Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Краса і стиль

Тут ви знайдете цінні і актуальні поради для мам: збалансоване харчування, дієти, тонкощі макіяжу, догляд за шкірою і волоссям, вправи для краси і здоров'я, поради по відновленню після пологів і все, що тільки може вас зацікавити...

Макіяж очей: 5 секретів для ще більш чарівного погляду

Від того, наскільки грамотно виконаний макіяж очей, залежить весь наш зовнішній вигляд. За допомогою хорошого макіяжу можна зробити акцент на кращих рисах обличчя або, навпаки, якщо макіяж зроблений неправильно, підкреслити недоліки зовнішності. Ми пропонуємо вам кілька простих порад, які допоможуть правильно підібрати косметику і за допомогою макіяжу зробити ваш погляд ще більш чарівним.

Як виглядати стильно під час вагітності?

Крім здоров'я малюка і майбутніх пологів дуже багатьох майбутніх матусь турбує ще одна проблема – як продовжувати виглядати стильно під час вагітності? Перше, що хотілося б сказати, всупереч загальним стереотипам, вам не потрібно відразу ж переходити на великий мішкуватий одяг і запозичувати речі з гардеробу свого чоловіка. Знайдіть хороший інтернет-магазин з якісним брендовим одягом, такий як http://www.studio-fashion.com/ і продовжуйте одягатися стильно! Не обов'язково витрачатися на одяг для вагітних – вам просто потрібно перейти на одяг трохи інших фасонів. Але виглядати під час вагітності стильно зовсім нескладно, і наші поради допоможуть вам у цьому.

Жіночий сарафан – втілення краси і комфорту

Важко придумати більш жіночний, і в той самий час настільки ж комфортний наряд у спекоті літні дні, ніж сарафан. Особливо, з огляду на сучасну різноманітність моделей, серед яких кожна представниця прекрасної статі з легкістю може вибрати ідеальний варіант для себе.

Домашній догляд за руками та нігтями: вчимося робити масаж рук самостійно

Масаж рук - приємна і корисна процедура, яка як найкраще впливає на стан шкіри рук та нігтів. Вона, як і кожен масаж, підсилює притік крові, відповідно - покращує стан наших нігтів, робить їх більш здоровими, міцними, еластичними, покращує їх колір, позитивно впливає на ріст. Така процедура є в арсеналі практично кожного салону краси, проте, якщо не має можливості часто його відвідувати, завжди можна провести приємний масаж самостійно, в домашній атмосфері, разом з іншими процедурами по догляду за тілом.

Домашній догляд за руками та нігтями: рецепти корисних ванночок та лосьйону для рук

Продовжуючи тему догляду за руками та нігтями, яка є особливо актуальною влітку, коли наші ручки завжди на виду і хочеться, аби вони виглядали як найкраще, а нігтики сяяли здоров’ям, пропонуємо Вам кілька рецептів чудових ванночок для рук. Оберіть рецепт, актуальний саме для Вас, та спробуйте зробити салон краси вдома. Надіємось, Вам сподобається!

Як носити джинси-бойфренди і не виглядати неохайно

Як можна не любити джинси-бойфренди? Вони просторі, зручні, виглядають дуже стильно, і в той же час, невимушено. Такі джинси прекрасно підкреслюють талію і підходять практично всім. У них ви будете виглядати стильно, але ніби то зовсім не намагалися наряджатися.

Депіляція чи епіляція: що обрати влітку?

В спекотну пору як ніколи актуальною є тема видалення небажаного волосся, адже ми частіше оголюємо своє тіло, одягаючи легкі топи, блузи, короткі шорти і спідниці, не говорячи вже про купальник. Отже, які існують методи видалення зайвого волосся, та які недоліки і переваги вони мають?

Чому потрібно користуватися нічним кремом?

Наша шкіра за день піддається безлічі несприятливих факторів: згубний вплив ультрафіолету, всіляка косметика, забруднення навколишнього середовища, стрес і т.д. Через все це наша шкіра може сильно страждати – ставати сухою, тьмяною, втрачати пружність і навіть швидше старіти. Ніч – найкращий час для відновлення шкіри (як і всього організму), саме тому нічні креми такі ефективні. Нічний крем можна наносити на шкіру обличчя, шиї і декольте або всього тіла. Він допомагає швидше відновитися пошкодженій шкірі, а також інтенсивно живить, зволожує шкіру і надає їй красивий здоровий відтінок. А тепер докладніше про всі переваги нічних кремів.

Як правильно носити сукні та спідниці максі

Сукні та спідниці максі повернулися в моду кілька років тому, і до цих пір не втрачають своєї популярності. Особливо це стосується літнього сезону, коли так хочеться одягти щось легке, повітряне, практично невагоме, і в той же час виглядати жіночно. Довгі платтячка і спіднички здатні приховати недоліки фігури і підкреслити краще в вас – так, вони пасують практично всім, а не тільки худеньким і високим модницям, як стверджують модні журнали. А от як правильно підібрати і носити сукню чи спідницю максі, ми розповімо вам далі.

Домашні засоби для гладкої, сяючої шкіри

Гладка, сяюча шкіра – чи це не мрія кожної жінки? Так, деяким з нас пощастило мати красиву шкіру від народження, але все ж за нею потрібно правильно доглядати, докладаючи зусилля кожен день, щоб вона залишалася такою. Іншим же повезло набагато менше, і їм доводиться старатися в два рази сильніше, щоб зробити шкіру здоровою і сяючою. Насправді ж, обманути свій вік і зробити шкіру красивою може кожна з нас, головне – правильно підібрати засоби по догляду. Ми пропонуємо вам декілька ефективних домашніх рецептів краси, які допоможуть зробити шкіру молодою і сяючою.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас