Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Будинок і все, що в ньому

В цьому розділі вы знайдете корисні поради з прибирання та утримання власного будинку, а також цікаві ідеї для інтер'єру та декору свого помешкання

Як заощадити місце в шафі

Нібито і речей небагато, але знову в шафу нічого не поміщається? Не біда, можливо, ви просто не правильно організували простір у шафі. Хочете знати, як «економно» розкласти речі в шафі, та ще й так, щоб там постійно панував порядок? Тоді, можливо, вам будуть корисні наші поради.

Будівництво будинку під ключ – що це означає?

Про те, що таке ремонт під ключ, чули багато людей, і багато хто вже встигли оцінити, наскільки такий варіант більш комфортний. А що ж таке будівництво будинків під ключ? Це зовсім не нова послуга на ринку будівництва, яка передбачає весь перелік необхідних робіт, пов'язаних з будівництвом будинку від початку до кінця.

Купуємо новий матрац: найчастіші питання, що цікавлять покупців

Якщо на вас чекає покупка нового матраца, в інтернеті, як і у нас на сайті, можна знайти безліч порад, які допоможуть вибрати потрібну вам модель. Починаючи з наповнювача і жорсткості, і закінчуючи обробкою матраца – сучасні магазини пропонують стільки варіантів, що в цьому виборі нескладно розгубитися. Отже, якщо ви все ще роздумуєте над тим, чи потрібен вам новий матрац, і який саме вибрати, ми відповімо на питання, які найчастіше цікавлять покупців.

Вибираємо матрац за ступенем жорсткості

Хороший матрац здатний подарувати міцний сон на всю ніч. Крім того, від якості матраца, на якому ви спите, також залежить здоров'я вашої спини. Але чомусь, коли справа доходить до вибору матраца, багато людей починають губитися. Чи то справа у величезній кількості різноманітних наповнювачів, які часом нічим особливо й не відрізняються один від одного, чи то в величезному асортименті.

Що робити, якщо зламалася газова колонка або котел?

З приходом холодів ми починаємо використовувати свої газові колонки та котли набагато інтенсивніше, через що вони можуть виходити з ладу. Насправді причин поломки такої газової апаратури може бути безліч, але якою б не була причина, діяти в цій ситуації треба завжди однаково.

Коктейльні сукні для молодих мам

У перший час після пологів фігура молодої мами все ще далека від ідеалу і рідкісна щасливиця може похвалитися ідеальними формами. Форми, що округлилися за час вагітності, довго не хочуть покидати, а звичні красиві наряди так і продовжують висіти в шафі до кращих часів, тоді як молода мама доношує речі, куплені в період вагітності.

Святкові чохли на стільці – простий спосіб прикрасити інтер´єр

Не секрет, що за допомогою текстилю можна просто і недорого перетворити інтер'єр. Штори, пледи, скатертини – все це додає атмосфері відчуття затишку, і в той же час наповнює будинок особливим настроєм. Прикрашаючи будинок до свята, ми розвішуємо гірлянди й інші прикраси в кімнаті, при цьому найчастіше залишаючи кухню без уваги.

Що робити, якщо зламався замок

Кожен з нас хоча б раз стикався з ситуацією, коли терміново потрібно йти на роботу або у справах, а тут, як на зло, застряг ключ у замку, двері не закриваються або замок просто не хоче випускати вас з дому. Чекати на майстра часу зовсім немає, як же бути в такій ситуації?

Теплі дитячі курточки – поради з вибору

Нехай за вікном погода поки ще радує нас останніми теплими днями, на календарі вже середина жовтня, а значить похолодання і справжні морози не за горами. Не встигнемо і оком моргнути, як на зміну легкій курточці і плащику прийдуть теплі пуховики і дутики.

Трендові оправи окулярів, які ніколи не вийдуть з моди

Нехай деякі стверджують, що окуляри для зору вже віджили своє, і зараз настала ера лінз, справа в тому, що вони, напевно, просто не знають, наскільки стильними можуть бути окуляри, і як правильно їх носити. Більш того, сьогодні окуляри – це не просто корисна дрібничка для тих, у кого неідеальний зір, а й стильний аксесуар, який є невід'ємною частиною образу в стилі casual, і найближчим часом явно не збирається покидати цю вершину Оліпму. Про найтрендовіші оправи для окулярів, які ніколи не вийдуть з моди, читайте далі.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас