Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Краса і стиль

Тут ви знайдете цінні і актуальні поради для мам: збалансоване харчування, дієти, тонкощі макіяжу, догляд за шкірою і волоссям, вправи для краси і здоров'я, поради по відновленню після пологів і все, що тільки може вас зацікавити...

Передноворічна експрес-програма краси (частина 1)

До Нового року не так багато часу, але навіть трьох днів достатньо для того, щоб привести себе в повний порядок. Як? Читай наші поради!

Маски для волосся з глини

Маски з глини є дуже ефективним засобом догляду за шкірою і волоссям. Глина вбирає бруд, очищає волосся і шкіру голови, надає волоссю об´єм, а також володіє антисептичними властивостями.

Сім секретів масок для обличчя

Може здатися, що немає нічого легшого, ніж нанести маску для обличчя. Тим часом у цієї простої домашньої процедури є свої секрети, незнання яких знижує її ефективність.

Миловаріння: нова «висока мода»

Не так давно в моєму житті з´явилося воно... Яскраве, красиве, пахуче... мило. Країну захопила епідемія. Як сніжний ком, змітаючи все на своєму шляху, прийшло нове захоплення - косметика ручної роботи. Що це - вимушена втеча від консервантів, хімії, Е-шек та інших гидот, які рясніють в складі будь-якої косметики фабричного виробництва, чи все-таки щось більше?

Золоті правила молодості від француженок

Переважну більшість жінок цікавить так звана зовнішня молодість, тобто те, на скільки років вони виглядають в очах навколишніх чоловіків і жінок, який тонус шкіри, чи помітні зморшки.

Домашній фітнес: підтягуємо проблемні зони

Якщо у вас немає бажання або можливості викласти кругленьку суму за заняття в спортивному залі, а бути стрункими дуже хочеться, ефективно підтягти м´язи можна і вдома. Позитивний настрій і регулярність занять допоможуть вам у досягненні заповітної мети.

Геть мішки і синці під очима!

Темні кола навколо очей старять нас ще більше, ніж зморшки або сивина. Як перестати бути схожою на панду?

Прибираємо «екс-вагітний» живіт

У період вагітності обхват талії збільшується в середньому на 1,5 метри, шкіра живота розтягується на 400 відсотків, а жирові клітини збільшують об´єм на 125 відсотків. Плюс: щастя материнства. Мінус: втрачена фігура.

Домашній тонік для обличчя: народні рецепти тонізації шкіри

Між етапами щоденного очищення і зволоження шкіри є ще один обов´язковий етап - тонізація. І його краще не пропускати, оскільки лосьйони-тоніки при нанесенні на шкіру надають подвійну дію: видаляють зі шкіри залишки макіяжу, забруднень і очищувальних засобів, і, зрозуміло, тонізують шкіру. Більше того, звичайна на перший погляд водичка здатна навіть усунути деякі косметологічні проблеми.

Як схуднути після Нового року

Напередодні Новорічних свят і канікул ми задаємося питанням про те, як бути з набраними за святкові дні зайвими кілограмами і що робити, щоб знову не набрати вагу. Дамо ряд рекомендацій.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас