Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Будинок і все, що в ньому

В цьому розділі вы знайдете корисні поради з прибирання та утримання власного будинку, а також цікаві ідеї для інтер'єру та декору свого помешкання

Що зробити, щоби постільна білизна радувала чистотою і свіжістю максимально довго?

В кінці довгого, важкого робочого дня немає нічого кращого, ніж лягти в чисту свіжу постіль. Проте деякі комплекти постільної білизни втрачають відчуття свіжості після кількох ночей або декількох прань – матеріал стає м'яким і м'ятим, ніби не таким новим, як в день його покупки. Хочете, щоб ваша постільна білизна якомога довше залишалася новою і радувала відчуттям чистоти та свіжості? Спробуйте скористатися цими простими порадами.

Готуємо дитячий гардероб до дощового весняного сезону

Зовсім вже скоро почнуться перші весняні дощі, і ви повинні бути готові до цього. Утримати дитину вдома навіть у дощову погоду практично неможливо, тим більше що ходити по калюжах і запускати в них паперові кораблики так весело! Тому ми пропонуємо вам, батьки, потурбуватися про підготовку дитячого гардеробу до весняного дощового сезону. Що буде необхідно вашій дітворі?

Топ-3 годинника для маленьких принцес

Обрати годинник для маленької принцеси – завдання для справжніх батьків. Вони ставлять задачу максимального і всебічного розвитку своєї дитини з самих юних років, у тому числі і безпомилкової орієнтації в часовому просторі. Для цього варто обирати дівчинці власний годинник, що має показувати, котра зараз година, і просто подобатися. Подобатися наручний годинник має обов'язково – це стимулюватиме дитину як можна частіше звертати увагу на цей загадковий пристрій.

Хімчистка чи домашнє прання: готуємо зимовий верхній одяг до наступного сезону (частина 2)

Дублянки

Поверхня дублянок буває замшевою та із захисним чи декоративним покриттям (подібним до шкіри). Жорстка суха щітка – ваш перший помічник при незначних сухих забрудненнях, якщо ж бруд не вдалося повністю відчистити,використайте щітку з м’яким ворсом, змочену в мильному розчині.

Хімчистка чи домашнє прання: готуємо зимовий верхній одяг до наступного сезону (частина 1)

Зима закінчилася. Багато з нас вирішили відкласти в глиб шафи свої шубки, дублянки і пуховики, але перед цим, звісно, зимовий верхній одяг потрібно привести до ладу. Хтось традиційно відносить все в хімчистку, а є люди, які категорично не користуються її послугами, бо мали негативний досвід і залишились незадоволені результатом. Та й вартість хімчистки, особливо, якщо мова йде про шубу чи дублянку, не назвеш сьогодні доступною. А чи можна справитись з подібним завданням в домашніх умовах?

Правила покупки дитячого взуття в інтернет-магазинах

Вибрати нову відповідну пару сандаликів або черевичок малюкові в магазині не так вже й складно, головне – уважно оглянути модель, вибрати правильний розмір і приміряти, щоб дитині було комфортно в них (і щоб взуття подобалася дитині на вигляд). Ну, а як бути з інтернет-магазинами? Адже в цьому випадку ви не можете помацати товар, і тим більше приміряти? Сьогодні ми розповімо про те, як правильно купувати дитяче взуття онлайн.

Чим вигідніше опалювати свій будинок?

Центральне опалення, яке надає нам держава, сьогодні коштує дуже дорого, і для багатьох сімей, викласти суму в 400-500 гривень на місяць за опалення досить накладно. Тому багато сучасних сімей намагаються знайти більш вигідні варіанти того, як можна опалити свій будинок. Нижче ми розглянемо основні види опалювальних систем і розповімо про їхні переваги та недоліки.

Одягаємо малюка стильно: поради для батьків

Дошкільний і вік – найпрекрасніший час для того, щоб наряджати свою дитину. На відміну від немовлят, дошкільнята звертають увагу на те, що ви на них одягаєте, але на відміну від школярів і, тим більше, підлітків, вони вважають вас – найстильнішою людиною. Ми пропонуємо кілька модних порад для батьків, які хочуть, щоб їхній малюк був самим стильним у дитсадку або на ігровому майданчику.

Яку вишиванку вибрати

Сьогодні вишиванки – це не просто предмет народного вбрання, який колись носили наші пра-пра-прабабусі й дідусі, вишиту сорочку можна знайти в гардеробі практично кожного українця, а у багатьох навіть і не одну. Якщо раніше вишиванки носили виключно на свято, то зараз різноманітні сорочки, футболки, сукні та туніки багато хто носить як в якості повсякденного одягу на роботу, так і в ролі наряду на торжество.

Кумедні і стильні футболки для малюків та їхніх батьків

Всі батьки знають, як діти прагнуть бути схожими на них: доньки – на красунь мам, а синочки – на сильних батьків. Це проявляється буквально у всьому, починаючи від манери поведінки, і закінчуючи смаком в одязі. Таке дитяче прагнення «бути, як мама або тато» стало однією з причин утворення модної течії під назвою family look. Іншою вагомою причиною, без сумніву, став той факт, що ніщо так не об'єднує сім'ю, як командний дух.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас