не тільки допоможемо вам корисно і дуже смачно годувати свою дитину, але і вам обіцяємо багато цікавого і корисного. Поради зі здорового харчування, плюси і мінуси дієт, з годування дитини і введення прикорму, приготуванню їжі з дитиною - все це ви знайдете розділі "Їжа: корисно та смачно"

Навчання на дієтолога-нутріціолога - запорука здоров’я родини

Для написання цієї статті використано матеріали сайту https://kikhtieva.com.ua/kursy-dietologa-nutriciologa/ з онлайн навчання на дієтолога-нутріціолога.

Як правильно харчуватися на роботі

Сучасне життя напрочуд динамічне. За просуванням до поставленої цілі, за вирішенням безлічі завдань, людина нерідко не знаходить часу просто сісти й поїсти. Важко навіть визначити, що гірше: зовсім «забути» про обід чи перекусити фаст-фудом, яблуком, кавою тощо. Неправильне харчування на роботі досить швидко дає про себе знати. За свідченням МОЗ, воно є причиною 2/3 усіх хвороб, з якими до лікарів звертаються пацієнти. Серед них: проблеми зі шлунково-кишковим трактом, серцево-судинною системою, онкологія, діабет, порушення обміну речовин і навіть проблеми з диханням!

Як правильно вибирати і їсти суші?

Любите замовляти суші додому? Вас запросили до суші-бару? Хочете створити гарне враження на побаченні? Як би там не було, якщо ви не дуже розбираєтеся в японській кухні, вибрати суші вам може бути непросто. А як їх їсти цими паличками...

Овечий сир: цікаві факти

Яскраве пакування різноманітних сортів сиру, які вже давно вмостилися на прилавках наших магазинів, далеко не завжди гарантують покупцю можливість придбати справжній якісний сир. А особливо, якщо це рідкісні чи маловідомі сорти сиру, як от овечий сир. Який він, справжній овечий сир, скільки може коштувати та де купити – ми вирішили усе розповісти.

Введення прикорму в раціон малюка: поради і рецепти для різних вікових груп

Вводячи перший прикорм і далі нові продукти в раціон малюка, багато батьків турбуються про те, як зробити раціон крихітки повноцінним і збалансованим за допомогою тих продуктів, до яких дитина вже готова. Наші поради для кожної з вікових груп допоможуть розробити такий план харчування для малюка, з яким він буде отримувати всі необхідні йому поживні речовини.

Топ-5 найпопулярніших ролів: вибір клієнтів онлайн-ресторану Орігамі

Японська кухня на початку свого існування (ще задовго до того, як доставка ролів по Львову не стала такою зручною) користувалась популярністю лише серед заможних людей. Звичайні люди невеликого достатку не мали можливості насолодитися цією розкішною їжею, бо вона надто дорого коштувала.

Проста і яскрава ідея для дитячого свята – желе в апельсинової цедрі

Скільки разів ви ламали голову над тим, чим пригощати дітлахів на святі? Від цього простого і яскравого десерту будуть в захваті і малюки, і дорослі! А найголовніше, що він не вимагає великих витрат часу, грошей або сил на приготування. Виготовити яскраві желейки в апельсиновій цедрі не складніше, ніж приготувати звичайне желе.

Як підібрати правильний сорт кави для вашого улюбленого напою?

Всі ми любимо різну каву: міцний еспрессо, ніжний латте, кава зі спеціями, з коньяком або лікером, гаряча або холодна... Але всі ми сходимося в одному: ми обожнюємо цей ароматний напій! Правда, любити його – ще не означає розбиратися. Чи можете ви назвати більше двох сортів кави – тих самих робусти і арабіки?

Як зварити ідеальні яйця вкруту?

Чи готуєтеся ви до Великодня, чи хочете приготувати смачну закуску – фаршировані яйця, або просто здорово поснідати, вміння зварити ідеальні яйця вкруту ніколи не буде зайвим! Звичайно ж, звучить це досить дивно, адже хто не вміє варити яйця? Закинув їх в киплячу воду, почекав, і готово...

Смачні рецепти фаршированих яєць для вашого великоднього столу

Що б ви не запланували на прийдешній Великдень – обід в колі сім'ї, пікнік або вечірку, варені яйця, як головний атрибут свята, неодмінно опиняться на вашому столі. З них можна приготувати різні салати і роли, але без фаршированих яєць на великодньому столі вам не обійтися! Ця легка закуска зараз знову набирає популярності, адже готується вона вкрай просто, а все нові і нові рецепти начинок роблять її нескінченно різноманітною і неймовірно смачною. Чим же здивувати гостей в цьому році?

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас