Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Будинок і все, що в ньому

В цьому розділі вы знайдете корисні поради з прибирання та утримання власного будинку, а також цікаві ідеї для інтер'єру та декору свого помешкання

Шведська стінка – турбота про нормальний фізичний розвиток дитини

Всі ми хочемо, щоб наші дітки росли розумними, красивими і здоровими. Сьогодні багато батьків намагаються виховати зі свого чада юного вундеркінда, приділяючи величезну увагу новомодним методикам раннього розвитку, при цьому абсолютно забуваючи про необхідність і повноцінного фізичного розвитку.

Як заощадити на облаштуванні дитячої кімнати

Усім батькам без винятку хочеться, щоби їхній малюк зростав в достатку і нічого не потребував. На жаль не всі сьогодні заробляють стільки, щоб без проблем забезпечити всі потреби свого малюка і свої власні. Меблі – одна з найбільш витратних статей бюджету, саме тому сьогодні ми хочемо поділитися з вами простими порадами, як можна заощадити на облаштуванні дитячої кімнати.

Як доглядати за дерев´яними меблями

Часи змінюються, і зараз меблі виробляють з безлічі самих різних матеріалів. Проте, натуральне дерево все ж користується чималим попитом, адже дерев'яні меблі завжди виглядатимуть шикарно, затишно, по-домашньому. Мінусом же таких меблів є необхідність правильного і ретельного догляду за ними. Наші прості поради допоможуть вам зберегти привабливий зовнішній вигляд своїх меблів з дерева максимально довго.

Перетворюємо чистий будинок в здоровий будинок

Ви так невпинно трудитеся, щоб зробити свій дім чистим і затишним для всієї родини. Але чи знали ви, що навіть в самому чистому будинку може бути величезна безліч мікробів та алергенів, які шкодять домочадцям?

Класика в інтер´єрі – одні достоїнства

В сучасному світі все постійно змінюється, причому з такою швидкістю, що іноді голова йде обертом. І це стосується не тільки розвитку технологій або моди, але і такої, здавалося б стабільної галузі, як дизайн інтер'єру.

Корисні домашні рослини

Чи знаєте Ви, що деякі домашні рослини поглинають шкідливі токсини? Через пори листків вони «вдихають» забруднене повітря, дальше хімікати з водою, яка курсує по судинній системі рослини, доходять до її коренів, де мікроорганізми перероблюють шкідливі речовини в корисне добриво.

Як зробити будинок більш просторим

Як відомо, обстановка, що нас оточує, сильно впливає на наш настрій і самопочуття. І насамперед це стосується обстановки вдома, домашнього затишку. Дослідження вчених довели, що недолік вільного простору і захаращеність кімнат підсилюють рівень щоденного стресу, не дають повноцінно відпочивати і заважають концентруватися на важливих справах. Але, на жаль, не всім нам пощастило жити в просторих квартирах, будинках, віллах. Тому наше завдання – максимально грамотно використовувати житловий простір, щоб зробити свій будинок затишним і просторим. Як цього добитися? У цьому вам допоможуть наші прості поради.

Як правильно вибрати дитячу зубну щітку?

Погодьтеся, важко переоцінити роль догляду за зубами дитини. Особливо добре це розуміють батьки, яким довелося відвідати стоматологічний кабінет з дворічною дитиною. Основна причина появи карієсу на ще маленьких зубах – ігнорування елементарних правил щоденної гігієни ротової порожнини.

Як правильно вибрати канцтовари для школяра

Декілька порад як не помилитись при купівлі канцтоварів

Вибираємо диванчик для дитини: на що звернути увагу?

Ще зовсім недавно ваш малюк затишно спав у своїй колисці або ліжечку, а сьогодні вже пора йти в магазин і вибирати нове місце для здорового сну дитини. Вибираючи новий диванчик в кімнату малюкові, потрібно врахувати безліч чинників, які допоможуть зробити сон вашої дитини максимально комфортним і здоровим.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас