Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Будинок і все, що в ньому

В цьому розділі вы знайдете корисні поради з прибирання та утримання власного будинку, а також цікаві ідеї для інтер'єру та декору свого помешкання

Як зробити правильний вибір, плануючи покупку шафи-купе

Шафи-купе славляться своєю місткістю, та незважаючи на це, неправильно підібрана шафа не тільки не заощадить і сантиметра вільного простору, але й може перетворитися на черговий громіздкий і незручний предмет домашнього інтер'єру.

Нове слово в оздобленні інтер´єру – друк на полотні

Напевно ви вже не раз бачили різноманітні фотографії та картини на полотні. Такі панно виглядають неймовірно оригінально, підкреслюючи стиль інтер'єру і відмінний смак господарів. Це – новий тренд, який здатний не тільки освіжити і перетворити інтер'єр, але і подарувати будь-якому приміщенню свій особливий настрій. У чому ж секрет?

Вибираємо взуття для малюків: фасон, розмір, вартість

Коли малюк починає ходити, важливо розуміти, як росте і розвивається його ніжка, щоб вибрати правильне взуття. Взуття має допомагати дитині вчитися ходити, оскільки її рухи ще не дуже скоординовані, а взуття захищає дитячу ніжку від навколишніх предметів. Тому сьогодні ми поговоримо про головні правила вибору взуття для малюків.

Якщо розбився термометр

Ми добре знаємо, що ртуть є високотоксичним металом, і коли трапляється так, що розбився термометр, не завжди знаємо, як правильно діяти, як маємо прибрати ртуть, починаємо панікувати. Небезпека ще й в тому, що пари ртуті не мають ані смаку, ані запаху, тому важко визначити, чи ртуть прибрана повністю. Звісно, від одного термометра гострого отруєння не буде, але все одно маємо знати елементарні правила того, як правильно прибрати ртуть.

Як підібрати ідеальне взуття для вашої дитини

Ні для кого не секрет, що правильно підібране взуття для малюка – це гарантія правильного формування склепіння стопи і, як наслідок, красивої ходи у дитини. Саме тому, питанню про те, чому так важливо вибирати правильне взуття і як це зробити, приділяється так багато уваги.

Як вибрати ідеальні шпалери

Звичайно ж, інтер'єр кожної кімнати ми починаємо продумувати з кольору і малюнка на стінах. І якщо ви вирішили віддати перевагу шпалерам, то саме вони стануть основою інтер'єру, яка задає настрій. Як усі ми знаємо, дизайн вибраних шпалер може зробити кімнату візуально більшою або меншою, обстановку в ній – теплішою і затишнішою або навпаки, енергійнішою або спокійнішою... Але як вибрати шпалери, які привнесуть в інтер'єр кімнати саме той настрій, який ви хочете?

Як правильно доглядати за дитячими речами

Кожна мама, без сумніву, хоче, щоб її дитина завжди виглядала охайно. Але ж це – діти, вони такі непосиди, їм все цікаво і, як результат, вони завжди знайдуть, де забруднитися, будь то на вулиці чи вдома. Терпіння і ще раз терпіння. Сьогодні, ми поділимося з вами простими порадами, які допоможуть зберегти дитячі речі в первозданному вигляді навіть після багаторазових прань, без яких, на жаль, не обійтися.

Безпечний стільчик для годування малюка: як ним правильно користуватися

В одній з попередніх статей ми вже писали про те, на що слід звернути увагу при виборі дитячого стільчика для годування. Але мало лише купити хороший стільчик, ним потрібно ще й правильно користуватися. Тому далі ми поговоримо про правила техніки безпеки під час використання стільчика для годування дитини.

Як вибрати матрац для новонародженого?

Вибрати хороший якісний матрац для себе – справа не з простих, а матрац для новонародженого – і того складніше. Якщо доросла людина може прилягти і порівняти різні матраци за наповненням і ступенем жорсткості, то тут молодим батькам доведеться орієнтуватися виключно на свій смак.

НОВИЙ ARIEL ГЕЛЬ – ПОРОШОК І ГЕЛЬ В ОДНОМУ ЗАСОБІ*

Найкращі якості порошку для кольорової білизни та рідкого засобу для прання від Ariel в одній пляшці!

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас