Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Будинок і все, що в ньому

В цьому розділі вы знайдете корисні поради з прибирання та утримання власного будинку, а також цікаві ідеї для інтер'єру та декору свого помешкання

8 фактів, які потрібно знати перед покупкою металопластикових вікон

Плануючи купівлю металопластикових вікон, будь-яка людина стикається з недостатністю інформації, що в свою чергу суттєво ускладнює вибір. Сьогодні досить багато компаній займаються виробництвом і встановленням металопластикових вікон, які різними міфами намагаються привернути увагу потенційних клієнтів до своєї продукції.

Жіночі мокасини – зручно і красиво

Важко знайти щось більш зручне і в той же час жіночне, ніж мокасини. Саме тому багато представниць прекрасної статі примірявши всього один раз мокасини, не хочуть більше шукати щось інше, взуваючи їх практично кожен день.

Особливості зимового догляду за кімнатними рослинами

Безумовно, кімнатні рослини прикрашають наш дім, створюють особливу атмосферу затишку, а ще – очищають повітря, яким ми дихаємо, забезпечуючи сприятливий мікроклімат. Проте, в зимовий період змінюються правила догляду за домашніми рослинами, це диктують переміни в природі, а також інші зміни, які грядуть із настанням холодів.

6 правил сучасного інтер´єру

Сьогодні, вимоги, що пред'являються до домашнього інтер'єру, дуже і дуже різноманітні, але серед основних можна виділити затишок, комфорт, максимум вільного простору, екологічність, практичність, сучасність і простоту. Це все, звичайно, загальні слова, ну а насправді, що являє собою сучасний інтер'єр? Сучасний інтер'єр – це індивідуальність характеру і максимальна функціональність кожного сантиметра площі житла.

Про переваги двох´ярусних меблів для дітей

Облаштування дитячої кімнати - справа непроста, особливо якщо кімната невелика. Чи буде в ній жити один, чи дві дитини, двоповерхові меблі – відмінне рішення в будь-якому разі! Двоярусні ліжка та інші комплекси використовують висоту кімнати, залишаючи максимум вільного простору на підлозі, за рахунок чого кімната виглядає просторішою і охайнішою. Але це лише одна перевага двох'ярусних меблів. І в цій статті хотілося б розглянути всі причини, чому двоповерхові меблеві комплекси варті того, щоб на них витратитися.

Коляска-книжка чи коляска-тростинка?

Зовсім скоро настане весна – час прекрасної погоди і тривалих прогулянок на свіжому повітрі, які неймовірно корисні для малюків. Але навіть якщо ваш малюк вже впевнено ходить, долати великі відстані для нього буде важко, та й носити постійно на руках, коли малюк втомиться, теж не вихід. Тому, поки є час, радимо придивитися до прогулянкових колясок.

Про внутрішнє наповнення шафи-купе

Шафи-купе славляться своєю місткістю і компактністю. Це – дійсно зручне рішення для кожного будинку. Щоб шафа-купе максимально відповідала вашим вимогам, будь то шафа в передпокій, спальню або дитячу, особливу увагу варто приділити її внутрішньому наповненню.

Переваги оренди квартири подобово

Всі ми періодично стикаємося з необхідністю відправитися в інше місто або країну. Будь то відрядження, відпочинок чи дружній візит до родичів, ми завжди заздалегідь замислюємося над тим, де ж краще зупинитися. Що краще – забронювати номер в готелі чи зняти квартиру подобово?

Вечірні сукні з відкритою спиною – тренд 2015 року

Цього року найпопулярнішою моделлю сукні, як серед дизайнерів, так і серед покупців виявилися привабливі жіночні сукні до підлоги з відкритою спинкою. Така сукня виглядає дуже ефектно, приковуючи погляди чоловіків і викликаючи заздрість у жінок.

Як правильно купувати нерухомість

У кризовий час всі намагаються зберегти свої заощадження або хоча б звести до мінімуму втрати. І якщо раніше більшість людей воліли зберігати свої чесно зароблені заощадження вдома в коробочці або в банку, то сьогодні залишати гроші в банку стає небезпечно, та й вдома під подушкою невигідно, враховуючи щоденні стрибки курсу та інфляцію. Що ж робити?

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас