Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Їжа: корисно та смачно

Правильне харчування дуже важливе для розвитку дитини. Ми не тільки допоможемо вам корисно і дуже смачно годувати свою дитину, але і вам обіцяємо багато цікавого і корисного. Поради зі здорового харчування, плюси і мінуси дієт, з годування дитини і введення прикорму, приготуванню їжі з дитиною - все це ви знайдете розділі "Їжа: корисно та смачно"

Що треба знати про Великодній піст?

Ви вперше вирішили постити, але не знаєте, з чого почати? А що знаєте про Великодній піст взагалі? Для чого він? Як себе треба поводити? Які існують заборони? Це ще не повний перелік питань, які промайнули у вас в голові при думці про піст. Спробуємо розібратися! Великий піст цьогоріч розпочався 11 березня і триватиме 48 днів – до 27 квітня.

8 березня – свято починається зі сніданку!

Хороший день починається зі смачного і поживного сніданку. А святковий день починається зі святкового сніданку! І, звичайно, чоловіки хочуть порадувати коханих жінок з самого ранку. Навіть ті, хто особливо не вміє готувати, все одно сподіваються справити враження на своїх жінок. Якщо і ви хочете піднести смачний сюрприз своїй коханій на 8 березня, ми підкажемо, як порадувати її сніданком при мінімальних уміннях. Почнемо!

Смачне частування на Масляну – запечений млинцевий пиріг

Ще буквально кілька днів, і настане настільки довгоочікувана весна! А з нею і улюблене в народі свято – Масляна. Воно не тільки символізує початок весни, а й нагадує про прийдешній Великий піст. Саме Масляний тиждень дає можливість людям відпочити весело і смачно перед початком тривалого утримання.

Як підібрати спортивне харчування під фізичну активність?

Харчування є найважливішим аспектом життєдіяльності. Тренд на правильне харчування заполонив життя сучасної людини. Море інформації та реклами збиває з пантелику. Як розібратися, що правильно їсти, як і коли? А спортивне харчування – складне питання навіть для професіоналів, не кажучи вже про простих обивателів. Що вживати, як, коли, якій фірмі-виробнику віддати перевагу? Як вибрати харчування під вид спорту? Питань більше ніж відповідей. Пропонуємо окреслити головні напрямки, щоб розуміти, від чого відштовхуватися.

Бездріжджовий хліб для діток - чому він корисніший?

Минулого року провідний виробник хліба у Львові – компанія «Просто Добрий Хліб» – порадувала покупців, випустивши свій популярний Хліб Бездріжджовий у новій оригінальній упаковці.

Найкращі продукти для новорічного столу

Чи можете ви повірити в те, що до Нового Року залишилося менше двох тижнів? І зараз – якраз час задуматися над тим, що буде стояти на вашому святковому столі. У багатьох культурах вважається, що щастя, здоров'я і фінансове благополуччя в прийдешньому році можна залучити, якщо їсти правильну їжу в новорічну ніч і в перший день нового року. Що ж варто поставити на стіл у переддень Нового Року?

Топ-5 солодких рецептів для дітей на Миколая

До сих пір не можете визначитися з тим, що покласти дитині під подушку в цьому році? Домашня випічка стане найкращим варіантом, так як ваш малюк отримає довгоочікувані неймовірно смачні солодощі, ну а ви зможете бути спокійні на рахунок їхнього складу і того, що шкоди здоров'ю вони точно не нанесуть. А ми спеціально для вас підібрали рецепти найсмачніших ласощів, які однозначно порадують вашого ласуна. Поїхали!

Мікрофлора в нормі: продукти, що дарують гарне самопочуття

Як швидко відновити мікрофлору кишечника?

У кишечнику здорової людини знаходиться 85% корисних мікроорганізмів. Вони захищають його від патогенних бактерій, допомагають засвоювати їжу, синтезують вітаміни, які необхідні організму.

Як харчуватися, годуючи грудьми – все, що ви хотіли б знати про дієту при грудному вигодовуванні (частина 2)

Їжте поживну їжу

Ваша потреба в поживних речовинах збільшується під час грудного вигодовування, так як ними ви повинні забезпечити і себе, і малюка. Кількість нутрієнтів в вашому раціоні безпосередньо впливає на їхню наявність в грудному молоці. З іншого боку, деякі поживні речовини поставляються в грудне молоко, незалежно від того, чим ви харчуєтеся.

Як харчуватися, годуючи грудьми – все, що ви хотіли б знати про дієту при грудному вигодовуванні (частина 1)

Грудне вигодовування несе неймовірну користь і малюкові, і мамі. І ні для кого не секрет, наскільки важливим є правильний, збалансований, здоровий раціон для мами, яка годує. Грудне молоко дуже поживне, і містить всі необхідні немовляті поживні речовини для перших 6 місяців його життя. Але щоб так і було, ви самі повинні отримувати з їжі всі ці нутрієнти.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас