Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Краса і стиль

Тут ви знайдете цінні і актуальні поради для мам: збалансоване харчування, дієти, тонкощі макіяжу, догляд за шкірою і волоссям, вправи для краси і здоров'я, поради по відновленню після пологів і все, що тільки може вас зацікавити...

Модний манікюр 2013

Що потрібно жінці, щоб виглядати прекрасно? Ми замислюємося про це тільки на свята і ще якісь важливі події. Але ж красивою і доглянутою потрібно бути завжди, кожен день. Здавалося б, і модну стрижку зробила, і плаття нове, і взуття на підборах, і макіяж чудовий, а все одно чогось не вистачає! Звичайно ж, нігті!

Якою косметикою не можна користуватися під час вагітності?

Жінкам в цікавому положенні потрібно бути дуже уважними у виборі їжі, взуття, одягу. Також варто ретельно підходити до питання косметики. Адже речовини, які містяться в деяких косметичних засобах, можуть нашкодити здоров'ю дитини. Тому варто уважно читати склад гелів, масок і лосьйонів.

Яким має бути домашній одяг

Прийшовши додому після важкого трудового дня, так хочеться відпочити і розслабитися! Але найчастіше нас, жінок, після роботи застають домашні справи. Ці клопоти займають чимало часу, але ви повинні задуматися про свою зовнішню зручності. Тому дале мова піде про домашній одяг.

10 порад для здорового, сяючого волосся (частина 1)

Вам не потрібно сидіти годинами в салонах краси і витрачати купу грошей на процедури, які зроблять ваше волосся сяючим. Пропонуємо вам декілька простих хитрощів, які допоможуть не тільки оздоровити волосся, а й подарують сяючий блиск вашій зачісці, щоб ви завжди виглядали, ніби тільки з салону!

Лазерна епіляція: робити чи не робити?

На які тільки хитрощі і процедури не йшли жінки, щоб позбутися небажаного волосся. До останнього часу будь-яка процедура змушувала йти на компроміс із собою, вибираючи або безболісні процедури з нетривалим ефектом, або процедури з відносно тривалим результатом, які, однак, приносять досить багато неприємних відчуттів.

Дієта для годуючих мам: 10 правил схуднення після пологів

Мама після пологів дуже хоче схуднути, щоб повернути собі колишні спокусливі форми. Але не всі жінки здогадуються, що більше 90% чоловіків вважають, що після народження діток їхні дружини залишилися такими ж чарівними, як і до пологів. Так що не варто так вже засмучуватися з приводу пари-трійки зайвих кілограмів. Хоча і скинути їх не так і складно.

Брашинг обличчя допоможе повернути молодість

Кожна дівчина хоче, щоб її шкіра завжди була пружною, чистою, ніжною і гладкою. Але зберегти стан шкіри обличчя на належному рівні досить важко. Несприятлива екологічна обстановка, забруднена атмосфера, сонячне випромінювання, міський осередок, гормональні порушення, постійні стреси, вік - усі ці фактори постійно ставлять перепони на шляху до краси. Однак, не слід опускати руки. Існує маса процедур, здатних повернути шкірі свіжість, красу і молодість. Однією з найпопулярніших і простих процедур є брашинг обличчя.

6 ефективних способів схуднути після пологів

Відразу після пологів молоді мами мріють якнайшвидше повернутися до початкового розміру одягу. Але це не так просто, як здається на перший погляд.

7 хитрощів, як не погладшати під час вагітності

З приводу зайвої ваги під час вагітності переживає практично кожна жінка. А є навіть такі, які через страх втратити фігуру взагалі відмовляються заводити дітей. Однак не варто так вже сильно боятися зайвої ваги під час вагітності. Адже, як правило, після пологів жінка повертається до своєї ваги. Але за умови, що вона харчувалася раціонально і здоровою їжею.

Зморшки навколо очей: ботокс і пластична хірургія

Як би ви не старалися, та ані домашні засоби, ані креми від кращих косметичних брендів не в силах зупинити старіння. Вони можуть освіжити шкіру, надати профілактичний ефект або тимчасово зменшити зморшки, зробити їх менш помітними. Радикальне рішення можуть запропонувати тільки косметологічні клініки, які пропонують чимало вже добре знайомих способів.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас