Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Будинок і все, що в ньому

В цьому розділі вы знайдете корисні поради з прибирання та утримання власного будинку, а також цікаві ідеї для інтер'єру та декору свого помешкання

Секрети ідеальної ковдри для малюка

Хоча вдень на вулиці все ще тепло, ночі з кожним днем стають все прохолоднішими. І якщо влітку можна було накрити крихітку пелюшкою або зовсім залишити спати просто в бодіку, то зараз – саме час подумати про ковдру, яке зігріє малюка, забезпечить максимальний комфорт і міцний сон. Про те, якими ж властивостями повинна володіти ковдра, щоб стати ідеальним супутником солодких снів вашої дитини, ми розповімо вам далі.

Перше взуття малюка: коли купувати і як вибрати?

Як правило, взуття для малюків ділиться на дві категорії: м'які капці, які взуваються, коли дитина вчиться ходити або її ніжці потрібен невелика захист, і взуття з твердішою підошвою, в якому крихітка ходить на вулицю і взуває, коли дитячій ніжці потрібен серйозніший захист. Так як же вибирати кожне з них? Коли купувати перше взуття малюкові? Коли перевзувати дитину з м'яких тапочок у серйозніше взуття? Про все це читайте далі.

Як вибрати міжкімнатні двері

Як правило, роблячи ремонт, ми намагаємося продумати все до дрібниць – підлога, стіни, меблі, стеля, освітлення – все має бути ідеальним. І коли ремонт вже підходить до завершення, багато хто згадує про те, що абсолютно забули про міжкімнатні двері. Але вибір міжкімнатних дверей – не менш відповідальне заняття. Про те, як вибрати міжкімнатні двері і на що звернути свою увагу при покупці, ми розповімо вам далі.

Найкращі фасони головних уборів під кожну форму обличчя

Осінь вже наступила, і, незважаючи на хорошу погоду, незабаром нас очікує справжнє випробування – вибір нового головного убору на осінь-зиму. Як же часто буває, що перемірявши, здавалося б, сотні шапочок і капелюшків, ми все ж повертаємося додому, нічого не купивши. Так, можливо, виробники стали гірше старатися, а можливо, ви просто міряєте не ті фасони. Тому спробуйте приміряти запропоновані нижче фасони головних уборів залежно від вашої форми обличчя.

Як вибрати осіннє взуття для дитини

Нехай поки осінь наступила тільки за календарем, але справжня осіння пора з усіма дощами, вітрами, калюжами, вологістю і пожухлими листям зовсім не за горами. Вірним супутником осінньої пори є застуда, яку так легко підхопити. Варто ледь намочити ноги, як тут же з'являється нежить і нездужання. Але кому хочеться хворіти, а тим більше, щоб хворіли діти? Тому до вибору осіннього взуття варто ставитися особливо ретельно.

Як і навіщо потрібно зонувати простір в дитячій кімнаті?

Кімната малюка – це той простір, де він проводить більшу частину свого часу. Тут він вчиться, розвивається, грає, відпочиває, спить, спілкується і т.д. Для кожного з цих занять необхідний особливий простір, який буде максимально відповідати потребам дитини. На щастя, виділити окремі місця для відпочинку, ігор і навчання можна в рамках однієї кімнати за допомогою зонування.

Кімнатні рослини в дитячу – чи варто?

Всі ми знаємо, що кімнатні рослини прекрасно очищають повітря і благотворно впливають на здоров'я і імунітет. Але коли справа доходить до облаштування дитячої кімнати, тут багато молодих батьків починають замислюватися – а чи варто ставити квітку в дитячу кімнату? Чи не викличе вона алергію у малюка? Або чи не принесе іншої шкоди ще незміцнілому дитячому організму? Давайте спробуємо розібратися в цих питаннях.

Корисні поради: як доглядати за ламінатом

Ламінат, як підлогове покриття, стає все більш популярним. Сім'ї вибирають його за екологічність і міцність – він нешкідливий для дітей і витримає будь-яку активність вашої дітвори, домашніх тварин, гостей і всіх інших, хто може з'явитися у вашому домі. Крім того, ламінат практичний і тому, що його легко мити. Однак і це потрібно робити правильно...

Корпусні меблі – свіже рішення для вашого будинку

Багатофункціональність і ергономічність – ось основні характеристики сучасного дизайну, коли працює буквально кожен сантиметр простору. На зміну звичним шафам, громіздким тумбам і комодам приходять корпусні меблі, практичні і зручні, здатні задовольнити всі забаганки господарів, при цьому, не маючи нічого зайвого. Корпусні меблі – відмінне рішення для будь-якої кімнати, і в цьому ви зараз переконаєтеся самі.

Як вибрати покриття підлоги в дитячу

Безсумнівно, всі батьки хочуть, щоб кімната малюка була не тільки красивою, але і максимально безпечною. Тому, вибираючи покриття підлоги для дитячої, варто керуватися не тільки естетичними міркуваннями, але і турботою про здоров'я малюка. Матеріал, яким покрита підлога в кімнаті для дітей, повинен бути гіпоалергенним, антистатичним, екологічним і теплим. Цим вимогам відповідають багато сучасних матеріалів, тому давайте розглянемо більш докладно всі можливі варіанти для дитячої кімнати.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас