Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Навчання

Діти дуже допитливі. Для дітей і їхніх батьків ми підготували безліч розвиваючих ігор, задачок, технік для розвитку дитячої творчості, розвитку мовлення, логічного мислення.
Легко і весело ви зможете навчити дитину читати і писати. Цікаво розповісти дітям про навколишній світ. Тепер жодне дитяче запитання вас не поставить в глухий кут.

Йдемо в дитячий садок: вибираємо час

Кожна молода сім'я, яка планує віддати свого малюка в дитячий сад, задається цілою купою питань. Коли краще це зробити? Який садок краще вибрати? Як допомогти крихітці адаптуватися? Як вберегти малюка від постійних хвороб? На всі ці питання ми постараємося знайти відповіді разом з вами в цьому циклі статей. І перше, з чого варто почати – це, звичайно, час, коли ж краще віддавати малюка в дитячий садок.

Корисні продукти для школяра

Ми знаємо, що наше харчування має бути збалансованим, тобто включати продукти з оптимальним співвідношенням різних компонентів. Проте, існують спеціальні дієти, спрямовані на підтримання тієї чи іншої системи, органу. І зараз, коли у розпалі навчальний рік, саме час подумати про дієту для мозку школяра.

Осінь надихає: робимо гербарії і аплікації разом з малюком

Гуляючи осіннім парком, можна не лише любуватися переливами барв та шарудіти опалими листочками, ступаючи на них. Спробуйте зібрати з малюком матеріал для гербарію. А вдома займіться надзвичайно цікавою, творчою та пізнавальною діяльністю – виготовленням аплікації з осінніх дарунків.

Розвиваємо дитячу пам´ять: 9 корисних порад для школярів

Гарна пам'ять важлива для дитини як у повсякденному житті, так і в навчанні. Вона сприяє кращій успішності в школі і є одним з головних аспектів при оцінці дитячого інтелекту. Розвиваючи пам'ять дитини, ви полегшите навантаження, яку вона щодня отримує в школі, і, можливо, в результаті їй стане вчитися набагато цікавіше. У цій статті ми розповімо вам, як розвинути пам'ять дитини і як допомогти школяру краще запам'ятовувати навчальний матеріал.

Які мови найлегші для вивчення

Чи варто говорити про важливість знання іноземних мов ?! Деякі люди вважають, що знання рідної мови та основ англійської цілком вистачає для успішного життя. Ну, а як на рахунок подорожей? Адже далеко не скрізь люди зрозуміють свою мову або ламаний англійську, не кажучи вже про роботу або навчання. Або як на рахунок того, що вам, можливо, доведеться відмовлятися від унікальних можливостей, які вам підносить життя, тільки через незнання іноземних мов?

Чому мультфільми необхідні для розвитку дитини

Є багато речей, які відіграють важливу роль у розвитку дитини. Але візуальне навчання є одним з його ключових аспектів, тому в дитинстві кольори і яскраві, кольорові мультфільми зокрема, впливають на наше пізнавання навколишнього світу. Не можна позбавляти дитину такої можливості у розвитку, як перегляд мультиків, адже їхні яскраві кольори і цікаві сюжети стимулюють дитячу допитливість, допомагають пізнавати світ і розвивати уяву.

Навчання за кордоном – легко і просто!

Як кажуть, найкращі інвестиції – це інвестиції в освіту. Так, якщо ви бажаєте своїм дітям безхмарного майбутнього з престижною роботою, тоді радимо звернути увагу на закордонну освіту. По-перше, тому, що дипломи зарубіжних ВНЗ котируються набагато вище не тільки за кордоном, але і у нас в країні, а по-друге, освіту за кордоном не так вже й складно отримати.

Як допомогти дитині адаптуватись до початку навчального року? (частина 2)

Отже, одразу перейдемо до більш конкретних формулювань…

Перше, на що вкотре хочеться звернути увагу батьків – наявність режиму дня школяра. Вже зараз, коли до початку навчального процесу залишається кілька тижнів, спробуйте потроху переходити на такий розпорядок, який буде наближеним до розпорядку дня дитини під час навчального року.

Наближається 1 вересня: збираємо першокласника до школи

День знань - свято для усіх школярів, а особливо - для першокласників. Радість переплітається з хвилюванням, зокрема хвилюються батьки першокласників, адже стільки всього необхідно придбати, підготувати і організувати.

Як допомогти дитині адаптуватись до початку навчального року? (частина 1)

Непомітно промайнула вже більша частина літніх канікул, і деякі школярі подумки потроху "сідають за парти", психологічно налаштовуючись на початок навчального року, а їхні батьки подумують про те, як грамотно організувати перехід на новий режим дня дитини.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас