Календар вагітності та розвитку дитини

Новонароджений по місяцях

Краса і стиль

Тут ви знайдете цінні і актуальні поради для мам: збалансоване харчування, дієти, тонкощі макіяжу, догляд за шкірою і волоссям, вправи для краси і здоров'я, поради по відновленню після пологів і все, що тільки може вас зацікавити...

Нарощування вій: варто чи ні?

При нарощуванні штучні вії приклеюють поверх справжніх по краю повік і процедура безпечна при дотриманні наступних умов. По-перше, матеріали для нарощування повинні бути натуральними (норка, соболь). Синтетичні волоски містять нейлонові волокна, які при контакті зі шкірою повік можуть викликати подразнення. По-друге, клей для нарощування хоч і є гіпоалергенним, але при попаданні на слизову оболонку ока може викликати подразнення. Тому процедуру по нарощуванню повинна проводити людина, яка пройшла навчання.

Нарощені нігті: «за» і «проти»

Ні для кого не секрет, що чоловіки при спілкуванні з жінкою, яка сподобалася, відразу ж звертають увагу на її руки. Витончені жіночі пальчики з акуратним красивим манікюром здавна вважалися відмітною рисою благополуччя, а сьогодні стали ще й ознакою гарного тону.

Як відбілити зуби народними засобами

Здавна здорова усмішка вважалася еталоном краси. Але необхідний щоденний якісний і правильний догляд за порожниною рота для досягнення білизни зубів. На сьогоднішній день існує безліч методів і методик, які практикуються у стоматології для досягнення оптимальної білизни зубів. Проте не кожна людина може скористатися послугами стоматолога з різних причин, тому можна вдатися до народних методів відбілювання зубів.

Як прибрати целюліт в домашніх умовах

Чому танцівниці позбавлені целюліту, в той час як інші жінки інколи вимушені завертатися в пляжні рушники кожен раз, коли треба пройтися по пляжу? Целюліт - це жир - зазначають дерматологи. А у балерин майже або зовсім немає жиру. У будь-якому разі їхні стегна настільки добре розвинені, що шкіра залишається пружною.

Як допомогти шкірі взимку?

Взимку наша шкіра стикається з черговою порцією проблем. Холод і вітер на вулиці, сухе і тепле повітря в приміщеннях сушать її, змушують червоніти і лущитися. Як же допомогти нашій шкірі впоратися з цими проблемами і виглядати на всі сто?

Як вибрати натуральну косметику?

Сьогодні в Європі і в Росії все більшу популярність завойовує натуральна косметика. І це не випадково. Адже натуральна косметика екологічно чиста, вона прекрасно очищає, живить і зволожує шкіру. До того ж вірогідність розвитку ускладнень при використанні натуральної косметики практично зводиться до нуля.

Догляд за волоссям взимку

Влітку і восени наше волосся відчувало себе чудово: адже так легко було піклуватися про нього, харчуючись соковитими фруктами і свіжими овочами, використовуючи трави і плоди для масок, втирань і ополіскувань. Варто було тільки подивитися в дзеркало на свою красиву зачіску, блискучі локони або, навпаки, пишну шевелюру - як тут же піднімався настрій.

Як захистити волосся від холоду?

З настанням морозів волоссю потрібен спеціальний догляд. Через нестачу вологи в повітрі воно стає сухим і ламким, електризується і січеться. Постійне носіння головних уборів, температурні перепади також негативно позначається на їхньому стані. При холодній погоді циркуляція крові в шкірі голови сповільнюється, в результаті волосся починає випадати. Щоб уникнути всіх цих проблем, за волоссям потрібно доглядати.

Як відновитися після пологів?

Більшість жінок, замислюються про якнайшвидше відновлення свого тіла після пологів. Але, якщо мама буде приділяти увагу тільки своєму тілу, то ризикує втратити глибокий емоційний зв´язок з дитиною, так як, всі сили і час будуть кинуті на свою красу. Тому, радиться в перші місяці життя дитини, приділяти більшість сил і уваги їй, а також організм відновиться після пологів (заживуть шви, повністю скоротиться матка, гормональний фон знайде стабільність). Також потрібно враховувати те, що деякі косметичні процедури заборонені під час годування грудьми.

Передноворічна експрес-програма краси (частина 2)

6. Ванна Клеопатри

Відчуй себе справжньою Клеопатрою і порелаксуй так, як любила це робити велика цариця. Ванна Клеопатри приймається в напівтемряві, наприклад, при свічці або нічнику. Під час занурення потрібно повністю розслабитися і уявити себе прекрасною царицею. Час на все - 15 хвилин. Шкіра перед прийомом ванни повинна бути чистою. Приблизно на 10-й хвилині на мить занур обличчя у воду.

Файли для завантаження

Цікавий матеріал для вас