Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Навчання

Діти дуже допитливі. Для дітей і їхніх батьків ми підготували безліч розвиваючих ігор, задачок, технік для розвитку дитячої творчості, розвитку мовлення, логічного мислення.
Легко і весело ви зможете навчити дитину читати і писати. Цікаво розповісти дітям про навколишній світ. Тепер жодне дитяче запитання вас не поставить в глухий кут.

5 способів допомогти дитині розвинути свій потенціал

Розвиток сучасного суспільства кидає батькам нові виклики. Сьогодні, коли фокус в піраміді Маслоу переходить на більш високі рівні потреб і слово «самореалізація» все частіше миготить у іменинних побажаннях, виникає питання, хто винен і що робити, щоб потім ваша дитина знайшла заняття усього свого життя, а не шкодувала про втрачені можливості.

Скрапбукінг для дітей

Скрапбукінг – чудове захоплення, яке дозволяє створювати унікальні листівки, картини і навіть декорувати альбомні сторінки. Сьогодні, багато мам захоплюються цим хобі, створюючи незвичайні пам'ятні альбоми про свого малюка із серії «мій перший рік», а мами більш старших дітей напевно не раз ловили на собі зацікавлені погляди діточок, займаючись улюбленим захопленням. Так чому б не залучити малюка і не розділити з ним своє хобі?

Як навчити дитину кататися на роликах

Діти – це нескінченний запас сил та енергії. Ця енергія потрібна дитині для повноцінного розвитку та здорового зростання, а от куди буде витрачена ця енергія: на примхи батькам і бабусям, ігри на комп'ютері, спорт або катання на роликах – вже задачка для батьків. Якщо ви хочете навчити своє чадо кататися на роликах, тоді в першу чергу подбайте про якісні ролики і обмундирування.

Коли починати підготовку до першого дзвоника

Не минуло ще й місяця, як батьки і діти зітхнули з полегшенням на останньому дзвонику, радіючи з того, що черговий навчальний рік нарешті закінчився. Всі порядком втомилися і прийшов час відпочити від постійних уроків і домашніх завдань до початку нового навчального року.

Як правильно вибрати канцтовари для школяра

Декілька порад як не помилитись при купівлі канцтоварів

Бути найкращим у всьому, або «комплекс відмінника»

Природньо, що усі батьки хочуть, аби їхні діти були успішними, старанними у всьому. Проте, інколи, маючи найкращі наміри, можемо мимоволі донести до своїх дітей таку інформацію, якої зовсім не хотіли їм повідомляти. Адже дуже важливо не переступити тонку межу, аби не нав’язати дитині помилкове переконання, що вона мусить у всьому бути найліпшою. З однієї сторони, що в цьому поганого, - завжди прагнути до найкращих результатів? Проте, коли Ви на хвилину замислитесь, - зрозумієте – ніхто з нас не може бути найкращим у всьому.

Що вибрати шкільний ранець, рюкзак чи портфель?

Не секрет, що на правильну поставу школяра впливає не тільки поза за партою чи навчальним столом вдома, а й рюкзак або ранець. Вибираючи найбільш оптимальну модель для своєї дитини, необхідно зважити всі за і проти, адже не даремно вони мають різні назви.

Беремо активну участь у розвитку та навчанні дитини

Вчителі в школах роблять все можливе, але їхній час спілкування з кожним з дітей дуже обмежений. Вони намагаються пояснювати так, щоб було зрозуміло кожній дитині, але їм все одно не обійтися без нашої допомоги – допомоги батьків у позашкільний час. І найкраще тут, що ми можемо зробити – це показати дитині, як вона може використовувати отримувану інформацію та навички, як користуватися ними в повсякденному житті.

Виховуємо любов до книги змалечку

Сучасний стиль життя все більше витісняє книгу на задній план, адже існує багато інших способів отримання інформації. Проте, всі ми розуміємо – книгу нічим не замінити. Вона формує свідомість, інтелект, моральні якості, збагачує словниковий запас. Читаючи, малюк вчиться відрізняти добро і зло, справедливість, чесність і обман. Проте, любов до книги потрібно виховувати, прищеплювати. Діти, особливо у віці до 6 років, є дуже сприйнятливими до навчання, до пізнання всього нового. Тому батькам варто використовувати благодатний грунт, засіваючи його знаннями та любов’ю до цих знань.

Осінні поробки для дітей з листя (частина 2)



Дітям дуже подобається спільна робота, спільні саморобки, адже і ви, і ваша дитина вкладаєте у свою роботу душу, роблячи все з величезною любов'ю один до одного. Виготовляючи поробки, ви приділяєте дитині увагу, розвиваєте її творчі здібності, дрібну моторику, навчаєте. Ми пропонуємо вам ще більше ідей для осінніх поробок з дитиною. Вони не потребують спеціальних матеріалів - все знайдеться у вас вдома, проте подарують вам захоплюючий час, проведений з улюбленим малюком.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас