Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Будинок і все, що в ньому

В цьому розділі вы знайдете корисні поради з прибирання та утримання власного будинку, а також цікаві ідеї для інтер'єру та декору свого помешкання

Коляска-книжка чи коляска-тростинка?

Зовсім скоро настане весна – час прекрасної погоди і тривалих прогулянок на свіжому повітрі, які неймовірно корисні для малюків. Але навіть якщо ваш малюк вже впевнено ходить, долати великі відстані для нього буде важко, та й носити постійно на руках, коли малюк втомиться, теж не вихід. Тому, поки є час, радимо придивитися до прогулянкових колясок.

Про внутрішнє наповнення шафи-купе

Шафи-купе славляться своєю місткістю і компактністю. Це – дійсно зручне рішення для кожного будинку. Щоб шафа-купе максимально відповідала вашим вимогам, будь то шафа в передпокій, спальню або дитячу, особливу увагу варто приділити її внутрішньому наповненню.

Переваги оренди квартири подобово

Всі ми періодично стикаємося з необхідністю відправитися в інше місто або країну. Будь то відрядження, відпочинок чи дружній візит до родичів, ми завжди заздалегідь замислюємося над тим, де ж краще зупинитися. Що краще – забронювати номер в готелі чи зняти квартиру подобово?

Вечірні сукні з відкритою спиною – тренд 2015 року

Цього року найпопулярнішою моделлю сукні, як серед дизайнерів, так і серед покупців виявилися привабливі жіночні сукні до підлоги з відкритою спинкою. Така сукня виглядає дуже ефектно, приковуючи погляди чоловіків і викликаючи заздрість у жінок.

Як правильно купувати нерухомість

У кризовий час всі намагаються зберегти свої заощадження або хоча б звести до мінімуму втрати. І якщо раніше більшість людей воліли зберігати свої чесно зароблені заощадження вдома в коробочці або в банку, то сьогодні залишати гроші в банку стає небезпечно, та й вдома під подушкою невигідно, враховуючи щоденні стрибки курсу та інфляцію. Що ж робити?

Обираємо зимове взуття: на що звернути увагу?

Зимові чоботи мають відповідати багатьом вимогам: як і будь-яке взуття, - бути зручними, міцними та якісними, а ще – нековзкими і теплими, щоби тримати наші ніжки у затишку. Зважаючи, як подорожчали цьогоріч зимові чобітки, до їх вибору підходимо ще серйозніше, адже не кожен може собі дозволити мати по кілька пар теплих зимових капців з такими цінами. Отже, на що слід звернути увагу, обираючи справді якісні чоботи?

Вибираємо коляску для двійні: «тандем» чи «пліч-о-пліч»?

Вибрати хорошу дитячу коляску і так непросто, а якщо мова заходить про коляски для двійні, розгубитися тут ще простіше. Вони так само, як і класичні коляски для малюків, продаються у величезній різноманітності і ціновому діапазоні. У цій статті ми розглянемо дві найпоширеніші моделі колясок для двійні: «тандем» і «пліч-о-пліч», а також основні переваги та недоліки кожної з них. Сподіваємося, це допоможе вам визначитися з цим нелегким вибором.

Прибирання без хімії – легко і просто

Сьогодні, полиці магазинів і, відповідно, і наші будинки буквально переповнені усілякою хімією, яка в лічені секунди здатна впоратися з абсолютно будь-яким забрудненням, але такі засоби важко назвати нешкідливими. Особливо небезпечні ці хімікати для вагітних, дітей і тварин.

5 правил ідеальної вітальні

У наш час вітальня – це не просто кімната, тут відпочивають після роботи, зустрічаються з друзями і рідними, ведуться найтепліші бесіди і обговорюються поточні справи, тільки тут має бути місце для всього і відразу. Плануєте ремонт у вітальні? Тоді ми розповімо про 5 головних правил ідеальної вітальні.

Купуємо домашній халат: який матеріал вибрати?

Халати – один з найпопулярніших видів домашнього одягу, мабуть, тому що улюблений халатик дарує ні з чим незрівнянне відчуття затишку і відпочинку, тепла і комфорту, як тільки ми його одягаємо. Так як при виборі халата для дому матеріал є головним критерієм, в цій статті ми розглянемо види матеріалів, з яких шиються домашні халати як для дорослих, так і для дітей, а також їхні основні властивості.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас