Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Краса і стиль

Тут ви знайдете цінні і актуальні поради для мам: збалансоване харчування, дієти, тонкощі макіяжу, догляд за шкірою і волоссям, вправи для краси і здоров'я, поради по відновленню після пологів і все, що тільки може вас зацікавити...

Як залишатися красивою цієї зими: доглядаємо за волоссям

Як і шкіра, наше волосся сильно страждає від зимових морозів. Воно втрачає вологу, стає жорстким і тьмяним. Але й тут є кілька простих рішень, які допоможуть захистити волосся від холодного і сухого повітря, подарувати красу і здоров'я шевелюрі навіть у зимовий період.

Про види епіляції і їхні особливості

Як позбутися від небажаних волосків в області обличчя, ніг або більш інтимних місць – вічна проблема представниць прекрасної статі. На що тільки не йдуть сучасні жінки, щоб виглядати ідеально в очах коханого чоловіка. Сьогодні пропонуємо трохи поговорити про найпоширеніші види епіляції і їхні особливості.

Фітнес, як не крути, або Як займатися навіть в ці дні!

Успіх в роботі з тілом багато в чому залежить від вашої інформованості: озброєний той, хто попереджений. В наш час доступно дуже багато інформації, де можна знайти суперечливі одна одній поради. Кому ж вірити? Звичайно ж, фахівцям!

Поради по догляду за нарощеними віями

Не всіх нас природа обдарувала ідеальними віями – густими, довгими, злегка підкрученими на кінчиках. На щастя, сучасна індустрія краси здатна виправити практично будь-який недолік, в тому числі і подарувати нам розкішні вії, про які ми завжди мріяли. Звичайно ж, мова йде про нарощування вій, яке стрімко набирає популярності серед представниць прекрасної статі. Зараз ця процедура доступна як ніколи, а її результат дійсно вражає – ви отримуєте густі вії бажаної довжини, які не потрібно навіть підфарбовувати, адже вони ідеальні!

Домашня сироватка для росту вій

Довгі, розкішні вії – мрія кожної жінки. Вони підкреслюють красу наших очей, роблять погляд ще більш виразним і чарівним. Але відростити свої густі і довгі вії буває не так вже просто. Тепер же це дуже легко - приготувавши цю домашню сироватку, ви зможете всього за кілька тижнів зміцнити і відростити красиві чарівні вії.

Плюси і мінуси акрилових нігтів

Сучасний темп життя, неідеальна екологія та інші несприятливі фактори не дуже добре позначаються на здоров'ї та красі наших нігтів. Навіть ті, хто завжди міг похвалитися міцними нігтями, зараз витрачають купу часу і сил на підтримку їх здоров'я, а що вже говорити про жінок, яких природа не обдарувала красивими і міцними нігтями?

Як заспокоїти чутливу шкіру після воскової епіляції

Одним з найпоширеніших побічних ефектів воскової епіляції є подразнення і почервоніння шкіри. Цей неприємний ефект виникає відразу після епіляції і, як правило, проходить протягом дня. Але у людей з чутливою шкірою він може тривати довше і викликати більше дискомфорту.

Як залишатися красивою цієї зими: доглядаємо за шкірою

Зима – не найкраща пора року для нашої шкіри. Окрім того, що вона стає сухою і може навіть лущитися, шкіра втрачає своє природне сяйво і стає тьмяною. Але ви можете запобігти всьому цьому, скориставшись нашими простими порадами, які допоможуть вам зберегти красу і здоров'я шкіри на період холодів.

Коктейльні сукні для молодих мам

У перший час після пологів фігура молодої мами все ще далека від ідеалу і рідкісна щасливиця може похвалитися ідеальними формами. Форми, що округлилися за час вагітності, довго не хочуть покидати, а звичні красиві наряди так і продовжують висіти в шафі до кращих часів, тоді як молода мама доношує речі, куплені в період вагітності.

Яке жіноче взуття найзручніше?

Красиві ніжки – найкраща прикраса кожної жінки. І, звичайно ж, на цих ніжках повинно бути не менш гарне взуття, яке додасть жіночності і елегантності будь-якого образу. Але не варто забувати про здоров'я та комфорт, адже незручне взуття здатне не тільки зіпсувати ходу, але і вплинути на здоров'я і красу ваших ніжок. Про те, яке взуття найзручніше, і як вибрати ідеальну пару для себе, ми розповімо вам далі.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас